27 Μαΐου 2018

Η Σουηδία με νέες "προοδευτικές" νεοταξίτικες απόψεις: Νομική έκτρωση για πατέρες, νομιμοποίηση αιμομιξία και νεκροφιλίας!!!!

Σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη πρόταση προχώρησε η νεολαία του Φιλελεύθερου κόμματος της Σουηδίας, η οποία υποστήριξε πως σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν είναι μόνο δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίσει αν θέλει να κρατήσει το μωρό, αλλά και του πατέρα. Γι αυτόν τον λόγο, η πρόταση τους δίνει το δικαίωμα στους άντρες που δεν θέλουν να γίνουν πατέρες, να πραγματοποιήσουν νομική «έκτρωση» μέχρι την 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

 Η «νομική έκτρωση», αν επιλεχθεί, θα είναι μη αναστρέψιμη και οι πατέρες θα πρέπει να απαρνηθούν κάθε πατρικό δικαίωμα από το αγέννητο παιδί τους, συμπεριλαμβανομένου του να μην το γνωρίσουν ποτέ.

Όπως, χαρακτηριστικά σχολίασε ο επικεφαλής της φιλελεύθερης σουηδικής νεολαίας, Μάρκους Νίλσεν: «Οι άντρες θα έπρεπε να έχουν ίσα δικαιώματα στο να αποκλείσουν την πατρότητα και να αποφασίσουν αν θέλουν να γίνουν γονείς». Ο ίδιος τόνισε πως η αρχική πρόταση προήλθε από μια γυναίκα-μέλος του κόμματος και κατόπιν υποστηρίχθηκε από το υπόλοιπο κόμμα.

Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν τολμούν να πουν πως δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, όταν η σύντροφός τους μένει έγκυος. Ο Νίλσεν, μάλιστα, δήλωσε πως: «Υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα αντρών που δεν μπορούν καν να πουν αν θέλουν να γίνουν πατέρες. Είναι σημαντικό να είναι ειλικρινείς οι άντρες σχετικά με τις προθέσεις τους. Θεωρούμε πως η πρότασή μας είναι μια καθαρή νομική απόφαση».

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αμφιλεγόμενη πρόταση της νεολαίας του Φιλελεύθερου κόμματος, καθώς τον Φεβρουάριο πρότειναν τη νομιμοποίηση της αιμομιξίας, αν οι εμπλεκόμενοι είναι άνω των 15 ετών. Εκτός αυτού, υποστήριξαν τη νομιμοποίηση και της νεκροφιλίας, με τον όρο του να έχει δοθεί άδεια από τον νεκρό, όσο εκείνος βρισκόταν στη ζωή.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό....
Δηλαδή όταν κάποιος δεν θέλει το παιδί του θα υπογράφει κάτι χαρτιά ότι δεν το ήθελε και θα χάνει κάθε επαφή μαζί του...
Εγώ έχω μια ακόμα πιο προοδευτική πρόταση....
Ο "πατέρας" της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης να υποχρεώνει με την βοήθεια της αστυνομίας αν υπάρχει αντίσταση, την έγκυο να πάει στο μαιευτήριο να κάνει υποχρεωτικώς έκτρωση... θέλει δεν θέλει...
Τι;
Προσκρούσει στα δικαιώματα της μητέρας;
Δηλαδή για καθήστε ρε παιδιά... Εχει δικαιώματα ο "πατέρας" να αρνηθεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το παιδί του... (λες κι αυτό μπορεί να γίνει με χαρτιά), έχει δικαιώματα η "μητέρα" να σκοτώσει όποτε γουστάρει το παιδί... και το παιδί δεν έχει κάν δικαίωμα να ζησει;

Δηλαδή οι άλλοι έβγαλαν τα μάτια τους, το ευχαριστήθηκαν το σέξ και τώρα θα την πληρώσει με την ίδια του την ζωή ένας αθώος άνθρωπος;

Εν τω μεταξύ δείτε το φασιστικό του πράγματος....
Διότι όλα τα νεοταξίτικα επιβάλλονται με φασιστικό τρόπο...
Ο "πατέρας" θα υπογράφει ένα χαρτί ότι απαρνείται κάθε πατρικό δικαίωμα από το αγέννητο παιδί του, συμπεριλαμβανομένου του να μην το γνωρίσει ποτέ.
Κι αν το μετανοιώσει;
Η μετάνοια γενικώς είναι κάτι που απεχθάνεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων...
Γι αυτό λέει και στην υποψήφια μάνα να σκοτώσει το παιδί της... Οχι να το γεννήσει και να το στείλει σε ένα ίδρυμα να το μεγαλώσουν κι αν ποτέ το μετανοιώσει να πάει να το βρεί.... Να το σκοτώσει για να μην μπορεί να το γνωρίσει ποτέ.....

Η μετάνοια φίλοι μου είναι χαρακτηριστικό των χριστιανών....
Και η Σουηδία δεν έχει ουδεμίαν σχέση με τον χριστιανισμό εδώ και δεκαετίες...

Τέλος να μην ξεχάσουμε και τις άλλες δύο "προοδευτικές" προτάσεις της φιλελεύθερης σουηδικής νεολαίας....
Νομιμοποίηση της αιμομιξίας.... διότι μπορεί να μου αρέσει η αδερφή μου ή η ξαδέρφη μου...
Η μπορεί ο πατέρας να γουστάρει την κόρη του... Ακομα καλύτερα μπορεί να γουστάρει η σουηδή μάνα τον γιό της... που ξέρεις καμιά φορά... Μπορεί να θέλουν να συνευρεθούν κι όλοι μαζί οικογενειακώς σε μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα....

Και το κερασάκι στην τούρτα...
Αν δηλώσω πριν πεθάνω ότι όταν θα πεθάνω θέλω το σώμα μου να το έχει και να το μεταχειρίζεται σεξουαλικώς ο σύντροφός μου, μπορεί να με βαλσαμώσουν και να με έχει για πάντα δική του!!!!!!! (δεν θα με απατήσει ποτέεεεεεεεε....)

Παιδιά ξέρετε τι λέω....
Επειδή το καλοκαίρι έρχονται στην πατρίδα μας χιλιάδες Σουηδοί νέοι για διακοπές, να τους ρωτάμε: "Μήπως ανήκεις στην φιλελεύθερη σουηδική νεολαία;" κι αν απαντούν "ναι" να βρίσκουμε μια ωραία σανίδα, να την βρέχουμε και να τους κοπανάμε...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.