13 Νοεμβρίου 2021

Σήμερα ξεκινά ο πρώτος στην ιστορία ξεφτιλισμένος και ανίερος "Μαραθώνιος" που διχάζει αντί να ενώνει τους ανθρώπους....

Γράφει ο Θάνος
 
Για πρώτη φορά στα χρονικά του Μαραθωνίου, ενός αγώνα που κανονικά θα έπρεπε να ενώνει τους Ελληνες αλλά και όλους τους ανθρώπους της υφηλίου, διεξάγεται από σήμερα ο πρώτος (και μάλλον όχι ο τελευταίος) εξευτελιστικός και διχαστικός "Μαραθώνιος" που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους και μη...
 
Ο σημερινός αγώνας θα είναι ΜΟΝΟ για όσους έχουν νοσήσει ή είναι εμβολιασμένοι... (και αυτό φυσικά ισχύει και για τους ξένους φιλέλληνες αθλητές που θα ήθελαν να συμμετάσχουν...)
 
Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο αθλητές με πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.... κοινώς θα είναι γεμάτος κορωνοϊό ο αγώνας, αφού όπως είναι γνωστό οι εμβολιασμένοι κολλούν, μεταδίδουν, νοσούν, πάνε στο νοσοκομείο στις ΜΕΘ και πεθαίνουν όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι... Αν επιτρεπόταν και στους ανεμβολίαστους αθλητές η συμμετοχή, τότε αυτοί θα προσκόμιζαν αρνητικό ράπιντ τεστ και άρα θα ήταν υγιείς και ασφαλείς (τουλάχιστον αυτοί)... 
 
Ετσι ο ιστορικότερος και αρχαιότερος αγώνας μεγάλων αποστάσεων ο Ελληνικός Μαραθώνιος, γίνεται σύμβολο διχασμού, μισαλλοδοξίας και διαίρεσης των ανθρώπων, όπως ακριβώς την οραματίζεται η Νέα Τάξη και την υλοποιούν τα σιχαμερά αποβράσματα, οι μαριονέττες της... 
 
Ευτυχώς που η περίφημη Μάχη του Μαραθώνα έγινε πριν απο 2500 χρόνια και τότε δεν υπήρχαν σιχαμερά ανθρωπάρια σαν τον Μητσοτάκη, τον Γεωργιάδη και τα άλλα κυβερνητικά υποκείμενα, αλλά και οι γνωστοί ακαταδίωκτοι "ειδικοί" που εισηγούνται ότι αηδία τους έρθει στον κατεστραμμένο εγκέφαλο...
 
Φαντάζεστε αν γινόταν σήμερα η ιστορική μάχη, τον αρχιβλάκα Μητσοτάκη να κραυγάζει σαν άλλος Μιλτιάδης στους Ελληνες πολεμιστές να βγουν έξω οι ΜΗ εμβολιασμένοι και να μην συμμετέχουν στην μάχη γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης; 
 
Να βάλετε αυτόν το "Μαραθώνιο" εκεί που ξέρετε κοπρόσκυλα της Νέας Τάξης... 
 
Ολα τα μαγαρίσατε κι όλα τα ξεφτιλίσατε....
 



Share

7 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Αγαπητέ Θάνο ξέρεις ότι επειδή εγώ είμαι δι..ΑΣΗΜΟΣ απαντώ με σοφά γνωμικά των φιλοσόφων μας και ο νοών νοείτω...

Δαπανώμενος εφ’ α μη δει, ολίγος έση εφ’ α δει.
– Ξοδεύοντας τον εαυτό σου σ’ αυτά που δεν χρειάζεται, δεν επαρκείς γι’ αυτά που πρέπει.
Ισοκράτης

Ουκ επιστάμενος τα βράκια έλξειν υπό σφυρά.

– Δεν ξέρει [ούτε] να σηκώσει τα βρακιά του από τους αστραγάλους.
Αρχαιοελληνική παροιμιακή φράση


Οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας.

Λα Ροσφουκώ, 1613-1680, Γάλλος συγγραφέας


Είναι δύσκολο να σταθεί όρθιο ένα άδειο σακί.

Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας
ΑΑ

Σοφία Παπανικολάου είπε...

Καλησπέρα, μόλις διάβασα το άρθρο σας και αυτονόητο συμφωνώ απόλυτα σε όλα!
Την ουσιαστική...απάντηση θα την πάρουν σύντομα όλοι αυτοί πρωτίστως
από τον Θεό και μετά από όλους μας και τότε θα τρέχουν να κρυφτούν
χωρίς να μπορούν...
Η ισχύς εν τη ενώσει!
Καλή δύναμη και να είστε πάντα καλά και μαχητικός!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ , ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΣΜΗΝΟΣ ΦΑΛΑΙΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ΑΘΛΗΤΕΣ Κ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ .
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

Φωτεινή Μαστρογιάννη είπε...

Μην δίνεις σημασία. Χρησιμοποιούν μελλοθάνατους για τον διαχωρισμό. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Θάνο και πάλι συγχαρητήρια για την ουσιαστική παρέμβασή σου, που εννοείται συμφωνούμε όλοι οι "ψεκασμένοι" και επικροτούμε. Να συμπληρώσω μόνο, πως τα πολιτικά αποβράσματα εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές, για τις οποίες φυτεύτηκαν σ' αυτές τις θέσεις. Δεν φταίνε όμως αυτά, που τα μπολιασμένα ανθρωπάρια υπακούν στις εντολές τους και "τρέχουν" να τις εκτελέσουν... τα ίδια τα πειραματόζωα υπογράφουν την καταδίκη τους... και εν τέλει να μην είμαστε και τόσο αυστηροί για την προθυμία τους να συμμετέχουν σε έναν διχαστικό αγώνα... ας τους αφήσουμε να χαρούν το τελευταίο "επίτευγμα" της άχρηστης ζωής τους... εμείς είμαστε απλοί θεατές της θανατικής τους εκτέλεσης.

Πᾶνος είπε...

Εὖγε!! Πολὺ σωστὰ τὰ γράφεις Θᾶνο, συμφωνοῦμε ἀπόλυτα.
Νὰ συμπληρώσω κάτι θέλω ὅμως.

Ὅση εὐθύνη ἔχει αὐτὴ ἡ συμμορία ποὺ ὑποτίθεται μᾶς κυβερνᾶ καὶ μᾶς ἐπέβαλε τὶς ἐντολὲς τῶν ἀφεντικῶν τους, ἄλλη τόση ἔχουν καὶ οἱ συμμετέχοντες στὸν ξεφτιλισμένο Μαραθώνιο ὅπως πολὺ σωστὰ τὸν χαρακτήρισες, ποὺ δίνουν λαβὴ σὲ αὐτὰ τὰ τομάρια νὰ συνεχίζουν αὐτὸν τὸν ὑγειονομικὸ φασισμὸ ποὺ μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλει.

Θεωρῶ πὼς τὴν μεγαλύτερη εὐθύνη τὴν ἔχουν αὐτοὶ, διότι στὸ χέρι τους ἦταν νὰ ἀποτραπεῖ αὐτὴ ἡ γελοιότητα, τὸν Μαραθώνιο τῆς προδοσίας καὶ στὴν μεταξύ μας διχόνοια.

Ὅπως καὶ σὲ ὅλα ὅσα μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλη, ἴσως τὴν μεγαλύτερη εὐθύνη τὴν ἔχουμε ἐμεῖς ὁ λαὸς ποὺ τὰ ἔχουμε ἀποδεχτεῖ καὶ μετὰ αὐτὰ τὰ δαιμονικὰ σιχάματα ποὺ μᾶς τὰ ἐπιβάλλουν, τὰ ὁποία καμμία, μὰ καμμία δύναμη δὲν ἔχουν, ἀλλὰ ἀντιθέτως ἡ δική μας ἀδράνεια καὶ ὁ ραγιαδισμός, τοὺς ἔδωσε αὐτὴ τὴν δύναμη καὶ ἐξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Θανο,

σε ενδεχομενο πολεμου, πρωτοι απ 'ολους θα κληθουν ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

Και μαλιστα χωρις μασκα!

Εκει οι ανεμβολιαστοι θα ειναι οι ..."καλοι"!!

Πολεμουμε για την ...."ελευθερια" μας!!!


ΓΜ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.