17 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Απέναντι στον ελληνικό λαό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός…
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
 
Είναι Πανελληνίως γνωστό, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδος μας τις δυο τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό! Ο πληθυσμός της Πατρίδος μας συνεχώς μειώνεται και συνεχώς αυξάνει το ποσοστό γήρανσης, αφού μειώνονται οι γάμοι και ως εκ τούτου δεν έχουμε γεννήσεις! Ταυτόχρονα με την έλευση των Μνημονίων και των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που αυτά επέφεραν, μεγάλος αριθμός νέων μας, νέων επιστημόνων, μετανάστευσαν στο εξωτερικό προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον!  
 
Βέβαια δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα μας είχαμε και παλαιότερα και ειδικότερα τη δεκαετία του 1960, όπου υπήρξε μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα προς την Γερμανία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά! Όμως οι τότε δύσκολες συνθήκες, της επαγγελματικής ανασφάλειας και της αβεβαιότητας του αύριο, άφηναν κάποια μηνύματα αισιοδοξίας στους νέους, πως τα δικά τους χρόνια θα ήταν καλύτερα από των γονιών τους! 
 
Σήμερα όμως είναι το ακριβώς αντίθετο! Το επιχειρηματικό τοπίο στην Ελλάδα είναι διαλυμένο, οι νέοι δεν έχουν δυνατότητα να δημιουργήσουν οικογένεια, αφού η γενιά τους είναι γενιά που ζει με επιδόματα και την πενιχρή σύνταξη των γονιών τους! 
 
Η ανασφάλεια πλημυρίζει την ψυχή τους, αφού το μέλλον τους φαντάζει δυσοίωνο! Ζώντας σε μια χώρα, όπου το πανεπιστημιακό πτυχίο είναι κατάλληλο για να γίνει ο νέος, ένας καλός ντελιβεράς! 
 
Ζουν οι νέοι/ες μας σε μια χώρα, όπου ευδοκιμούν συμφεροντολόγοι πολιτικοί, που νοιάζονται για το πως εκείνοι θα περνούν πλουσιοπάροχα και ο λαός να διαχειρίζεται την φτώχια του! 
 
Ζουν οι νέοι/ες μας σε μια χώρα, όπου οι πολιτικοί μας πιστεύουν, πως οι συνεχώς αυξανόμενοι παράνομοι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος! 
 
Πιστεύουν δυστυχώς, ή θέλουν να μας πείσουν πως πιστεύουν, ότι τα κάθε λογής ισλαμικά φύλα μπορούν να αφομοιωθούν στην ελληνική κοινωνία! Όταν έχουν άλλη θρησκεία που μισεί τον Χριστιανισμό, όταν έχουν άλλα ήθη και έθιμα που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Χριστιανισμό, όταν δεν αποδέχονται τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, όταν επιζητούν σε κάθε χώρα που πηγαίνουν να επιβάλλουν την δική τους θρησκεία και κουλτούρα, μη σεβόμενοι την θρησκεία και τις παραδόσεις της χώρας που τους φιλοξενεί! 
 
Τρανό παράδειγμα η Γαλλία της ανεκτικότητας επί δεκαετίες και που σήμερα προσπαθούν ασμένως να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, πριν χάσουν ολοσχερώς την χώρα τους! Την Γαλλία όπως την γνώριζαν και την γνώρισε όλη η Ευρώπη! 
 
Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει στην κ. Σακελλαροπούλου και τον κ. Μητσοτάκη να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Γαλλία… 
 
Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπερασπιστές του δόγματος της πολυπολιτισμικότητας, επιβάλλουν στον ελληνικό λαό την εθνοτική του αλλοίωση, αγκαλιάζοντας τους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας και παρέχοντάς τους αρκετά κίνητρα ζωής, ενώ αντίθετα δεν δίνουν (όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις) τα απαραίτητα κίνητρα στα νέα ζευγάρια Ελλήνων για να διαιωνίσουν την ύπαρξη του Έθνους μας! 
 
Ωστόσο, υπερασπιστής αυτής της επικίνδυνης κυβερνητικής θεώρησης έγινε προ ολίγων ημερών η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία σε εκδήλωση της Τράπεζας Eurobank, είπε το παρακάτω απόσπασμα από τον χαιρετισμό της: 
 
«…Είναι τέλος αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας.»! 
 
Έτσι εύλογα μας γεννάται το παρακάτω ερώτημα! 
 
Αλήθεια η κυρία Σακελλαροπούλου αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να υπάρξει ένταξη των παράνομων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία; Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττει από τον ελληνικό λαό; Έτσι προτείνει να λυθεί το δημογραφικό ελληνικό πρόβλημα;  
 
Εμείς ωστόσο θα της προτείναμε, της μη εκλεγμένης από τον ελληνικό λαό ΠτΔ μας, να αναζητήσει άλλες λύσεις περί του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος (προβλήματος που δημιούργησαν οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις), και να αφήσει κατά μέρος τις πολυπολιτισμικές της απόψεις! 
 
Μόλις θα είναι λοιπόν έτοιμη περί των τρόπων επίλυσης του δημογραφικού, πέραν της αφομοίωσης των παράνομων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, να μας ενημερώσει, όπως και το σύνολο του ελληνικού λαού! 
 
Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει, ότι ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει σε εκείνη και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουν την Ελλάδα, Γαλλία! 
Τα παραπάνω έγραφα προ ολίγων ημερών! 
 
Ιωάννινα: Κατακραυγή για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας – Αποσύρονται χορηγοί  και οι επώνυμοι που συμμετείχαν | FanariPress
Προσχεδιασμένος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός σάλος, προκειμένου να ακυρωθεί το Συνέδριο; 
 
Ακολούθως, ενημερωθήκαμε ότι στα Ιωάννινα στις 2-4 Ιουλίου 2021 θα πραγματοποιείτο το “1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές”!
 
Ενημερωθήκαμε επίσης ότι, το εν λόγω Συνέδριο ήταν υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και ειλικρινά μου προξένησε εντύπωση, αλλά και ευχάριστη έκπληξη!  
 
Στη συνέχεια όμως έγινε ένας κακός χαμός, δημιουργήθηκε σάλος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον οποίο προκάλεσε το διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ του Συνεδρίου! Αφού θεωρήθηκε ότι το συγκεκριμένο βίντεο είχε σεξιστικό χαρακτήρα (;;;), αναδεικνύοντας αναχρονιστικά πρότυπα (;;;)! Σε αυτό το τηλεοπτικό σποτ, μια γυναίκα παρουσιάζεται πως αφοσιωμένη στις σπουδές της και την εργασιακή της καριέρα, αδιαφορεί προς την γυναικεία φύση της στην δημιουργία μιας νέας ζωής! Έχοντας ξεπεράσει τα 40+ χρόνια της, διερωτάται “τι έχει κάνει λάθος”! Παίρνοντας την απάντηση πως: “Τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζες”! 
 
Αλήθεια ακούγοντας και βλέποντας το σποτ στις τηλεοράσεις, διερωτάται ο καθένας μας, που ακριβώς βρίσκεται ο σεξιστικός του χαρακτήρας; 
 
Επειδή στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό μήνυμα, αναγνωρίζεται η αλήθεια, πως δηλαδή τα ελληνικά ζευγάρια τις τελευταίες δεκαετίες βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα την επαγγελματική τους καριέρα μετά των πέρας των σπουδών τους και σε δεύτερη μοίρα την γέννηση μιας νέας ζωής, ενός νέου ανθρώπου, ενός νέου Έλληνα, μιας νέας Ελληνίδας; Μα το Έθνος μας, αν επιβιώνει επί αιώνες, ήταν γιατί η πρώτη έννοια του ζευγαριού, μετά από ένα γάμο, ήταν η δημιουργία οικογένειας! Ο ερχομός ενός παιδιού, που είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για μια μάνα!  
 
Αλλά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοεργολάβων, μεγαλοεφοπλιστών, έπεσαν με μανία επάνω στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου! Γιατί το σποτ αναδείκνυε - τάχατες - αναχρονιστικά πρότυπα, στα οποία επάνω τους (στα πρότυπα) πάτησε και μεγαλούργησε το Έθνος μας!  
 
Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων λοιπόν, με αποτέλεσμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να αποσύρει την αιγίδα της Προεδρίας του Συνεδρίου!  
 
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δηλώσεις του Υφυπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, ο οποίος έδωσε εντολή να αποσυρθούν από χορηγοί του Συνεδρίου η κρατική ΕΡΤ και ΤΟ Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων! Όπως επίσης την χορηγία απέσυρε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1!  
 
Βέβαια, επειδή ποτέ “δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή”, καταδικαστικές δηλώσεις έκαναν για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος και για το ΜέΡΑ25 ο κ. Γιάννης Βαρουφάκης (αρνούμαι να γράψω με ένα “ν” το Γιάννης για να μην κακοποιήσω την ελληνική γλώσσα)!  
 
Τα αποκαλυπτήρια του Συστήματος έκανε η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου…
 
Υπό αυτήν την πίεση, το Συνέδριο ματαιώθηκε και πιθανώς όλοι αυτοί οι αντιρρησίες και υπερευαίσθητοι πολιτικάντηδες και δημοσιογραφούντες, “έζησαν καλά και μετά, ακόμη καλύτερα”!  
 
Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου δε, ενημερώνοντας, έκανε λόγο για παρερμηνεία του τηλεοπτικού σποτ: 
 
«Το συνέδριο στόχευε στην ανάδειξη των επιστημονικών δεδομένων σχετικά με την επίδραση της ηλικίας στη γυναικεία γονιμότητα, ενός φαινομένου το οποίο δεν είναι γνωστό στο γενικό πληθυσμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, αλλά και στην παρουσίαση των επιστημονικών τρόπων επίλυσης του προβλήματος αυτού με τη σύγχρονη Αναπαραγωγική Ιατρική. Το φαινόμενο αυτό είναι τελείως διαφορετικό από την υπογονιμότητα που πηγάζουν από ιατρικά προβλήματα. Ζητήθηκε η συμμετοχή πολιτειακών στελεχών στο συνέδριο για να “ασκηθεί πίεση στην Πολιτεία, ώστε να συνδράμει με κοινωνικές-οικονομικές παροχές για τις γυναίκες και τα ζευγάρια που θα θελήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους να τεκνοποιήσουν”… 
 
…To τηλεοπτικό μήνυμα που παρερμηνεύθηκε δεν είχε πρόθεση απαισιόδοξη, ρατσιστική ή σκοταδιστική και είχε λάβει την έγκριση του Ε.Σ.Ρ. και όλων των αρμόδιων φορέων προς χρήση…  
 
…Παρουσίαζε την απαράδεκτη πίεση που δέχεται η σύγχρονη γυναίκα, ενώ αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων γονιμότητας λόγω της αύξησης της ηλικίας με την ενημέρωση του πληθυσμού για τις δυνατότητες που παρέχει σήμερα η επιστήμη… 
 
…Πράγματι, σήμερα με την σωστή ενημέρωση και την Αναπαραγωγική Ιατρική, όπως συμβαίνει και σε πολλές αναπτυγμένες χώρες, οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν αν και πότε θα τεκνοποιήσουν, χωρίς να είναι εξαρτημένες από χρονικούς και κοινωνικούς περιορισμούς... 
 
…Η Πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να φροντίσει την ενημέρωση του πληθυσμού.»! 
 
Οι παράνομοι μετανάστες θα μας λύσουν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας; 
 
Άρα προς τι αυτός ο κλαυθμός και οδυρμός;  
Μήπως γιατί πρέπει να υλοποιηθεί η πολυπολιτισμικότητα που ευαγγελίζεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξ ου και το “Συμπολίτες” σε όλα τα διαγγέλματά του, που αντικατέστησε το πάλαι ποτέ: Ελληνίδες – Έλληνες; 
 
Μήπως γιατί πρέπει να υλοποιηθεί η ρήση της ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου: «…Είναι τέλος αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας.»;;



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Γαλλία.
Στην Γαλλία πηγαίνουν οι παράνομοι μετανάστες από τις πρώην γαλλικές αποικίες, αυτοί αισθάνονται ότι η Γαλλία τους χρωστάει μια καλύτερη ζωή γιατί ήταν υπήκοοι της Γαλλίας, μιλάνε γαλλικά, έχουν εν μέρη γαλλική εκπαίδευση και οι πρόγονοι τους πολέμησαν για την Γαλλία.
Οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να είναι υπήκοοι, δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώσουν φόρους, να υπακούσουν τους νόμος και τους τσιπροκούλιδες. Αν δυσκολευτούν για οποιοδήποτε λόγο θα φύγουν σε άλλες χώρες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι πως αντί για 250 αστυνομικούς ανά 100.000 κατοίκους έχουμε 550!!! Δηλαδή έχουμε περίπου 30.000 αστυνομικούς που αντικείμενο εργασίας τους είναι να εμποδίζουν τους παράνομους μετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα, να τους ανακρίνουν, να τους κυνηγάνε όταν κάνουν κάποιο έγκλημα και να τους φυλάνε σε φυλακές. Βέβαια πολλοί από αυτούς τους αστυνομικούς κατέληξαν να φυλάνε νυν και πρώην πολιτικούς από την μεγάλη αγάπη του κόσμου.
Ο Έλληνας κάνει υπακοή και στους χειρότερους πολιτικούς γιατί ενδιαφέρεται για την πατρίδα τους και περιμένει κάπως κάπου να βολευτεί στο μέλλον.
Ο παράνομος μετανάστης αν ο πολιτικός δεν του ικανοποιήσει τα αιτήματα τώρα ή θα επαναστατήσει τώρα ή θα φύγει μόνος του, εκτός αν τον κρατάνε εδώ με το ζόρι οπότε θα καταλήξει στο έγκλημα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.