Τελευταίες αναρτήσεις

31 Μαΐου 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ!!!

Του Αθανασίου Τσόκα
Μαθηματικού- Ερευνητή 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε!!!

Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι δημόσια, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας και ο λόγος αυτής της δημόσιας παρέμβασης μου, έχει να κάνει με τη ψυχή και τη καρδιά της Ελλάδας!!!

Και αυτή η ψυχή, αυτή η καρδιά της Ελλάδας μας, δεν άλλη παρά αυτή τούτη, η Μακεδονία μας!!!

Κύριε Πρόεδρε 
Το κόμμα σας και στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις μπήκε στη Βουλή, χάρις στο σύνθημα σας: Πάνω απ' όλα, Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!! και χάρις στο πετυχημένο σας τηλεοπτικό σποτάκι με το μικρό Αλέξη να οδηγεί ένα τρενάκι, όπου εσείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μας διαβεβαιώνατε ότι θα είστε εγγυητές, στη περίπτωση που ο μικρός Αλέξης, πάει να εκτροχιάσει το τρενάκι!!! 

Ο κ. Αλέξης Τρίπρας, κ. Πρόεδρε, το τρένο της Ελλάδας μέχρι τώρα το έχει εκτροχιάσει δύο φορές και όμως εσείς το στηρίξατε και το στηρίζετε ακόμη!!!

Ο πρώτος εκτροχιασμός του τρένου της Χώρας μας, από τον κ. Τσίπρα, έγινε με την επιβολή του 3ου μνημονίου, εσείς όμως κ. Πρόεδρε τον στηρίξατε με τη λογική , ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και ότι τα μνημόνια έρχονται και παρέρχονται!!!.

Και μέχρι ενός σημείου, κ. Πρόεδρε μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας, για αυτήν τη στήριξη σας προς τον κ. Τσίπρα, (ως σώφρων Έλλην Πολίτης), παρά το γεγονός ότι η ταπεινότητα μου, μπορεί να σας αντιτάξει και ένα άλλο δρόμο εκτός μνημονίων, που όμως αυτό το δρόμο πρέπει να τον ακολουθήσουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που βρίσκονται μέσα στην Ελληνική Βουλή!!!

Ο δεύτερος εκτροχιασμός του τρένου της Ελλάδας μας, από τον κ. Τσίπρα, έγινε με την εισαγωγή του μαθήματος των Θρησκευτικών, όπου στους μικρούς μαθητές μας, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ όλων των θνητών ηγετών, διδάσκονται μαζί με τη Μόνη εξ' Αποκαλύψεως Αλήθεια , που είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, με επικεφαλής Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας!!!

Και στη περίπτωση αυτή, του πολύ σοβαρού εκτροχιασμού, τον στηρίξατε κ. Πρόεδρε, τον κ. Τσίπρα, με το συλλογισμό (υποπτεύομαι) " μη χάσω την καρέκλα μου, από ένα τέτοιο εκτροχιασμό, εξ' άλλου οι Κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται και μια άλλη Κυβέρνηση θα επαναφέρει το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών, όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, το επιτάσσει!!!"

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!!!

Όμως, ο κ. Αλέξης Τσίπρας με τις Εθνομηδενιστικές αντιλήψεις που διακατέχεται, έχει πάρει φόρα και ετοιμάζεται για τρίτη φορά να εκτροχιάσει το τρένο της Ελλάδας μας και αυτός ο εκτροχιασμός θα είναι μόνιμος και οριστικός!!!

Αυτός δε, ο εφιαλτικός εκτροχιασμός δεν είναι άλλος, από την εκχώρηση (που πάει να κάνει ο κ, Τσίπρας), του ονόματος της Μακεδονίας μας, στους μη Μακεδόνες Σκοπιανούς!!!

Και αυτό το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, εάν γίνει, με την ανοχή σας απλά, μη ψηφίζοντας (από την πλευρά σας), το νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ, αφού θα είναι μια Διεθνής συμφωνία, μεταξύ δύο κρατών: ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!! 

Συνεπώς, κ. Πρόεδρε, για να μας αποδείξετε ότι είστε ένας γνήσιος και αληθινός Πατριώτης Πολιτικός, πρέπει να σταματήσετε τον κ. Τσίπρα από το να διαπράξει ένα τέτοιο ανεπανόρθωτο Εθνικό έγκλημα και δεν αρκεί μόνο να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο, αφήνοντας τον κ. Τσίπρα και τους υπολοίπους Εθνομηδενιστές να διαπράξουν μια τέτοια φρικιαστική Εθνική προδοσία!!!

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας , σας προτείνω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να επιβάλετε στον κ. Τσίπρα, οποιαδήποτε συμφωνία κλείσει με τους Σκοπιανούς, να τη φέρει προς έγκριση, από τον κυρίαρχο λαό ,μέσω Δημοψηφίσματος!!!. Εξ' άλλου και οι Σκοπιανοί την όποια συμφωνία, θα τη φέρουν στο λαό τους, να την εγκρίνει ή όχι, με Δημοψήφισμα!!!

Στα χέρια σας λοιπόν, Πρόεδρε κύριε Καμμένε, βρίσκεται η τύχη της Μακεδονίας μας!!!
Δείξτε μας ότι έχετε Πολιτικό ανάστημα και απροσμέτρητη Αγάπη προς την Πατρίδα!!!.
Δείξτε μας κ. Πρόεδρε ότι λατρεύετε τη Μακεδονία μας και δεν θα αφήσετε το κ. Τσίπρα, να τη ξεπουλήσει στους μη Μακεδόνες Σκοπιανούς!!!

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!!! ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! 

Υ.Γ 
Κύριε Πρόεδρε 
Εάν αδιαφορήσετε στα όσα σας είπα και αφήσετε τον κ. Τσίπρα (χωρίς να το ρίξετε), να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας, στους ψευδομακεδόνες Σκοπιανούς (με ένα απλό νομοσχέδιο, που εσείς απλά θα καταψηφίσετε), ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ, με τον Εθνομηδενιστή κ. Τσίπρα!!!

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.