Τελευταίες αναρτήσεις

8 Μαρτίου 2017

Το Ισλάμ απειλεί να «εξοστρακίσει» τον Χριστιανισμό

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και περιγράφουν το μέλλον του κόσμου και φυσικά και της Ελλάδας. Σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, το Ισλάμ αναμένεται να γίνει η δημοφιλέστερη πίστη του κόσμου μέχρι το 2100, αφήνοντας τον Χριστιανισμό στη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα με την έκθεση, το 2010, υπήρχαν περίπου 1,6 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι στον κόσμο, περίπου το 23% του παγκόσμιου πληθυσμού. Το Ισλάμ είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο και η δεύτερη μεγαλύτερη μετά το Χριστιανισμό.

Οι Χριστιανοί αποτελούσαν το 31% του παγκόσμιου πληθυσμού το 2010. Η έρευνα σημειώνει πως μέχρι το 2050 ο αριθμός των οπαδών των δύο μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου εκτιμάται ότι θα είναι ίσος.

«Αν συνεχιστούν οι σημερινές δημογραφικές τάσεις, ο αριθμός των μουσουλμάνων αναμένεται να ξεπεράσει τον αριθμό των χριστιανών από το τέλος αυτού του αιώνα», αναφέρει η έκθεση.

Ένας από τους λόγους που συντελεί σε αυτό το γεγονός είναι πως οι μουσουλμάνοι κάνουν περισσότερα παιδιά. Κατά μέσο όροι οι μουσουλμάνες έχουν 3,1 παιδιά σε σύγκριση με τις γυναίκες όλων των άλλων θρησκειών που έχουν 2,3.

Τα αποτελέσματα δείχνουν, ακόμη, πως κατά μέσο όρο οπαδοί του Ισλάμ γίνονται όλο και νεότεροι, επτά χρόνια νεότεροι από τον μέσο όρο ηλικίας μη μουσουλμάνων.

«Ως αποτέλεσμα, ένα μεγαλύτερο ποσοστό των μουσουλμάνων είναι ήδη ή σύντομα θα κάνουν παιδιά. Αυτό σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά γονιμότητας, θα τροφοδοτήσουν αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού», αναφέρει το Pew.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως το 10% όλων των Ευρωπαίων θα είναι μουσουλμάνοι το 2050, ενώ στις ΗΠΑ θα φτάσουν μέχρι και 2,1%.

Η έρευνα περιέλαβε και τη στάση των Αμερικανών απέναντι στους μουσουλμάνους και το Ισλάμ με τη θρησκεία να συγκεντρώνει 48 βαθμούς τους 100, όταν κλήθηκαν να βαθμολογήσουν την αντίληψή τους για εννέα θρησκευτικές ομάδες. Οι Δημοκρατικοί δείχνουν να έχουν μια πιο θετική εκτίμηση για τους μουσουλμάνους σε σύγκριση με τους Ρεπουμπλικανούς που εμφανίζονται ανήσυχοι για τον εξτρεμισμό.

Στην Ευρώπη τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι περισσότεροι πολίτες σε Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία και Πολωνία βλέπουν τους μουσουλμάνους «αρνητικά», ενώ μια πιο θετική στάση έχουν στη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, όπου υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την Ελλάδα βεβαίως. Ότι οι εδώ μουσουλμάνοι θα μείνουν και θα γεννούν πάνω από 3 παιδιά η κάθε γυναίκα όταν οι χριστιανοί μόλις και μετά βίας ένα. Ότι σε λίγα χρόνια η χώρα θα γεμίσει με το μουσουλμανικό στοιχείο και ο χριστιανικός κόσμος θα είναι μειοψηφία.

Αυτά για να ξέρουμε που πάμε και τι κάνουμε..

http://www.antinews.gr/ 
GeopoliticsShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.