11 Οκτωβρίου 2022

Προς κατάργηση τα χάρτινα εισιτήρια στα μέσα μεταφοράς (η συμμορία κράτους τραπεζών τα πάει κι αυτά στις τράπεζες...)

Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχουν μπει τα χάρτινα εισιτήρια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με σκοπό τη ολοένα και μεγαλύτερη είσοδο των νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών στη ζωή των πολιτών που χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.
 
Ειδικότερα, ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, το αρμόδιο υπουργείο ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει συνεργασία, ώστε το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου να «ανοίξει» μέσα από συνεργασία με τράπεζες.
 
Πηγές του υπουργείου Μεταφορών ανέφεραν ότι «η τραπεζική κάρτα θα μπορεί να χρησιμοποιείται στο μετρό, στα λεωφορεία και σε όλα τα ΜΜΜ», υπογραμμίζοντας ότι «εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να συμβασιοποιήσουμε μια τέτοια αλλαγή στο σύστημα που έχουμε δομήσει, είναι ένας τρόπος για να ανοίξουν κι άλλες συνεργασίες».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Πάλι η συμμορία Κράτους - Τραπεζών σε νέες επικερδείς και για τους δύο ενέργειες...
 
Να μην ξεχνάμε ότι πέραν των όσων εχει θεσμοθετήσει με νόμους το κράτος για να γίνονται ΟΛΕΣ οι συναλλαγές των πολιτών μεσών των τραπεζων (φανταστείτε οτι κατάργησαν ακομα και τα δημόσια ταμεία στις ΔΟΥ) που είναι και ο κυριότερος ρουφιάνος του, τελευταία με την αύξηση του πληθωρισμού κι ενώ ΟΛΟΙ οι οικονομικοί αναλυτές λένε ότι πρέπει αναλόγως να αυξάνονται και τα επιτόκια καταθέσεων, οι τράπεζες κάνουν τις κουφές και το κράτος, ο άλλος συμμορίτης, κάνει την πάπια....
Πληθωρισμός 12% και επιτόκιο καταθέσεων 0,03%... Για να μην πούμε για τα επιτόκια δανεισμού και τα επιτόκια πιστωτικών καρτών!!!!
Εκεί να δεις χρήμα...

Κάποτε για να καρφώσει η Τράπεζα τον λογαρισμό σου στο κράτος χρειαζόταν εισαγγελική εντολή...
Σήμερα κι ο τελευταίος Δήμος ή δημόσια υπηρεσία της χώρας, με μια απλή εντολή στις τράπεζες σου δεσμεύει ή και κατάσχει τους λογαριασμούς εύκολα...
 
Κάποτε μπορούσε ο παππούς να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στο εγγόνι του (για σπουδές κλπ) στο όνομα του εγγονιού μάλιστα με απλά την ταυτότητα του...
Σήμερα απαγορεύεται να ανοίξεις λογαριασμό σε ανήλικο και ο παππούς για να ανοίξει λογαριασμό στο δικό του όνομα πρέπει να πάει στον ρουφιάνο τραπεζίτη το εκκαθαριστικό της εφορίας, ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ, βεβαίωση κινητού τηλεφώνου υποχρεωτικώς (δεν δέχονται σταθερό-μιλάμε για κανονικό φασισμό) κ.α.
Εμ πως αλλοιώς θα δουλέψει ο ρουφιάνος αν δεν ξέρει τα πάντα για σένα;
Τα βιβλιάρια στις περισσότερς τράπεζες καταργήθηκαν πάλι φασιστικώς... και είναι υποχρεωτικό να βγάλεις τουλάχιστον χρεωστική κάρτα...
Και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις καμία επίσημη συναλλαγή με οποιονδήποτε άλλον πολίτη ή το κράτος, αν δεν έχεις λογιαριασμό τράπεζας...
 
Το θέμα είναι ότι ΟΛΑ αυτά που ζητάει η τράπεζα ειναι αντισυνταγματικά και παράνομα, διότι οι τράπεζες είναι ιδιωτικές και είναι σα να παραδίδεις όλα τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία σε έναν άλλο ιδιώτη... Θα το έκανες ποτέ; Θυμάστε την εποχή που αστυνομική ταυτότητα είχε δικαίωμα να σου ζητάει ΜΟΝΟ ο αστυφύλακας;
Πάνε αυτά τώρα... στην εποχή της Νέας Φασιστικής Τάξης... 
 
Τώρα με τον φασισμό τους μπορεί να σου ζητήσει σε περίοδο που κρίνει το φασιστικό κράτος κι ένας απλός σεκιουριτάς καταστήματος μαζί με το υγειονομικό πιστοποιητικό (όπως π.χ. γινόταν επί κορωνοϊού)
 
Τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είναι μόνο για τις χελώνες καρέτα καρέτα και για τις φεμινίστριες για να κάνουν ελέυθερες και δωρεάν φόνους μωρών, δηλαδή εκτρώσεις, τους ναρκωμανείς για να αγοραζουν ελευύερα τα ναρκωτικά τους από το περίπτερο και τους ομοφυλόφιλους να προπαγανδίζουν την βρωμιά τους ακόμα και σε μικρά παιδιά στα σχολεία και στην κοινωνία, να "παντρεύονται" και να υιοθετούν παιδιά!!!!..
 
Α να μην ξεχάσω και το αν είσαι λαθρομετανάστης στην Ελλάδα... (ή Ελλαδιστάν γι αυτούς)
Αυτοί για να νομίζουν ότι ζουν στον παράδεισο τους έχουν να ζούνε στην δεκαετία του 1950 από πλευράς δικαιωμάτων κι οχι στην Νέα Τάξη ή και ακόμα καλύτερα αν αναλογιστείς ότι δεν χρειαζεται να δουλεύουν αφού λαμβάνουν επιδόματα, δεν χρειαζεται να πληρώνουν εισητήρια στα ΜΜΜ, δεν τους κόβουν ποτέ το ρεύμα αν δεν πληρώσουν κλπ.. Κι ετσι παίρνουν τηλέφωνο στους δικούς του στην Αφρική και στην Ασία και τους παρακαλάνε να τα αφήσουν όλα να έρθουν κι αυτοί στον...παράδεισο του Μηταράκη. (ή Mitarachi όπως λέγεται και στο facebook διότι είναι άλλης εθνικότητος και θρησκεύματος...)

Να δούμε ποιος θα καθαρίσει όλη αυτήν την βρώμα... 
 
Περισσότερα για την συμμορία κράτους τραπεζών στις παρακάτω παλιότερες αναρτήσεις μας
 
Η συμμορία κράτους - τραπεζών συνεχίζει να επιτίθεται στους πολίτες. Η Εφορία θα δίνει προσωπικά στοιχεία φορολογούμενων σε «διατραπεζικές εταιρείες»
Οι τράπεζες σε ρόλο Big Brother, η απόλυτη παρακολούθηση έχει και συνέχεια ...
Οι Τράπεζες υπεξαίρεσαν 233 δις και τα χρέωσαν στο ελλ. Δημόσιο!
Τράπεζες: Νέος εφιάλτης για κούρεμα καταθέσεων
Ερχονται ριζικές αλλαγές στις τράπεζες… (και λίγες σκέψεις για την συμμορία)
Καταγγείλτε τις Τράπεζες!
Τράπεζες: 'Η σας "κουρεύουμε" τις καταθέσεις ή σας κατάσχουμε τα σπίτια. Μαζικές εκχωρήσεις "κόκκινων δανείων" σε funds!!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΑΑΔΕ και Τράπεζες, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ
Καταγγελίες πολιτών κατά των απατεώνων τραπεζιτών....
Νέο χαράτσι υπέρ τραπεζών με ντιρεκτίβα από Βρυξέλλες (η συμμορία κράτους τραπεζών και Βρυξελλών μας ρημάζει...)   
Οι τράπεζες μειώνουν τα υποκαταστήματα και απολύουν τους υπαλλήλους τους (και λίγες σκέψεις για την συμμορία κράτους- τραπεζών)  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.