Τελευταίες αναρτήσεις

9 Μαΐου 2017

ΕΚΛΟΓΗ ΜΑΚΡΟΝ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΦΥΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ο 39χρονος Εμανουέλ Μακρόν, ο "ανεξαρτητος" υποψήφιος των Rothschilds, και αμφιφυλόφυλος (αφού το όνομά του είναι στην λίστα του Vestiare Gay ) εκλέγεται Πρόεδρος της Γαλλίας. 
 
Η ομοφυλοφυλική του ταυτότητα αναφέρεται σε διάφορα sides όπως και οι φήμες για αγορά σκληρών ναρκωτικών με BITCOIN 
 
Ο Εμανουέλ Μακρόν, εκλέχτηκε χωρίς κάποιο κόμμα (οι υποψήφιοι των δύο παραδοσιακών κομμάτων είχαν αποκλειστεί ήδη από τον πρώτο γύρο των εκλογών) αλλά μονάχα με την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας που θέλει ως ηγέτες των χωρών να εκλέγονται οι έμπιστοι υπάλληλοί της. 
 
Είναι άνθρωπος των Rothschilds, κάτι σαν τον Στουρνάρα, ο οποίος ήδη προαλείφεται για πρωθυπουργός ή και Πρόεδρος αν ο Τσίπρας κατορθώσει να μετατρέψει την προεδρευόμενη Ελληνική Δημοκρατία σε προεδρική.
 
Σύμφωνα με την Ipsos ο Μακρόν συγκεντρώνει το 65,1% των ψήφων, έναντι 34,9% της Μαρίν Λε Πεν.
 
Αυτό το ποσοστό όσο εντυπωσιακό κι αν είναι, αν γίνει αναγωγή στο σύνολο του γαλλικού λαού είναι μακράν του 50% που απαιτείται για εκλογή προέδρου. 
 
Συγκεκριμένα η αποχή στον δεύτερο γύρο κινήθηκε σε ιστορικά ποσοστά. Το ποσοστό αποχής εκτιμάται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων μεταξύ 25,3% και 27% του εκλογικού σώματος. 
 
Στον πρώτο γύρο της 23ης Απριλίου, η αποχή ανήλθε στο 22,23% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. 
 
Τα λευκά και άκυρα προσεγγίζουν το 9% των ψηφοφόρων, άλλο ένα ρεκόρ για μια εκλογική αναμέτρηση για τον προεδρικό θώκο.
 
Αποχή και άκυρα λευκά συνολικά είναι 36% επομένως τα έγκυρα είναι 64% και άρα το ποσοστό του Μακρόν επί του συνόλου του Γαλλικού λαού είναι 41,6%!!!
 
Θα μπορούσε επομένως να θεωρηθεί ο Μακρόν, ως ένας "χαμηλά" εκλεγμένος πρόεδρος.
Πολλοί τον ψήφισαν όχι για το πρόγραμμα, που είναι θολό και φλού, αλλά για να σταματήσουν την Λεπέν που ενώ μιλάει για αντινεοταξίτικη πολιτική, η ακροδεξιά βιτρίνα της είναι ό.τι χρειάζονται οι νεοταξίτες για την προπαγάνδα εναντίον της.
 
Ήταν ψήφος κρίσης, ψήφος δυσαρέσκειας. Η Γαλλία έχει βγει θρυμματισμένη από τη φετινή εκστρατεία και ο Μακρόν δεν θα μπορέσει ή και δεν θα θελήσει να επανενώσει τα κομμάτια της χώρας που προέρχονται από τα τέσσερα πολιτικά μπλοκ του πρώτου γύρου: Μακρόν, Λεπέν, Φιγιόν, Μελανσόν. Τέσσερα πολιτικά μπλοκ που έχουν αποδειχθεί ασυμφιλίωτα. 
 
Έτσι η Γαλλία παραμένει στον Άξονα της Ε.Ε. με έναν τραπεζίτη στην ηγεσία! Οι τραπεζίτες και τύποις ελέγχουν τις χώρες και οι λαοί μπαίνουν στο περιθώριο!
 
ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ; 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.