Τελευταίες αναρτήσεις

11 Μαΐου 2018

Ὑπενθύμιση Ἁγιορείτη μοναχοῦ.

Ἡ νεοφανής θρησκεία τοῦ μωαμεθανισμοῦ ἦλθε στό προσκήνιο τῆς ἀνθρώπινης ἱστορίας τόν ἕβδομο αἰῶνα μ.Χ., μέ ἱδρυτή τόν Μωάμεθ, συγγραφέα τοῦ πλανεμένου, δαιμονικοῦ καί αἱμοσταγοῦς βιβλίου, τοῦ Κορανίου...

Οἱ προπάτορές μᾶς στήν Ἀνατολικήν Ρωμαϊκήν Αὐτοκρατορία ἀποκαλοῦσαν τήν θρησκεία “μωαμεθανική”, τούς δέ ὀπαδούς, ἀκολούθους τοῦ Μωάμεθ “μωαμεθανούς”, παράγωγο τοῦ ὀνόματος τοῦ ἱδρυτή τῆς, Μωάμεθ.

Ὅπως ἐμεῖς ὀνομαζόμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ἀπό τό ὄνομα τοῦ Θεανθρώπου Ἰησοῦ Χριστοῦ, πού ἀποτελεῖ τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, τῆς μίας τρισυποστάτου Θεότητος, τῆς μίας καί μοναδικῆς ἀληθινῆς καί ἐξ ἀποκαλύψεως Πίστεως, ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΩΖΟΥΣΑΣ ΤΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ...

Ἔτσι, καί οἱ ὑπόλοιπες θρησκεῖες-κατασκευάσματα ἀνθρώπων πῆραν τό ὄνομά τούς ἀπό τόν ἀρχηγό- ἱδρυτή τούς.

Οἱ ὀπαδοί τοῦ Πάπα Ρώμης ὀνομάστηκαν παπικοί.
Ἀπό τούς προτεστάντες, οἱ ὀπαδοί τοῦ Λουθήρου, Λουθηρανοί,
τοῦ Καλβίνου, καλβινιστές,
τοῦ Βούδα, βουδιστές,
οἱ πιστεύοντες στά εἴδωλα, εἰδωλολάτρες,
ἡ θρησκεία τοῦ Ζωροάστρη, ζωροαστρισμός,
τοῦ Κουνφούκιου, κομφουκιανισμός,
οἱ ἰνδουϊστές κ.λ.π.


Ἔτσι καί οἱ ὀπαδοί-ἀκόλουθοι τοῦ Μωάμεθ ὀνομάστηκαν μωαμεθανοί καί ἡ θρησκεία τούς, Μωαμεθανική.

Παραινετική ὑπόδειξις - προτροπή.

Ἐμεῖς οἱ ὀρθόδοξοι χριστιανοί, βαπτισμένοι στό ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος, ὀφείλουμε νά εἴμαστε προσεκτικοί στίς προσφωνήσεις μᾶς πρός τούς συνανθρώπους μᾶς.

Νά ἀποκαλοῦμε τούς ὀπαδούς τοῦ Μωάμεθ πράγματι καί μόνο μωαμεθανούς, ΠΟΤΕ μουσουλμάνους, διότι “ΜΟΥΣΛΙΜ” σημαίνει πιστός, μέ την γενική καί εὐρύτερη ἔννοια τοῦ ὅρου.

Εἰ δ' ἄλλως, ἐπιτυγχάνουμε τρεῖς ἐπὶ μέρους στόχους:

Α. Ἐάν ἐμεῖς οἱ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ὀρθόδοξοι χριστιανοί, οἱ κατέχοντες τήν ἀλήθεια τῆς μοναδικῆς καί σώζουσας πίστεως, ἀποκαλοῦμε τούς μωαμεθανούς μουσουλμάνους, δηλαδή “πιστούς”, τότε βάζουμε σέ ἀμφιβολία τή δική μᾶς ὀρθότητα πίστεως...

Β. Ἀποκαλῶντας τούς μωαμεθανούς τούς δημιουργοῦμε ψυχολογικό, συνειδησιακό ἔλεγχο, ὥστε νά ἀνατρέξουν στόν ἀρχηγό- ἱδρυτή τῆς θρησκείας τούς, τόν Πλανεμένο καί δαιμονισμένο Μωάμεθ καί νά καταλάβουν πού εἶναι ἡ ἀλήθεια, καθότι ἡ θρησκεία τούς εἶναι θεομίσητη, ἀπάνθρωπη καί αἱμοσταγής...

Γ. Ὁποιαδήποτε ἄλλη προσφώνηση ἐκτός ἀπό “μωαμεθανός”, “μωαμεθανική θρησκεία” εἶναι σάν νά συναινοῦμε σέ ἐγκληματικές ἐνέργειες τούς, καθότι ἀναγνωρίζουμε τήν πίστη τούς ὡς ὀρθή. Ἑπομένως, εἴμαστε ἄπιστοι, σύμφωνα μέ τό Κοράνι. 

Ὁπότε δύο λύσεις ὑπάρχουν γιά ἐμάς. 
Νά γίνουμε ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ἤ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ.......

Γιά ὅλα αὐτά καί πολλά περισσότερα θέλει προσοχή ἐκ μέρους μας, στίς προσφωνήσεις μᾶς μέ τήν ἀκριβή ἔννοια τοῦ ὅρου σέ ὁποιαδήποτε θέματα καί τομεῖς τῆς ζωῆς μᾶς.

Ευχές και καλόν αγώνα
μ.Χ.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.