20 Μαΐου 2018

ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ

«Γενναίοι» εβραιομάχοι του διαδικτύου, το εθνικό μας συμφέρον, αλλά και το δίκαιο δεν βρίσκεται στο πλευρό σουνιτών τρομοκρατών

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Στα δραματικά γεγονότα της Γάζας επαναλήφθηκε άλλο ένα έπος νεοελληνικής παράνοιας. Η Αριστερά και οι συνωμοσιολόγοι του περιθωρίου της Δεξιάς συναντώνται στον αντισημιτισμό, ενώ το ελληνικό εθνικό συμφέρον χάνεται στην ομίχλη της βλακείας και του φανατισμού. Βαριούνται να διαβάσουν κάνα βιβλίο, αλλά βαριούνται και να γκουγκλάρουν με το κινητό, καθώς ανακατεύουν το φραπόγαλο. Δεν μπορείς να κάνεις πολιτική αν δεν ξέρεις Ιστορία και σταθερός φάρος σου πρέπει να είναι το εθνικό συμφέρον κι όχι συνωμοσιολογικές θεωρίες και προλήψεις.

Τι είναι η Χαμάς και τι κάνει; Η Χαμάς -αρκτικόλεξο του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης, που αυτοτελώς σημαίνει και ζήλος ή γενναιότητα- είναι παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου. Θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση από την Ε.Ε., τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο κ.λπ. Τύποις, έχει δύο κλάδους: Τον πολιτικό, που κάνει «φιλανθρωπική» κοινωνική δράση, και τον στρατιωτικό, τις Ταξιαρχίες Αλ Κάσεμ. Στην πράξη, είναι ένα πράγμα. Το «φιλανθρωπικό» τμήμα δίνει μπαξίσι κι ένα μηνιαίο βοήθημα στην οικογένεια αυτών που πάνε να αυτοανατιναχθούν κατά στρατιωτών ή αμάχων του Ισραήλ. Διακηρυγμένη θέση τους, η καταστροφή του εβραϊκού κράτους και η εφαρμογή ισλαμικού καθεστώτος στα εδάφη του Ισραήλ, της Γάζας και της Δυτικής Οχθης. Σύμμαχος του Μόσι που μπουζούριασε ο Σίσι, του Μόσι που έκανε γενοκτονία των μονοφυσιτών χριστιανών της Αιγύπτου, η Χαμάς στον πόλεμο στη Συρία πήρε το μέρος των καθαρμάτων της «συριακής αντιπολίτευσης» κατά του Ασαντ και υποστηρίζει τη γενοκτονία των πανάρχαιων χριστιανικών κοινοτήτων της Συρίας. Η μεγαλύτερη αραβική χώρα, κοιτίδα του αραβικού εθνικισμού, η Αίγυπτος, τους θεωρεί εχθρό.

Υπό την εξουσία της εξόντωσε κάθε δυτικότροπο στέλεχος του παλαιστινιακού κινήματος, επέβαλε σκληρό Ισλάμ στις γειτονιές, έκλεισε τα μεικτά σχολεία, απαγόρευσε τις... κούκλες στις βιτρίνες για να μη σκανδαλίζονται οι πιστοί, ενώ δολοφόνησε πολλά στελέχη της ιστορικής Φατάχ, της οργάνωσης του Αραφάτ.
Στρατολογεί παιδιά και εφήβους για βομβιστές αυτοκτονίας, ενώ εξαπολύει συνεχώς τυφλά χτυπήματα κατά αμάχων στο Ισραήλ με πυραύλους Κάσεμ, απλής τεχνολογίας, όμως με βεληνεκές που φτάνει στο Τελ Αβίβ και με κεφαλές δεκάδων κιλών εκρηκτικών.


Οπως όλες οι σκληρές ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις, αδιαφορεί παντελώς για την αξία της ανθρώπινης ζωής και των δικών της ανθρώπων. Πάγια δε τακτική της είναι να προτάσσει γυναικόπαιδα στις ταραχές που προκαλεί στα σύνορα, ώστε μετά οι εικόνες των πτωμάτων και των τραυματιών να χρησιμοποιούνται ως όπλα προπαγάνδας κατά του Ισραήλ. Προχθές κάλεσε ένα πλήθος να περάσει βίαια τα σύνορα, αναγνωρισμένα με την ίδια την υπογραφή των Παλαιστινίων, ο δε αρχηγός της Χαμάς έλεγε στις κάμερες ότι «θα περάσουμε και θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Εβραίων». Την ευθύνη των θυμάτων την έχει η ηγεσία της Χαμάς, που χρησιμοποιεί γυναικόπαιδα ως ασπίδα. Συχνά χρησιμοποιεί σχολεία ως χώρο αποθήκευσης όπλων ή εκτόξευσης πυραύλων. Καμία σοβαρή χώρα δεν θα επέτρεπε σε έναν -έστω και πρωτόγονα, αλλά πάντως οπλισμένο- φανατικό όχλο να καταλύσει τα σύνορά της.

Η δε Χαμάς -θα υπενθυμίσω σε όσους συσκοτίζεται η κρίση τους από το πρωτόγονο μίσος τους για τους Εβραίους- είναι ψυχοπαίδι του Ερντογάν, τον οποίο υποδέχθηκε με πανό που έγραφε «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή» - ευθεία προσβολή προς εμάς τους Ελληνες. Η Αριστερά έχει τα τοτέμ της και μια διαταραχή, που την οδηγεί να ευθυγραμμίζεται με ισλαμοφασίστες τρομοκράτες. Το Ισραήλ μαζί με την Αίγυπτο είναι πλέον φυσικοί σύμμαχοί μας στην περιοχή. Είναι εγκληματικά ανόητο να βλέπω, όμως, πατριώτες να ευθυγραμμίζονται με σκληρούς σουνίτες τρομοκράτες, ομοϊδεάτες του Ερντογάν, και να καθυβρίζουν ένα κράτος που είναι φύσει και θέσει πλέον σύμμαχός μας, γιατί υπερασπίζεται τη γη και τον λαό του.

Αν ο Ερντογάν μαζέψει 100.000 φανατικούς σουνίτες μουσαφιραίους στον Εβρο, από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, τη Σομαλία κ.λπ., και αποπειραθούν να μπουκάρουν στην Ελλάδα με μαχαίρια, ματσέτες, μολότοφ, πέτρες, όπλα, ωρυόμενοι «Αλλάχ Ακμπάρ» και «Θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Ελλήνων», τι θα πρέπει να κάνει ο Στρατός μας; Να στήσει κέιτεριγνκ με χαλάλ αρνάκι κους κους, παστουρμαδόπιτες και χουρμάδες;

«Γενναίοι» εβραιομάχοι του διαδικτύου, το εθνικό συμφέρον μας, αλλά και το δίκαιο δεν βρίσκονται στο πλευρό σουνιτών τρομοκρατών. Το Ισραήλ απειλείται από τους Τούρκους και την ισλαμική πλημμυρίδα, όπως κι εμείς. Η ενέργεια, η ΑΟΖ, η ασφάλεια, τα συμφέροντά μας επιβάλλουν τη συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου με την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Δεν κλέβουν παιδάκια για να τα βάλουν σε βαρέλια με καρφιά για να ζυμώσουν με το αίμα τους τα άζυμα, ούτε οι ραβίνοι στα υπόγεια του Ναού συνωμοτούν νυχθημερόν εναντίον του Ελληνισμού. Το Ισραήλ έχει δίκιο - δεν είναι εχθρός, αλλά παράδειγμα προς μίμηση. Τα κοινά συμφέροντα μας δίνουν μεγάλο πεδίο για να ωφεληθεί το Εθνος μας. 

Η καφρίλα, η συνωμοσιολογία, οι προλήψεις, ο μεσαιωνικός αντισημιτισμός και η ευθυγράμμιση με φιλότουρκους σουνίτες τρομοκράτες βλάπτουν το εθνικό συμφέρον. Να είμαστε πατριώτες, να είμαστε ρεαλιστές, να αναζητούμε συμμαχίες που αυξάνουν την ισχύ του Εθνους και ωφελούν την ασφάλεια και την ευημερία του. 

δημοκρατία

ΣΧΟΛΙΟ

Δύσκολο να φέρεις αντίρρηση σε ένα με τέτοιο τρόπο, τοποθετημένο άρθρο...
Πάνω κάτω όλοι μας θα συμφωνήσουμε ότι έχει δίκιο εφόσον έτσι ενισχύονται τα εθνικά μας συμφέροντα....

Ο μόνος λοιπόν αντίλογος είναι ότι οκ, η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση... αν και η Ελλάδα δεν την έχει κατατάξει σε αυτές.... Και οκ, αυτή παρακίνησε τα πλήθη των Παλαιστινίων να περάσουν τα σύνορα....

Το θέμα λοιπόν είναι ότι ένα πλήθος αμάχων Παλαιστινίων με όπλα τους σφεντόνες και σημαίες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα προς το Ισραήλ...
Και ο Ισραηλινός στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας πως αντέδρασαν;
Ενας από τους πλέον εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους στρατούς στον κόσμο χτύπησε αόπλους διαδηλωτές με φονικά πυρά πυροβόλων όπλων!!!!!

Δηλαδή θα πρέπει να πιστέψουμε ότι αυτός ήταν ο μοναδικός και πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να σταματήσουν το πλήθος των διαδηλωτών....

Ωραία επιχειρηματολογία έχεις κ Κρανιδιώτη και σαφώς ενδιαφέρεσαι για το εθνικό συμφέρον της πατρίδας μας, όμως στην προσπάθειά σου αυτή να υπερασπιστείς εμμέσως το Ισραήλ ξέχασες την έννοια, ανθρώπινη ζωή....

Μπορεί η Χαμάς να αδιαφορεί για την ανθρώπινη ζωή, αλλά το ίδιο κάνει και το Ισραήλ....
Δεν γίνεται να χάνουν την ζωή τους άμαχοι, γυναίκες και παιδιά και η Ελλάδα να κοιτάει αδιάφορα....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.