2 Μαΐου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 2 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο Τσίπρας θα …στάξει αίμα για τη Siemens! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τσίπρας Siemens!
H πληροφορία είναι γκαραντί! Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα σηκώσει τις αμέσως επόμενες ώρες πολύ ψηλά το θέμα της Siemens. Η εντολή είναι μια! Θα πρέπει από τη δίκη που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, να …στάξει αίμα! Αίμα, των πολιτικών του αντιπάλων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που από όσα ακούγονται από τους γνωρίζοντες, έχουν βάλλει αρκετοί βαθιά το χέρι στο βάζο με το μέλι…

Το θέμα είναι, τι ακριβώς θα πει η Άγκελα Μέρκελ, που προστατεύει τη βαριά της βιομηχανία, τη Siemens!

Όπως επίσης, τι θα πράξει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν θέλει να δει ούτε φωτογραφία της Μέρκελ… 

συνταξεις
Η εξόντωση των συνταξιούχων συνεχίζεται… 

Η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η νεαρή δικηγόρος που δεν νομίζουμε να γνωρίζει τίποτε για την αγορά εργασίας, αφού επί της ουσίας δεν έχει “ένσημα”, επιβεβαίωσε πριν λίγες ημέρες τη μείωση των συντάξεων για το 30% των συνταξιούχων, στην υπό κατάρτιση συμφωνία με τους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας!

Έτσι, η κ. Αχτσιόγλου κυνικά, όπως οι προηγούμενοι βάζει το χέρι της στις τσέπες των συνταξιούχων και αρπάζει και τα τελευταία ευρώ από αυτά που τους είχαν μείνει από τις ληστρικές κυβερνήσεις των Μνημονίων! Τα χρήματα, που στο πολλαπλάσιο κατέβαλαν στα ασφαλιστικά τους ταμεία, όταν εργάζονταν επί 30-40 χρόνια!

Αλλά στην πολιτική σκηνή του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα του Αλέξη Τσίπρα διαπρέπουν οι “ιδιαίτερες συμπάθειες”!

Μια “ιδιαίτερη συμπάθεια” είναι και η Έφη Αχτσιόγλου! Γι΄ αυτό έχει γίνει στενός “κορσές” του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον οποίο “παρακολουθεί” σε όλες του τις συναντήσεις, προκειμένου να ενημερώνει τον Πρωθυπουργό! Βλέπετε, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα προς τον Υπουργό του! Αλλά, ας όψονται οι δανειστές “εταίροι” μας που του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία! Του κ. Τσακαλώτου βεβαίως – βεβαίως…

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκική πρεσβεια της αθήνας
Γίνεται …της Πρεσβείας! 

Με την αναρρίχηση του Αλέξη Τσίπρα στην Εξουσία, στην τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα, “εμφανίζεται” ως Α΄ τάξεως Σύμβουλος η κ. Φέιζα Μ@@@@@@@ με αντικείμενο το “προσφυγικό - μεταναστευτικό”!

Κακές γλώσσες μας ενημέρωσαν ότι, η εν λόγω κυρία έχει “τρυφερή σχέση” με σπουδαίο Έλληνα διπλωμάτη ο οποίος υπηρετεί στο ΥΠΕΞ της Ελλάδος! Είχε δε,  υπηρετήσει  πριν την τοποθέτησή του στο Υπουργείο Εξωτερικών μας, στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα!

Οι κακές γλώσσες λένε πως η “τρυφερή σχέση” δημιουργήθηκε όταν ο διπλωμάτης μας βρισκόταν στην Πρεσβεία μας στην Άγκυρα!

Και όλως τυχαίως, μόλις έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο διπλωμάτης μας ανέλαβε πόστο στην Αθήνα, μεταφέρθηκε και η εν λόγω κυρία στην τουρκική Πρεσβεία της Αθήνας!
Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός μας το γεγονός;; Το γνωρίζει ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Κοτζιάς;; Η ΝΔ γνωρίζει κάτι επί αυτού ή βυζαίνει γάλα ακόμη;; Ο “σύντροφος” Πάνος γνωρίζει να μας πει κάτι;;

Γιατί, η Φέιζα, όπως μας λένε, είναι μια καλλονή εκτός των άλλων! Όπως θα μπορούσε να είναι μια Μάτα Χάρι  της ΜΥΤ, νέας κοπής!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ο γαμπρός του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν,
Τι ακριβώς γυρεύει η …αλεπού στο παζάρι;; 

Πρώτοι από όλους σας είχαμε ενημερώσει πως, ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμαϊράκ, Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, χρηματοδότης του ISIS, επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα!

Την περασμένη Δευτέρα (24 Απριλίου) έφθασε στον Πειραιά, ο αδελφός του Μπεράτ Αλμαϊράκ, λόγω του ότι ο ίδιος είχε κώλυμα, προκειμένου να ρυθμίσει την εγκατάσταση των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας τους, τα οποία θα εγκατασταθούν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης! Μήπως όμως, εγκαταστήσουν εκεί και παρακρατικές μυστικές υπηρεσίες που θα οργανώσουν και θα κατευθύνουν τους τζιχαντιστές που βρίσκονται διάσπαρτοι στην Ελλάδα;;

Η αναχώρηση του Τούρκου από την Ελλάδα έγινε την επομένη, ημέρα Τρίτη!
Γνωρίζει κάτι επ΄ αυτών η ΕΥΠ;;
Λέμε εμείς, τώρα…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.