14 Μαΐου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο ανιστόρητος Καμμένος και οι ανόητοι – μειοδότες Βουλευτές της ΝΔ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος και φυρομ
Ο “νεροτσουλήθρας” της πολιτικής, Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προέβη προ ημερών στο ΣΚΑΙ (7 Μαίου 2017) σε βαθυστόχαστες δηλώσεις, αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος στα Βαλκάνια, όπου είπε μεταξύ των άλλων:

- Όσον αφορά τα Σκόπια, είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι αλβανικής καταγωγής!
- Προσωπικά, δεν πρόκειται να δεχτώ τη χρήση του όρου “Μακεδονία”!

Αυτές οι δηλώσεις “αγρίεψαν” 14 Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και οι οποίοι με επερώτηση που κατάθεσαν στον Υπουργό Εξωτερικών, ζητούν να πάρει θέση στις ανακρίβειες Καμμένου!

Αφού, στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι σαφής, αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ: «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη “Μακεδονία” που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή». 

Σημειώνουν επίσης πως: «η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν είναι αλβανικής καταγωγής, αφού στην επίσημη απογραφή (2002, Book XIII, Skopje, 2005, σ.σ. 34), ο συνολικός πληθυσμός της ΠΓΔΜ ήταν 2.022.547 άτομα, εκ των οποίων οι  1.297.981 ή το 64% είναι Σλαβομακεδόνες, και 509.083 ή 25,2% είναι Αλβανοί».

Τα συμπεράσματα που εξάγονται από τα παραπάνω είναι τα εξής:

Ο Πάνος Καμμένος είναι ανιστόρητος και άρα επικίνδυνος, ενώ οι 14 Βουλευτές της ΝΔ είναι ανόητοι και μειοδότες! Από τη στιγμή που αποκαλύπτουν ότι, η Ελλάς έχει ήδη παραχωρήσει τη διπλή ονομασία στη γείτονα χώρα που εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία”!

Όταν το 2013 συντελέσθηκε αυτή η οριστική παραχώρηση του ονόματος στην ΠΓΔΜ από την κυβέρνηση της ΝΔ (συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου με Μάθιου Νίμιτς του ΟΗΕ, “γεράκι” των ΗΠΑ)!

Μια παραχώρηση που βρίσκεται στον “αέρα” επειδή το ίδιο το κράτος της ΠΓΔΜ δεν έχει εφαρμόσει αυτήν την ελληνική “δωρεά”, από τη στιγμή που δεν το επιτρέπουν τα εθνοτικά προβλήματα στη χώρα των Σκοπίων!

Άραγε, πώς θα μπορούσε το αλβανόφωνο στοιχείο να δεχτεί το “Άνω Μακεδονία” ή το “Βόρεια Μακεδονία”, όταν αυτό θέλει να ενταχθεί στη “Μεγάλη Αλβανία”;;

Πώς θα μπορούσε το βουλγαρικό στοιχείο να δεχτεί αυτήν την ονομασία, όταν επιζητά την προσάρτησή του στη Βουλγαρία;;

Ωστόσο, οι κύριοι της ΝΔ μπορούν να μας απαντήσουν πώς θα ονομάζονταν οι γείτονές μας εάν είχαν αποδεχτεί τη “δωρεά” της κυβέρνησής τους;;
Άνω - Μακεδόνες;;  Μήπως, Βόρειοι – Μακεδόνες;;
ΟΧΙ κύριοι (έχασε η λέξη την κυριολεξία της)!

Θα ονομάζονταν, Μακεδόνες! Που θα ομιλούσαν την Μακεδονική! Που το Έθνος τους θα ήταν το Μακεδονικό!

Γι΄ αυτό σας το φωνάζω! Είσαστε εθνικοί μειοδότες! Τελεία και παύλα!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος στολή
Θα είναι ο Καμμένος, Ιωαννίδης ή Ετζεβίτ;; 

Από εξέχουσα και απόρρητη πηγή μας, στο Αιγαίο μας εξυφαίνεται ένα προβοκατόρικο σχέδιο, ανάφλεξής του! Που έχει ως στόχο τη διχοτόμηση του Αιγαίου ως αντάλλαγμα στην Τουρκία, για τη τετελεσμένη απόφαση της δημιουργίας του Κουρδικού κράτους! Και θα εμφανιστούν τότε, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ως πυροσβέστες – επιτηρητές, τάχατες – τάχατες, με απώτερο σκοπό τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου μας!

Ταυτόχρονα, σχεδιάζουν πως μια τέτοια ανάφλεξη με ένα θερμό επεισόδιο, θα μείνει σε τοπικό επίπεδο και δεν θα πάρει ευρύτερες διαστάσεις, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στα Βαλκάνια!

Μου είπε λοιπόν η πηγή μου: “Ρώτησε τον Πάνο Καμμένο, σε μια τέτοια περίπτωση ποιον ρόλο θα παίξει, του Ιωαννίδη ή του Ετζεβίτ;;;

Δεν φταίνε οι πολιτικοί …ο λαός μας φταίει! 

Σε μια περίοδο (τουλάχιστον τα χρόνια των Μνημονίων) που οι πολιτικοί και ιδιαίτερα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, θα έπρεπε στο διάβα τους να εισπράττουν την οργή από περαστικούς πολίτες, εν τούτοις αυτοί, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης “τολμά”, έχοντας περίσσευμα θράσους να επισκέπτεται καφενείο στην Καλλιθέα και να συνομιλεί με συνταξιούχους! Λέγοντάς τους “πατρικά” και “στοργικά”: «Θέλω τα παιδιά σας να βρούνε δουλειά. Θέλω εσείς να έχετε μια αξιοπρεπή σύνταξη, να δίνετε και κανένα χαρτζιλίκι στο εγγόνι σας. Αλλά, όχι να ταΐζετε εσείς τα παιδιά σας, επειδή είναι άνεργα. Δεν είναι αυτό το όραμά μου για την Ελλάδα»!

Έτσι, οι συνταξιούχοι αντί να πάρουν τις μαγκούρες, ακούν στοχαστικά άλλον ένα “Μαυρογιαλούρο”! Αντί να του πουν πως, είναι ανεπιθύμητος στον “ιερό” χώρο τους, το καφενείο, που κάποτε έπαιρναν και ένα ούζο με μεζέ και σήμερα δεν τους φτάνει η σύνταξη για να πάρουν ούτε ένα καφεδάκι, τον καλοδέχτηκαν με χαρές και χαμόγελα!
Ειλικρινά, δεν το πιστεύω! Αυτός ο λαός έχει πάθει άνοια (α στερητικό και νους);;
Έχει πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου;; Έχει πάθει παράκρουση;;
Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτή η συμπεριφορά;;

Γιατί, το να συζητάς με τον βιαστή της οικογένειάς σου και να επευφημείς το δολοφόνο της ζωής σου, ε, αυτό οδηγεί στην τρέλα!!

Μόνο τα ζόμπι …του ΠΑΣΟΚ;

Έρχονται οι φοιτητικές εκλογές και ήδη έχουν βγει να φονικά μαχαίρια από τους νεολαίους – φοιτητές των κομμάτων!

Ωστόσο, την αφίσα που έβγαλε η “Πανσπουδαστική”, δηλαδή η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ δεν έχει προηγούμενο! Εμπνευσμένη η αφίσα από τη δημοφιλή ξένη σειρά “The Walking Dead”, παραφράστηκε σε “ΠΑΣΟΚING DEAD” και παρουσιάζει την Φώφη Γεννηματά, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως ζόμπι! Που βεβαίως, θέλει η “Πανσπουδαστική” να μας υπενθυμίσει πως αυτοί ρούφηξαν και εξακολουθούν να ρουφούν το αίμα του λαού!

Όμως, για να είμαστε δίκαιοι, δεν θα έπρεπε να βγάλουν και μια ίδια αφίσα με τις μορφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή;;

Δεν θα έπρεπε να βγει μια ίδια αφίσα, με τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο;;
Και ξαφνικά έτσι, θυμήθηκα τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας: “Όλα τα γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν”!



Share

2 σχόλια:

Ali Al-Yunani είπε...

Είναι Σλάβοι, δεν είναι Μακεδόνες. Ακόμα και γεωγραφικά, το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης της ΠΓΔΜ ανήκε στην αρχαιότητα στην αρχαία Παιονία και τη Δαρδανία. Στην Μακεδονία ανήκε μόνο ένα μικρό κομμάτι στα νότια της χώρας (και όπου υπήρχαν μέχρι πρόσφατα και Έλληνες): Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα κ.α. Ως εκ τούτου το όνομα που τους ταιριάζει θα ήταν

είτε:
Δημοκρατία του Βαρδάρη,

είτε:
Σλαβική Δημοκρατία του Βαρδάρη

είτε
"Δημοκρατία των Ντρεγκόβιτσι".

Δρογουβίτες ή Ντρεγκόβιτσι είναι η σλαβική αυτή φυλή που αποίκησε την περιοχή τον 6ο-7ο μ.Χ. αιώνα.

Θα μπορούσα να δεχτώ το "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ΜΟΝΟ με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τις εξείς:

α) Να δηλώσουν οι Σκοπιανοί ότι το (λεγόμενο) "μακεδονικό" έθνος είναι ένα σχετικά νέο έθνος, το οποίο σχηματίστηκε τα τελευταία 150-200 χρόνια, αφότου αποσπάστηκε από το βουλγαρικό, και δημιούργησε έτσι ξεχωριστή εθνική συνείδηση,

και

β) Να δηλώσουν ότι οι σημερινοί εθνικά Μακεδόνες της ΠΓΔΜ δεν έχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Η έννοια έθνος έχει δύο έννοιες. Η μία έννοια είναι αυτή που έδωσε πριχ χιλιάδες χρόνια ο Ηρόδοτος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όμαιμον και φυλετική επομένως καταγωγή. Η δεύτερη έννοια της ίδιας λέξης είναι αυτή η οποία δόθηκε στη λέξη έθνος μετά τη γαλλική επανάσταση, ότι δηλαδή έθνος είναι το σύνολο ανθρώπων που έχουν κοινά βιώματα και έχουν διαμορφώσει κοινής συνείδηση και αναμνήσεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ καταγωγής. Αν λοιπόν οι Σκοπιανοί αποδέχονταν την δεύτερη έννοια και έπαυαν να αναφέρονται σε εξ αίματος καταγωγή από τους αρχαίους Μακεδόνες και ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ από το Σύνταγμα τους κάθε αλυτρωτική αναφορά και φυσικά αν σταματούσαν τη χρήση αρχαίων ελληνικών συμβόλων (άστρο Βεργίνας), τότε και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα σκεφτόμουν τον συμβιβασμό στο θέμα του ονόματος.

Όσον αφορά τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ, δεν είναι η πλειοψηφία. Όμως δεν είναι ούτε 25,2% όπως αναφέρει το άρθρο. Αν προσθέσουμε και τους χριστιανούς ορθόδοξους Αλβανούς που κατοικούν σε 17 οικισμούς στην περιοχή Ράκα ε Έπερμε και τους οποίους το καθεστώς της ΠΓΔΜ δεν αναγνωρίζει ως μειονότητα και προσπαθεί να τους αφομοιώσει, αν προσθέσουμε και κάποιους Αρβανιτόβλαχους που κατέφυγαν τα παλαιότερα χρόνια από την Αλβανία στην ΠΓΔΜ, και αυτοί ορθόδοξοι χριστιανοί τους οποίους δεν καταγράφει η ΠΓΔΜ, καθώς και τους λίγους Ρωμαιοκαθολικούς Αλβανούς της ΠΓΔΜ (τους οποίους και αυτούς δεν αναγνωρίζει ως Αλβανούς η ΠΓΔΜ), τότε οι Αλβανοί είναι τουλάχιστον 35% του πληθυσμού της γειτονικής χώρας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ομολογω οτι με αιφνιδίασες με αυτο σου το σχόλιο...
Μεχρι τωρα μονο ανθελληνικες θεσεις επαιρνες...
Οπως και να εχει περα απο τα θεματα που αναλυεις να πω οτι σε καμια περιπτωση ότι κι αν δεχθουν οι σλαβοσκοπιανοι δεν προκειται να δεχθουμε το Μακεδονία ουτε καν σαν παραγωγο....
Διοτι κι αν δεχτουν κατι και μετα παρουν το ονομα Μακεδονία, δεν ειναι τιποτα γι αυτους να αναθεωρησουν και να ισχυριστουν μετα οτι τους πιεσαμε και συμβιβαστηκαν να δεχθουν οτι δεν ειναι Μακεδονες και μετα θα ειναι χειροτερα....
Στην πολιτικη το ξερουμε κι απο τους Τουρκους και απο τους Αλβανους οτι λες και ξελες...
Και οι Τουρκοι μεχρι προτινως δεν ειχαν γκριζες ζωνες κι απεκτησαν....
κλπ....

Μια ωραια πρωια σου ερχεται μια φαεινη ιδεα και αρχιζεις και την πλασαρεις απλα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.