Τελευταίες αναρτήσεις

21 Μαΐου 2017

Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, κυρίως η αξιωματική, οφείλουν να βάλουν στην θέση τους όσους κατηγορούν την πατρίδα μας όταν μάλιστα οι ίδιοι οι κατήγοροι δεν είναι καθαροί.

Γράφουν η Ζωή Γεωργαντά και ο Νικόλαος Λογοθέτης

Αγαπητοί, μην εκπλήσσεσθε διότι μέχρι τις 29 Μαΐου θα δούμε σωρεία χυδαίων επιθέσεων από τους εκπροσώπους των δανειστών για την προστασία του εγκάθετού τους που δυστυχώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εγκατέστησε παράνομα στην κεφαλή της Στατιστικής μας Υπηρεσίας, της ΕΛΣΤΑΤ, αφού πολύ πιθανόν γνώριζαν πολύ καλά, τουλάχιστον ο επίορκος τότε Υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ότι ήταν παράνομος.

Εκτίμησή μας είναι επίσης ότι το διωκόμενο στις 29 Μαΐου αυτό άτομο εκβιάζει τους εντολείς του ότι αν δεν προβούν στις κατάπτυστες επιθέσεις κατά του Ελληνικού Κράτους και της Δικαστικής Λειτουργίας της πατρίδας μας, αυτό το άτομο θα καταθέσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη δια των δικηγόρων του ότι όλοι τους ήξεραν ότι αυτός δεν είχε παραιτηθεί από το ΔΝΤ, όταν αυτός παραπλανούσε δια του ψεύδους την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και κατά συνέπεια το Ελληνικό Κράτος. 

Σήμερα είδαμε άλλες δύο ειδεχθείς επιθέσεις που δείχνουν την πνευματική παράκρουση των κατηγόρων: Η μία από τον σχετικά νέο δικηγόρο φιλόδοξο και ικανό για τα πάντα όπως φαίνεται, Αμερικανό Ρεπουμπλικάνο, κ. Andy Bar, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ο οποίος χαρακτήρισε την δίωξη κατά του Γεωργίου ως «πολιτικό κυνήγι μαγισσών». Ας δούμε όμως το ποιόν του κυρίου Andy και την πολύ πιθανή ιδεολογική του σχέση με τον διωκόμενο Γεωργίου. Μια μικρή διερεύνηση του βίου και της πολιτείας αυτού του κυρίου στην κυριολεξία μας σόκαρε: Εκτός του ότι ο Andy μας:  

(1) Ήταν στενότατος συνεργάτης του κυβερνήτη της Πολιτείας του Κεντάκυ, Ernie Fletcher, ο οποίος καθώς και πολλοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και ο Andy, καταδικάστηκαν το 2006 διότι είχαν παραβιάσει το σύστημα αξιοκρατίας της πολιτείας αυτής, παραβάτης δηλαδή του νόμου και θιασώτης πελατειακής νοοτροπίας και o Andy, και γι’ αυτό συμπάσχει με τον Γεωργίου, η δε συνολική διοίκηση του Fletcher είχε χαρακτηριστεί ως πανώλη για την πολιτεία του Κεντάκυ.  

(2) Καταδικάστηκε για κατοχή πλαστής άδειας οδήγησης.  

(3) Διώχθηκε για δημόσια δηλητηρίαση με ποτά και ναρκωτικά, και  

(4) το πιο ειδεχθές: είναι Μέλος  της ρατσιστικής, σχεδόν σατανικής Ελληνοαμερικάνικης Πανεπιστημιακής αδελφότητας ΣΑΕ (Σίγμα Άλφα Έπσιλον) που εκτελεί σκοτεινές τελετουργίες, υποβάλει φοιτητές σε αχαλίνωτη μέθη, σεξουαλικά όργια και κάθε είδους βασανισμούς που έχουν χαρακτηριστεί ως βασανισμοί τύπου Γκουαντάναμο. (Βλ. την λίστα των κοινωνικά και επαγγελματικά γνωστών μελών, ενότητα US House of Representatives στην ιστοσελίδα  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sigma_Alpha_Epsilon_members) Η αδελφότητα έχει 9 θανάτους στο ενεργητικό της από το 2006 και πάνω από 100 σημαντικοί πυρήνες της έχουν διωχθεί, ενώ τουλάχιστον 15 έχουν σφραγιστεί από την Δικαιοσύνη. Ένα υποψήφιο μέλος της ΣΑΕ στο Πανεπιστήμιο του Σάλζμπουρυ στο Μέρυλαντ (όπου ζεί ως άρχοντας ο Γεωργίου) λέγεται ότι κτυπήθηκε με ρόπαλο, εξαναγκάστηκε να πιεί αλκοόλ μέχρι απώλειας της συνείδησής του, κλείστηκε σε υπόγειο για 9 ώρες χωρίς τροφή, νερό και τουαλέτα, ενώ υποβλήθηκε σε μαρτύριο πολύ δυνατής μουσικής όπως στο Γκουαντάναμο. Οι δηλώσεις ενός τύπου σαν τον Andy, τι αξία μπορούν να έχουν; Βλ. τις εξής αναφορές:

Όπως φαίνεται, ο διωκόμενος Γεωργίου είναι τουλάχιστον κοντινός γνωστός του Andy Bar, ίσως και πολύ μα πολύ γνωστός. Ο Andy, μολονότι δικηγόρος και εκπρόσωπος του Αμερικάνικου λαού, παραμερίζει κατά τις συνήθειές του το κράτος δικαίου και το ότι ο Γεωργίου παρέβη τον νόμο. Διερωτόμαστε, λοιπόν, μήπως και ο Γεωργίου είναι μέλος της αδελφότητας ΣΑΕ; Αυτό θα εξηγούσε την σαδιστική σχεδόν συμπεριφορά του κατά του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και κατά των Ελλήνων. Ακόμα, η συμπεριφορά του στο ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και στην Βουλή, ήταν από πολύ περίεργη μέχρι σαδιστική. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!  

Η δεύτερη, εκ Γερμανίας προερχόμενη, ύπουλη επίθεση κατά της χώρας μας ανήκει στo περιοδικό/εφημερίδα Der Spiegel το οποίο δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι η επίθεσή του είναι τελείως άστοχη και κοντόφθαλμη, άρα ύπουλη. Μας λέει λοιπόν το περιοδικό αυτό ότι έχουμε «στατιστικό χάος» και ότι «η ΕΛΣΤΑΤ εργάζεται ακόμα με αναξιόπιστο τρόπο». Βεβαίως έχουμε στατιστικό χάος, καλά που το κατάλαβαν, μόνο που το χάος εντάθηκε  

· Όταν ο δικός τους κ. Βάλτερ Ράντερμάχερ της Eurostat και η Κομισιόν κατήργησαν το ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ επειδή το ήθελαν σφραγίδα τους και μετέτρεψαν την ΕΛΣΤΑΤ σε ενός-ατόμου Αρχή. 

· Όταν ο δικός τους έθεσε στο ψυγείο τους Έλληνες εμπειρογνώμονες όπως ήταν ο πρώην Διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Στρόμπλος, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε την επιστημονική του άποψη.  

· Όταν ως πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ τοποθετήθηκε παράνομα ο Γεωργίου με όλες τις ανικανότητές του, όχι μόνον στα θέματα των στατιστικών, αλλά και στα θέματα διοίκησης.  

· Όταν αυτός (ο Γεωργίου) επί 4 ολόκληρα χρόνια, πριν δραπετεύσει στο Μέρυλαντ των ΗΠΑ, έκανε μπάχαλο την οικονομική ιστορία της Ελλάδας με πλαστά στοιχεία που του προμήθευε η Γερμανοκρατούμενη Eurostat και οι κάθε λογής άσχετοι Σύμβουλοι που επιλέγονται με πολιτικά κριτήρια από την Κομισιόν. Τί μας λέει λοιπόν το Spiegel;  

· Όταν ακόμα και ο διάδοχος του Γεωργίου εκλέχτηκε από την Eurostat με πολιτικά και μόνον κριτήρια, όπως φαίνεται από τα βιογραφικά πολύ άξιων και διεθνώς αναγνωρισμένων άλλων υποψηφίων για την θέση του προέδρου, που όμως απορρίφθηκαν, Γιατί τα αποκρύπτει αυτά το Spiegel;  

Η ΕΛΣΤΑΤ πρέπει κατ’ αρχήν να οργανωθεί όπως και όλες οι άλλες Στατιστικές Υπηρεσίες των χωρών της Ευρώπης, με 7-μελές ΔΣ, όπως ήταν πριν την κατάληψή της από τους Γερμανούς.

Διερωτώμεθα: Η Ελληνική κυβέρνηση και η αντιπολίτευση θα σιγήσουν σε όλα τα παραπάνω; Θα δώσουν ασυλία στον Γεωργίου;

Για να δούμε μέχρι πού θα φτάσει η αναλγησία του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας για τα εθνικά ζητήματα. 

ΖΓ και ΝΛ, 20/5/2017Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.