1 Μαΐου 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στο δρόμο που χάραξε ο Τσαουσέσκου…

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσαουσέσκου
Στη στήλη της Ελεύθερης Ώρας: “Ελεύθερα με την Ελεύθερη Ώρα” την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 ο εκδότης της εφημερίδος Γιώργος Μιχαλόπουλος, αναφερόταν στο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βουκουρέστι, όπου θα λάμβανε μέρος στην Τετραμερή Σύνοδο Κορυφής των χωρών Ελλάδος, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας. Σε κάποιο σημείο λοιπόν της αναφοράς του, έγραφε: «…Επειδή έτυχε να γυρίσω μόλις χθες από τη Ρουμανία, προτείνω στον Αλέξη Τσίπρα να μελετήσει πολύ καλά το ρουμανικό μοντέλο, όπου από την απόλυτη (κομμουνιστική) φτώχια – θυμάστε το σύνθημα “βγάζεις γκόμενα με μια Κολινός”; - σήμερα έχουν ανάπτυξη 7%, μισθούς στο Δημόσιο 1100 ευρώ (!), στο Βουκουρέστι βλέπεις μόνο μερσεντές, Audi και τζιπ, ενώ εκατομμύρια Ρουμάνοι έρχονται φορτωμένοι με χρήμα στην Ελλάδα για διακοπές γιατί είμαστε …φτηνοί. Άσχετα, πως θα εξελιχτεί η ιστορία στη Ρουμανία – αν δηλαδή ακολουθήσουν τον κακό δρόμο της Ελλάδος – ας παραδειγματιστεί ο Τσίπρας από την οικονομική ανάπτυξη της βαλκανικής χώρας και ας αφήσει επιτέλους τα πειράματα στο κεφάλι του ελληνικού λαού. Διαφορετικά, ας θυμάται τι έπαθε ο Τσαουσέσκου, όταν πίστεψε πως είχε υποτάξει μια και καλή το ρουμανικό λαό!».

Από πλευράς μου να προσθέσω, ότι έτσι που το πάει ο Τσίπρας, ίσως να έχει το τέλος του Νικολάε Τσαουσέσκου! Που ως γνωστόν εκτελέστηκε τα Χριστούγεννα του 1989. Η “δίκη” και η εκτέλεση αυτού και της συζύγου του μαγνητοσκοπήθηκαν και έκαναν το γύρο του κόσμου. Λίγες μέρες αργότερα, παρουσιάστηκαν και στην Κρατική Τηλεόραση, πράγμα που επισφράγισε το τέλος του καθεστώτος του. Οι κύριες κατηγορίες στο στρατοδικείο ήταν: Σαμποτάζ της εθνικής οικονομίας εκ προθέσεως. Λιμοκτονία του ρουμανικού λαού. Παράνομος πλουτισμός δικός τους και του ΚΚΡ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ρουμανίας)! Στην δική μας περίπτωση, την περίοδο των Μνημονίων, έχουμε και μια επιπρόσθετη ατιμωτική κατηγορία: Την παραχώρηση – παράδοση εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας! Ή μήπως κάνουμε λάθος;; 

http://www.elliniko-fenomeno.gr/wp-content/uploads/2018/04/spiraku-1.jpg
Έχει κυριευθεί από ανοησία η ΝΔ;

Εκεί στη Νέα Δημοκρατία, την “Κεντρώα” ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν χάσει τη μπάλα πλέον! Δεν αντέχουν την κριτική και έχουν ξιφουλκήσει κατά δικαίων και αδίκων, όπως επί παραδείγματι κατά της εφημερίδος “Δημοκρατία”!

Που, άκουσον – άκουσον, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, δημοσιογράφος παρακαλώ, κ. Μαρία Σπυράκη, η οποία αναρριχήθηκε περιέργως πως στα έδρανα της ευρωβουλής και ακολούθως στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, εκ δεξιών του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη – χωρίς να εγκαταλείψει τη θέση της στο ευρωκοινοβούλιο με τον παχυλό μισθό, εν μέσω οικονομικής κρίσεως – εξέδωσε ανακοίνωση, που λέει μεταξύ των άλλων:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνο έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέτουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ…»!

Από πλευράς μας δεν θα το παίξουμε ποτέ συνήγοροι υπερασπίσεως της “Δημοκρατίας” ή της όποιας άλλης “Δημοκρατίας”! Η αναφορά μας έχει να κάνει με τη διαπίστωση, πως εκεί στη ΝΔ υπάρχουν επί εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη πολλοί ηλίθιοι που ανέχονται τους δήθεν ξύπνιους! Μα να μιλάει η κ. Σπυράκη, η πολιτική γυρολόγος, η πάλαι ποτέ υβρίστρια της ΝΔ από τον τηλεοπτικό – Πασοκικό σταθμό του Mega; Των Πρετεντέρη, Τσίμα, Καψή, Θεοδωράκη, Καμπουράκη, Οικονομέα και λοιπών αριστερολάγνων δημοσιογράφων; Την ενοχλούν διάφορες τάχατες περίεργες συναντήσεις; Τότε να μιλήσει με ονοματεπώνυμα για να γνωρίσει ο λαός τι πράγματι συμβαίνει! Όχι με αοριστολογίες!

Αλλά κ. Μητσοτάκη, γι΄ αυτό η ΝΔ δεν θα δει επί των ημερών σας, άσπρη ημέρα! Γιατί έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας!

Εκπρόσωπος Τύπου η κ. Σπυράκη; Η οποία δήλωνε από τις Βρυξέλλες για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ: «Το μούδιασμα είναι διάχυτο εδώ στις Βρυξέλλες, Ήταν ένα σοκ η εκλογή του»! Αλλά και ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, έλεγε: «Ήρθε το τέλος του κόσμου»! 

Έτσι νομίζω, πως εκεί στη ΝΔ έχουν φτιάξει ισχυρή Ομάδα ανόητων! Που το παίζουν “γερμανικότεροι της Γερμανίας”! 

Συνεχίστε έτσι κ. Μητσοτάκη και σύντομα θα βλέπεται γι άλλη μια φορά την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης αβραμοπουλος γιωργος κατρούγκαλος
Ο φον Δημητράκης...

Με πρωτοβουλία του ευρωπαίου Επιτρόπου Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλου, το πιλοτικό πρόγραμμα έκδοσης ολιγοήμερων θεωρήσεων (βίζες) για τουρίστες από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά θα εφαρμοστεί για άλλη μια χρονιά!

Αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην επιστολή του κ. Αβραμόπουλου προς τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, απαντώντας σε σχετικό ερώτημά του, επισημαίνεται η ανάγκη προστασίας αυτού του θετικού μέτρου (;;;)!

Μάλιστααααα! Ο πολύς κ. Αβραμόπουλος, παρ΄ ότι απέτυχε παταγωδώς ως Επίτροπος της προστασίας των ελληνικών νησιών από την είσοδο σε αυτά των κάθε λογής λαθρομεταναστών, θα συνεχίσει να μας φέρνει με τον πλέον επίσημο τρόπο τους Τούρκους πράκτορες που εμφορούνται τον μανδύα του τουρίστα!

Συγχαρητήρια κ. Αβραμόπουλε! Άξιος ο μισθός του Επιτρόπου στην ΕΕ της ΝΤΠ… 

Η Τουρκία συνεχώς εξοπλίζεται…

Ενώ στη δική μας κυβέρνηση έχει ξεσπάσει κυβερνητικός πόλεμος για τις γαλλικές φρεγάτες και την αναβάθμιση των αεροσκαφών μας, η Τουρκία συνεχίζει τους εξοπλισμούς της!

Έτσι, αποκτά ένα νέο υπερόπλο – υποβρύχιο πολλαπλής χρήσεως, εν καιρώ ειρήνης και εν καιρώ πολέμου! Το λεγόμενο “σαλάχι”! Που είναι οπλισμένο με drone τουρκικής κατασκευής, παρακαλώ, με απώτερο σκοπό την ανατίναξη πλοίων του εχθρού! Αυτό το αόρατο πλοίο – υποβρύχιο θα παραδοθεί στην Τουρκία το αμέσως χρονικό διάστημα! 

Ο Έλληνας Γεώργιος Γκιόλβας...

Ο Γεώργιος Γκιόλβας, ήταν ο μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός με 19 διεθνώς αναγνωρισμένες εφευρέσεις! Αυτός ο Έλληνας πέθανε τον Νοέμβριο του 2003 και φέρεται να είχε δηλώσει: «Ευτυχώς που πεθαίνω και δεν θα ζήσω όλα τα φοβερά και τρομερά που θα γίνουν το 2018…»!
Λέτε; Είδωμεν!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.