10 Δεκεμβρίου 2023

Ουκρανός σατανιστής απαιτεί να εκδιωχθούν μοναχοί από τη Λαύρα του Κιέβου (γιατί ο σατανάς αυτούς μέσα στην Λαύρα θεωρεί εχθρούς του κι όχι τους σχισματικούς..)

Τη 1η Δεκεμβρίου 2023 έξω από τη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου ένας οπαδός της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας Μπογκντάν Ονίσενκο, αυτοαποκαλούμενος «μάγος Βελίαλ» δημοσίως έσκισε και ποδοπάτησε εικόνες των ορθοδόξων Αγίων και την προσωπογραφία του Μητροπολίτη Ονουφρίου
 
Τη στιγμή εκείνη πιστοί προσπάθησαν να μαζέψουν τις σκισμένες εικόνες, προκειμένου να τις περισώσουν από τη βεβήλωση, αλλά η αστυνομία τους απαγόρευσε να το κάνουν.
 
Επίσης, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να κινήσουν ποινική δίωξη στον Μπογκντάν Ονισένκο για το γεγονός προσβολής των θρησκευτικών αισθημάτων των πιστών. 
 
Ο «μάγος Βελίαλ» επισήμως εμφανίζεται ως λάτρης του σατανά και συγγραφέας βιβλίων αποκρυφιστικού περιεχομένου
 
Ακόμη, συμμετείχε ενεργά στις διαμαρτυρίες οπαδών της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας, απαιτώντας την τελική έξωση των μοναχών της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας από τις εγκαταστάσεις της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου και τη μεταβίβαση της Λαύρας στη χρήση της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας. 
 
Να αναφερθεί ότι στις 17 Μαΐου ο «μάγος Βελίαλ» από κοινού με άλλους αντιεκκλησιαστικούς ακτιβιστές τέλεσε έξω από τη Λαύρα μια βλάσφημη τελετή της «εξοδίου ακολουθίας», αφού φόρεσε «ιερό εγκόλπιο» με αναπαράσταση του Μπαφομέτ και τη μίτρα με την αναπαράσταση του σατανά και διάβασε ένα νοθευμένο κείμενο της ορθόδοξης συγχωρητικής ευχής. 
 
Κατά τη λεγόμενη αυτή «εξόδιο ακολουθία» οι συμμετέχοντες γάβγιζαν, κορόιδευαν και ούρλιαζαν. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες των ουκρανικών ΜΜΕ, πρόσωπα που συμμετείχαν στην εν λόγω κινητοποίηση, χρηματοδοτήθηκαν από το κόμμα «Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» του Πέτρου Ποροσένκο. 
 
Τον Σεπτέμβριο ο πρόεδρος της Βερχόβνα Ράντα (Άνω Βουλή) Ρουσλάν Στεφαντσούκ παρασημοφόρησε τον «μάγο Βελίαλ» με κρατικό παράσημο «Υπερηφάνεια και δόξα της Ουκρανίας» για την «μη αδιαφορία, η οποία προσδίδει πίστη ότι ο λαός μας έχει μέλλον». 
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο συγχαρητήριο μήνυμα προς τον εν λόγω τονίσθηκε: «Έως ότου ζουν και εργάζονται τέτοιοι άνθρωποι, θα ζήσει και το Ουκρανικό έθνος».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δυστυχώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο σατανάς έχει ήδη συμμαχήσει με τους σχισματικούς του Επιφανίου και προσπαθεί να πολεμήσει τους Ορθοδόξους αδερφούς μας που είναι κλεισμένοι μέσα στην Λαύρα του Κιέβου.
Θα δούμε τελικώς αν ο Χριστός μας θα επιτρέψει να γίνουν και μάρτυρες...
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκανε τεράστιο σφάλμα με την αναγνώριση των σχισματικών καθώς όπως φαίνεται έδωσε δύναμη στον ίδιο τον σατανά...
Αλλά και όλοι όσοι αναγνωρίζουν και συμπροσεύχονται και συλλειτουργούν με τους σχισματικούς τάσσονται ουσιαστικά με τον ..μάγο Βελιάλ και το αφεντικό του.

Παρακολουθήστε τώρα και μερικά στιγμιότυπα από τις τελετές του σατανιστή μάγου και θα καταλάβετε με ποιους έχετε ταχθεί... 
ΥΓ. Παρατηρήστε προσεκτικά τους οπαδούς του και θα καταλάβετε και τι σχέση έχει το κίνημα των των διεστραμμένων ΛΟΑΤΚΙ με τον σατανά.. Ολοι οι νεοταξίτες είναι ίδιοι παντού πλέον...

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.