9 Ιουνίου 2021

Γιατί αυτοί που έχουν εμβολιασθεί κινδυνεύουν περισσότερο!

Η προέλευση του ιού κρύβεται στα gain of function πειράματα που έκαναν οι Ralph Baric, o Peter Daszak και η Κινέζα bat woman Shi Zhengli. 
 
Oι πολιτικοί ηγέτες που έχουν εμβολισθεί πλήρως κινδυνεύουν περισσότερο από όσους δεν έχουν εμβολιασθεί αλλά δεν είναι αρνητές του ιού και λαμβάνουν αυστηρά μέτρα προστασίας.
 
By The Clockwork Orange Times Team  
 
O κίνδυνος ανάμεσα στους εμβολιασθέντες αυξάνεται επειδή σύμφωνα με μελέτη Ισραηλινών επιστημόνων η ινδική μετάλλαξη είναι πιο συχνή ανάμεσα σε εμβολιασθέντες. Οσο αφορά τους πολιτικούς, διπλωμάτες, αθλητές, καλλιτέχνες, κλπ εκείνοι κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο με την ψευδαίσθηση ότι είναι προστατευμένοι λόγω εμβολιασμού!  
 
Σ΄αυτό το συμπέρασμα καταλήγει νέα μελέτη επιστημόνων στην Αγγλία καθώς διαπιστώνουν απογείωση της ινδικής μετάλλαξης Delta η οποία είναι ακόμη και 30-100% πιο μεταδοτική.  
 
Νέα μελέτη επίσης που δημοσιεύεται σήμερα αποδεικνύει ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι λιγότερο αποτελεσματικό απέναντι στην Ινδική μετάλλαξη.  
 
Ο λόγος που ακόμη βρισκόμαστε στο σκοτάδι όσο αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι γιατί η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η Κίνα που χρηματοδοτούσαν τα gain of function πειράματα που έκαναν στο εργαστήριο της Wuhan o Ralph Baric, o Peter Daszak της EcoHealth Alliance και η Κινέζα bat woman Shi Zhengli.  
 
To γεγονός ότι η ανθρωπότητα αρνείται να παραδεχθεί την προέλευση του ιού τής στερεί τη δυνατότητα να αποκωδικοποιήσει την ταυτότητα του ιού!  
 
Είναι σαν να απαιτούμε από συνεργείο αυτοκινήτων να επισκευάσει μία βλάβη χωρίς πρόσβαση στο ανταλλακτικό που έχει χαλάσει.  
 
Πως είναι δυνατόν να παραχθούν αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες εμβόλια και φάρμακα όταν η επιστημονική κοινότητα-με εξαίρεση τους “δράστες”- αγνοεί τα συστατικά του ιού και παράγει το αντίδοτο σχεδόν στα τυφλά;  
 
Αυτός ο ιός δεν είναι ένας συνήθης ιός SARS αλλά ένας τροποποιμένος ιός από ανθρώπινο χέρι.  
 
Ως εκ τούτου εάν ο δράστης δεν αποκαλύψει τα συστατικά και την “διαδρομή” του gain of function πειράματός του δεν θα έχουμε ποτέ το αντίδοτο.  
 
Τα δε εμβόλια μπορεί να λειτουργήσουν και ενισχυτικά στον ιό από τη στιγμή που αγνοούμε (οι επιστήμονες) τα ακριβή συστατικά του. 
 
Στο μεταξύ ο Fauci επιχειρώντας να αποτινάξει από πάνω του τις βαρύτατες ευθύνες για την συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού όπως αυτή προκύπτει από την αποκάλυψη της αλληλογραφίας του εμφανίζεται να κάνει έκκληση προς την Κίνα, να δώσει στην δημοσιότητα τα ιατρικά αρχεία συγκεκριμένων ανθρώπων των οποίων η ασθένεια μπορεί να προσφέρει πληροφορίες ζωτικής σημασίας για το κατά πόσο η COVID-19 προέκυψε ως αποτέλεσμα διαρροής από εργαστήριο, όπως μεταδίδουν οι Financial Times.  
 
«Θα ήθελα να δω τα ιατρικά αρχεία τριών ανθρώπων που καταγράφηκαν ως ασθενείς το 2019. Όντως ασθένησαν και αν ναι, ποιος ήταν ο ιός από τον οποίο αρρώστησαν», σημειώνει ο Fauci.  
 
Η αρχική πηγή του νέου κορωνοϊού ακόμα δεν είναι απολύτως σαφής και αποτελεί αντικείμενο αντιπαράθεσης στο χώρο της επιστήμης. Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εξετάζουν αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες ερευνητές που εργάζονταν σε έναν ιολογικό εργαστήριο στη Wuhan αρρώστησαν σοβαρά το 2019, έναν μήνα νωρίτερα από την μέρα που ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα της COVID-19.  
 
Η παραλλαγή Delta του coronavirus, που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, είναι μεταξύ 30% και 100% πιο μεταδοτικής από την προηγούμενη κυρίαρχη έκδοση Alpha (ή Kent), σύμφωνα με τον καθηγητή Neil Ferguson, του οποίου η μοντελοποίηση της Covid-19 ήταν το κλειδί για το πρώτο κλείδωμα του Ηνωμένου Βασιλείου.  
 
Ο Ferguson είναι ένας κορυφαίος επιδημιολόγος στο Imperial College London που συμβούλεψε την κυβέρνηση στην αρχή της πανδημίας.  
 
Είπε στο πρόγραμμα BBC Radio 4’s Today: «Σίγουρα παίρνουμε περισσότερα δεδομένα. Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι τόσο θετικά όσο θα ήθελα από κάθε άποψη σχετικά με την παραλλαγή Delta. Η καλύτερη εκτίμηση αυτή τη στιγμή είναι αυτή η παραλλαγή ίσως 60% πιο μεταδοτική από την παραλλαγή Alpha [Kent].
 
“Υπάρχει κάποια αβεβαιότητα γύρω από αυτό, ανάλογα με την υπόθεση και τον τρόπο ανάλυσης των δεδομένων, μεταξύ περίπου 30% και ίσως ακόμη και έως 100% πιο μεταδοτικών.”  
 
Ο Δρ Mike Tildesley, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της ομάδας επιστημονικής πανδημικής γρίπης, δήλωσε ότι η προτεινόμενη επανέναρξη της Αγγλίας στις 21 Ιουνίου θα είναι «πραγματικά δύσκολη απόφαση»  
 
Είπε στο BBC Breakfast: «Νομίζω ότι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση, και δεν μπορώ να το απαντήσω, είναι: αν δείξουμε ότι οι περιπτώσεις μπορεί να αυξηθούν, και φυσικά, οι εισαγωγές στο νοσοκομείο και οι θάνατοι ως που μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση ώστε να επιτρέψει στη κοινωνία και την αγορά να ανοίξει ξανά;  
 
«Φυσικά, εάν καθυστερήσετε αυτήν την ημερομηνία ανοίγματις, τότε οι αυξήσεις αυτές δεν θα είναι τόσο σοβαρές. Λοιπόν, αυτό είναι το αντιστάθμισμα που θα πρέπει να έχει η κυβέρνηση όσον αφορά το εάν είναι πρόθυμοι να ανοίξουν γνωρίζοντας ότι μπορεί να υπάρξει αύξηση ή αν καθυστερήσουν γεγονός που μπορεί να μειώσει την άνοδο, αλλά φυσικά τότε αυτό επηρεάζει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και στη χώρα, οπότε νομίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. ”  
 
Είπε ότι «η ελπίδα και η πεποίθησή του» ήταν ότι οι εισαγωγές στο νοσοκομείο δεν θα αυξηθούν στην ίδια κλίμακα όπως και τον Ιανουάριο.  
 
Ο Matt Hancock, υπουργός Υγείας, δήλωσε ότι υπήρχαν ενθαρρυντικά σημάδια ότι τα εμβόλια έσπασαν τη σχέση μεταξύ λοιμώξεων και εισαγωγής στο νοσοκομείο, καθώς η Δημόσια Υγεία στην Αγγλία ανακοίνωσε μηδέν ημερήσιους θανάτους από Covid-19 για πρώτη φορά από το περασμένο καλοκαίρι.  
 
Στο μεταξύ για πρώτη φορά μελέτη για τα εμβόλια mRNA και συγκεκριμένα για το σκεύασμα της Pfizer εγείρει ερωτηματικά για τη χαμηλή αποτελεσματικότητα του με την πάροδο του χρόνου, κυρίως ως προς την ινδική παραλλαγή που τείνει να γίνει κυρίαρχη -τουλάχιστον- στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος που δύο σχεδόν μήνες πριν ο CEO της αμερικάνικης φαρμακοβιομηχανίας, Αλβέρτος Μπουρλά, είχε δηλώσει -σε τότε ανύποπτο χρόνο- ότι θα χρειαστεί και τρίτη δόση του εμβολίου έπειτα από 8-10 μήνες.  
 
Η μελέτη από το Francis Crick Institute και το Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας για την Υγεία, UCLH Biomedical Research Center, έδειξε ότι το επίπεδο αντισωμάτων που δημιουργούνται μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer φθίνουν με το χρόνο και είναι λιγότερα σε ποσότητα με την αύξηση της ηλικίας.  
 
Οι ερευνητές λένε ότι αυτό παρέχει πρόσθετα στοιχεία για την υποστήριξη σχεδίων για την ενίσχυση του εμβολίου σε ευάλωτα άτομα το φθινόπωρο. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά προκαλούν επίσης ανησυχία ότι σε κάποιες περιοχές το εμβόλιο της Pfizer πιθανά να είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών από την πιο μεταδοτική παραλλαγή, γνωστή ως Covid Delta ή της Ινδίας.  
 
Οι Δημόσιες αρχές της Αγγλίας ανέφεραν ότι η παραλλαγή φαίνεται να έχει διπλάσιες πιθανότητες να οδηγήσει σε εισαγωγή στο νοσοκομείο σε σχέση με το λεγόμενο στέλεχος του Kent που πυροδότησε το δεύτερο σφοδρό κύμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει γίνει κυρίαρχο στο Νησί. 
 
Yψηλού ρίσκου οι χειραψίες, η μη τήρηση των αποστάσεων και η μη χρήση της μάσκας μεταξύ των εμβολιασθέντων πολιτικών που ταξιδεύουν διαρκώς και έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις
 
Τα νέα εργαστηριακά δεδομένα υποστηρίζουν επίσης ότι χρονική διαφορά μεταξύ των δύο δόσεων θα πρέπει να μειωθεί.  
 
Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη διαπίστωσε ότι μετά από μία μόνο δόση του Pfizer, οι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν επίπεδα αντισωμάτων ικανά έναντι της ινδικής παραλλαγής (B.1.617.2) σε σχέση με την παραλλαγή του Kent (B.1.1.7), γνωστής ως Alpha.  
 
Για την έρευνα, χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από τη λήψη τακτικών δειγμάτων αίματος εργαζομένων και προσωπικού της υγειονομικής περίθαλψης, έτσι ώστε οι ερευνητές να μπορούν να παρακολουθούν τον μεταβαλλόμενο κίνδυνο μόλυνσης και την ανταπόκριση στον εμβολιασμό.  
 
Μέσα σε λίγες ημέρες και έχοντας αρκετά στοιχεία από τις παραλλαγές του κορωνοϊού, οι ερευνητές ανέλυσαν αντισώματα στο αίμα 250 υγιών ανθρώπων που έλαβαν μία ή δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer, έως τρεις μήνες μετά την πρώτη δόση.  
 
Έλεγξαν επίσης την ικανότητα των αντισωμάτων να μπλοκάρουν την είσοδο του ιού στα κύτταρα, τα λεγόμενα εξουδετερωτικά αντισώματα έναντι πέντε διαφορετικών παραλλαγών, το αρχικό στέλεχος από την Κίνα, το κυρίαρχο στέλεχος στην Ευρώπη κατά το πρώτο κύμα τον Απρίλιο του 2020 και τις παραλλαγές που εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στο Kent, τη Νότια Αφρική και την Ινδία. 
 
Δεδομένα από προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι η υψηλότερη ποσότητα αντισωμάτων είναι ένας καλός προγνωστικός παράγοντας για την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου και παρέχει μεγαλύτερη προστασία έναντι της Covid-19.  
 
Σύμφωνα με την έρευνα, σε άτομα που είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer, τα επίπεδα αντισωμάτων εξουδετέρωσης ήταν περισσότερο από πέντε φορές χαμηλότερα έναντι της ινδικής παραλλαγής σε σύγκριση με το αρχικό στέλεχος, στο οποίο βασίζονται τα τρέχοντα εμβόλια. Αυτή η απόκριση αντισωμάτων ήταν ακόμη χαμηλότερη σε άτομα που είχαν λάβει μόνο μία δόση.  
 
Μετά από μία εφάπαξ δόση του Pfizer, το 79% των ανθρώπων είχε μία ποσοτικοποιήσιμη απόκριση αντισωμάτων εξουδετέρωσης έναντι του αρχικού στελέχους, αλλά αυτό μειώθηκε στο 50% για το B.1.1.7, 32% για τα B.1.617.2 και 25% για το B.1.351 (Νότια Αφρική).  
 
Ωστόσο, τα επίπεδα αντισωμάτων δεν είναι το μοναδικό κριτήριο αποτελεσματικότητας ενός εμβολίου. Τα χαμηλότερα επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων μπορεί να εξακολουθούν να σχετίζονται με την προστασία έναντι της Covid-19, λένε οι ειδικοί.  
 
Η ινδική παραλλαγή θεωρείται σχεδόν κυρίαρχη στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πρώιμα στοιχεία να υποδηλώνουν ότι μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο εισαγωγής στο νοσοκομείο σε σύγκριση με την παραλλαγή Kent. Συνολικά, 12.431 περιπτώσεις μετάλλαξης έχουν επιβεβαιωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 2 Ιουνίου, σύμφωνα με τις δημόσιες αρχές υγείας της Αγγλίας. Πρόκειται για μια αύξηση 79% από το σύνολο της προηγούμενης εβδομάδας των 6.959.  
 
Η Emma Wall, σύμβουλος μολυσματικών ασθενειών του UCLH ανέφερε ότι «η μελέτη μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις μεταβολές της πανδημίας, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε γρήγορα στοιχεία σχετικά με την αλλαγή κινδύνου και την προστασία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασφαλιστεί ότι η προστασία του εμβολίου παραμένει αρκετά υψηλή για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους έξω από τα νοσοκομεία.  
 
Και τα αποτελέσματά μάς υποδηλώνουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η γρήγορη παροχή δεύτερων δόσεων και η παροχή ενισχυτικών σε εκείνους των οποίων η ανοσία μπορεί να μην είναι αρκετά υψηλή έναντι αυτών των νέων παραλλαγών» συμπλήρωσε.
 
Αυτή είναι η μεγαλύτερη μελέτη που έχει δημοσιευτεί μέχρι σήμερα και διερευνά την ικανότητα που έχουν τα αντισώματα του εμβολίου της Pfizer έναντι των νεότερων παραλλαγών σε υγιείς ενήλικες.  
 
Οι ερευνητές υπέβαλαν τα ευρήματά τους στην Εθνική Κοινοπραξία Genotype-to-Phenotype (G2P-UK), στη Συμβουλευτική Ομάδα Νέων και Αναδυόμενων Απειλών για Αναπνευστικούς ιούς (Nervtag) και στη Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI).  
 
Και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;  
 
Γιατί η ανθρωπότητα δεν θέλει να κοιτάξει κατάμουτρα την πραγματική προέλευση του ιού η οποία θα ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μια και είναι προιόν των πειραμάτων gain off function στο Ινστιτούτο της Wuhan. 
 
Σύμφωνα με μία νέα, αποκαλυπτική έκθεση-βόμβα που δημοσιεύει το περιοδικό Vanity Fair, μεγαλοστελέχη καριέρας, όπως τα ονομάζει, του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών «προειδοποίησαν» αξιωματούχους να μην ερευνήσουν το ενδεχόμενο διαρροής της COVID-19 από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan, φοβούμενοι ότι θα φέρουν στο φως στοιχεία για τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ σε πειράματα Gain-of-function όπου γινόντουσαν εκεί.  
 
Ο Thomas DiNanno, πρώην αναπληρωτής βοηθός γραμματέας του Γραφείου Ελέγχου, Επαλήθευσης και Συμμόρφωσης του Υπουργείου Εξωτερικών, σε ένα memo που δημοσίευσε το περιοδικό την Πέμπτη, εξέφραζε την ανησυχία του για αυτές τις προειδοποίησεις.  
 
Ο DiNanno έγραφε ότι προσωπικό από δύο γραφεία, το δικό του και το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλειας, «είχαν λάβει την προειδοποίηση να μην συνεχίσουν έρευνες σχετικά με την προέλευση της COVID-19» επειδή θα «άνοιγε το κουτί της Πανδώρας».  
 
Σε μία συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αξιωματούχοι είπαν σε συναδέλφους τους ρητά να μην αναζητήσουν περισσότερα στοιχεία για την έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV), καθώς αυτό θα έδινε μία ανεπιθύμητη δημοσιότητα στα αμερικάνικα φορολογικά ταμεία που υποστήριζαν το έργο.  
 
Το Gain-of-function είναι ένας αμφιλεγόμενος τομέας ερευνών που -μεταξύ των άλλων- περιλαμβάνει τη συλλογή επικίνδυνων ιών και τη γενετική τροποποίησή τους ώστε να είναι πιο θανατηφόροι, προκειμένου να μελετηθούν οι κίνδυνοι μελλοντικών εστιών.  
 
Μάλιστα, ο Richard H. Ebright, καθηγητής του Rutgers, έχει συγκρίνει τα αποτελέσματα των ερευνών Gain-of-function με το σαν να «ψάχνεις για διαρροή αερίου με ένα κουτί σπίρτα που επιχειρείς να ανάψεις». 
 
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.