13 Νοεμβρίου 2021

ΤΙΜΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γράφει ο Δαναός
 
Κάποτε παλαιότερα στην Ελλάδα, λόγω ότι υπήρχε και φτώχεια και ανέχεια, υπήρχαν και κλέφτες και ελάχιστοι ληστές που είχαν και τον τρόπο τους βρε αδελφέ... κρατούσαν και λουλούδια μπαίνοντας στην τράπεζα!! όχι σαν τους σημερινούς, να σε βασανίζουν να σε σιδερώνουν, να σε τελειώνουν για μερικά ευρώ!
 
Ήταν πιο ευγενικοί και συζητήσιμοι, έπιανες και κουβέντα και αν βλέπανε ότι δεν είχες φράγκα, σου έδιναν από αυτά που είχαν κλέψει πιο πριν απο άλλους πιό κονομημένους. 
 
Το ίδιο ήταν και σε όλες τις κατηγορίες κλεφτών από τα κάτω πατώματα μέχρι και τα ρετιρέ και τις μαιζονέττες..... είχαν κάποιους φραγμούς, είχαν οι πιο πολλοί κόκκινες γραμμές! 
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ...
 
Δηλαδή να φανταστούμε ότι ακόμη και οι τότε πολιτικοί είχαν τσίπα είχαν και λίγο ντροπή όταν έκλεβαν από τον κορβανά τον κρατικό και όλο και κάτι άφηναν να περισσεύει γιά τους νηστικούς!  
 
Τώρα στις νέες εποχές λειτουργουν τα διαπλεκόμενα όπως τα ονομάζουν αυτοί που γνωρίζουν πιο καλά. 
 
Δηλαδή από την τούρτα τρώνε και οι κολλητοί των κολλητών... οι βδέλλες, τα τσιμπούρια, οι χειροκροτητές, οι αφοσιωμένοι γενικά. 
Που να μείνει για τον κοσμάκη φραγκάκι που να μην χρειάζεται... αντίτιμο επανεκλογής; 
 
Όχι ότι οι εκλογές σημαίνουν και τίποτα σπουδαίο, απλά απασφαλίζουν την βαλβίδα του θυμού της κοινωνίας για να τα πάνε παρακάτω χωρίς προβλήματα.
 
Έτσι λοιπόν τα πορτοφόλια κάνουν περίπατο κάτω από τα τραπεζια και λόγω της αγίας τεχνολογίας στήνονται κομπίνες ολκής με έδρα των εταιρειών αυτών ακόμα και στην τουαλέτα ενός άδειου χώρου με ένα λάπτοπ, με κλεμμένο... λέμε τωρα λόγω συνήθειας, ίντερνετ... και με τις σχετικές γνωριμίες που έχουν λεζάντα την λέξη εξουσία. 
 
Αυτήν ειδικά την εποχή από το μούδιασμα που ο κοσμάκης είχε με τον ιο τα παιδιά του και τα ξαδελφάκια τους... ζωή νάχουν τα σκασμένα σαν κουνέλια γεννιούνται... υπήρξαν πολλές πηγές να αναβλύζουν χρήμα όμως με συγκεκριμένες κατευθύνσεις. 
 
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ. 
 
Κάποια στιγμή όμως τα πρόβατα ίσως φτύνοντας τον σανό αναφωνήσουν... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΙΩΝΕΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΣΚΛΑΒΙΑ!!!!!!! 
 
ΥΓ. ΑΥΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!



Share

13 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ... ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Όποιος κλέβει λίγο ρίχνεται στη φυλακή. Όποιος κλέβει πολλά δέχεται συγχαρητήρια για το επιχειρηματικό του πνεύμα. (Σαβατέρ)
Ένας άνθρωπος που δεν έχει πάει σχολείο, μπορεί να κλέψει μία αμαξοστοιχία. Αλλά αν έχει πανεπιστημιακή παιδεία, μπορεί να κλέψει όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο. (Ρούζβελτ)
Οι μικροί κλέφτες φοράνε σιδερένιες αλυσίδες, ενώ οι μεγάλοι χρυσές.
Αν κλέψεις 500.000 ευρώ από μια τράπεζα, είσαι ληστής. Αν κλέψεις ένα ευρώ από 500.000 ανθρώπους, είσαι τράπεζα.
Ο καλός ο κλέφτης, στην γειτονιά του δεν κλέβει.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ'' ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!

periklis είπε...

Φιλαράκι, σε όλα έχεις δίκιο, απλώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ...
Οι "ευγενείς" κλέφτες του παρελθόντος ήταν Έλληνες, ενώ τα σημερινά κτήνη τα οποία δεν διστάζουν να σκοτώσουν και να βασανίσουν υπερήλικες για λίγα ευρώ είναι κατά 99% εισαγώμενοι.
Κατ'εμέ οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι όσοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να ψηφίζουν το σάπιο μέχρι το κόκκαλο πολιτικό σύστημα. Αυτοί είναι η αιτία του κακού, η αιτία της διαλύσεως του Ελληνικού Έθνους και πρέπει να τιμωρηθούν.
Δυστυχώς η Ελλάς δεν πρόκειται να ανανήψει από το κώμα ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε Δαναέ μην μας τρελαίνεις άλλο με τους κλέφτες... την προηγούμενη φορά θα σου έκλεβαν την Βέσπα και το αρχαίο σου κινητό, που λειτουργεί μόνο με σήματα μορς. Ας τα πάρουν να τελειώνουμε... Ούτως ή άλλως για ανακύκλωση είναι αυτά... και σε λίγο και εμείς...
Να φανταστείς μόνο μετά το τελευταίο σου άρθρο εκτός του ότι ξεκαρδίστηκα στα γέλια ... άρχισα να βλέπω εφιάλτες δηλαδή .... π.χ προχθές το βράδυ ...είδα πάλι όνειρο ότι μπήκαν στο σπίτι μου κλέφτες και έψαχναν για λεφτά.. σηκώθηκα λοιπόν και εγώ σαν υπνοβάτης και έψαχνα μαζί τους... μήπως βρω κάνα φράγκο.... Λοιπόν μετά και από αυτό το άρθρο θα αφήνω ορθάνοικτα και στο τραπέζι ένα σημείωμα ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ .. (όπως το πάλαι ποτέ...) ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ... ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΆΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ....

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ...

Δυο φτωχοί τεμπέληδες κοιμούνται όταν κάποιος κλέφτης μπαίνει στο δωμάτιο τους και αφού δεν βρίσκει τίποτα τραβάει σιγά-σιγά το πάπλωμα και τους το παίρνει. Ο ένας το παίρνει είδηση και λέει στον άλλον:
- "Σήκω και πιάσε αυτόν που μας πήρε το πάπλωμα."
Κι ο άλλος:

- "Άφησε τον όταν ξαναρθεί να πάρει το μαξιλάρι θα τον πιάσουμε!"
ΑΑ

Προκρούστης είπε...

Υπάρχουν σήμερα κάποιοι που είναι
χειρότεροι από τους ανίκανους ...
Είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα.

Θα συμφωνήσω με τον Περικλή
ότι στο κάποτε οι κοινοί κλέφτες
ήταν Ελληνική πάστα,
ενώ στο τώρα υπάρχει παστουρμάς
λαθροπιθήκων & τηγανοκέφαλων.

Εμείς υπομένουμε την βαρβαρότητα
& την ξεκωλοπωλητική των ανθελλήνων
που βγάλαμε χωρίς να τους ψηφίσουμε
ώς ανώτεροι στρουθοκαμηλιστές.

Ένα - δύο σπίρτα τα τσακίζεις στη μέση.
Δέκα σπίρτα μαζί, δύσκολα τα σπας.
Εκατό δεν τα λυγίζεις καν.
Χίλια μαζί ανάβουν & σε καίνε.

Καλημέρα Ελεύθερα Αδέρφια μου !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis
ΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ....
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ,ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΙΣΩΣ .
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑ.
.....Κατ'εμέ οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι όσοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να ψηφίζουν το σάπιο μέχρι το κόκκαλο πολιτικό σύστημα. Αυτοί είναι η αιτία του κακού, η αιτία της διαλύσεως του Ελληνικού Έθνους και πρέπει να τιμωρηθούν.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 13 Νοεμβρίου, 2021 23:42

ΑΝΤΩΝΗ ΕΓΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ...........[. ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ.....]
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Κ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ.
ΥΓ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ...ΕΓΡΑΨΕ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Προκρούστης
ΑΔΕΛΦΕ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ....[ Ένα - δύο σπίρτα τα τσακίζεις στη μέση.
Δέκα σπίρτα μαζί, δύσκολα τα σπας.
Εκατό δεν τα λυγίζεις καν.
Χίλια μαζί ανάβουν & σε καίνε.]

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ
ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ !
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΚΙΤΚΑΤ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ !

TheEllinas1 είπε...

Εύγε !!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως, λέω μήπως, θα πρέπει να διαγνώσουμε ότι και αυτοί (οι κλέφτες!) πάσχουν από "κλιματική αλλαγή";;;
(βλ. "Η πρώτη διάγνωση της "Κλιματικής Αλλαγής" είναι εδώ. Δεν θα είναι η τελευταία".
Δημοσθένης ο Μακεδών

TheEllinas1 είπε...

Αδερφέ μου Δαναε δυστυχώς στην πατρίδα μας ήτανε πάντα ο κλέψας του κλεψαντος , υπάρχουν οι επαγγελματίες κλέφτες οι ερασιτέχνες , και αυτοί που το έχουν στο DNA τους οι τελευταίοι έχουν αυτήν την μετάλλαξη διότι από απο πάππου προς πάππον βρίσκονται στην εξουσία κατακλεβοντας κράτος και πολίτη με τα τσιράκια τους που μαζεύονται όπως η μύγα στο σκατό, κάνουν τον κύκλο τους και μετά αναλαμβάνουν οι επόμενοι ώστε να υπάρχει συνέχεια μην τυχόν και τους ξεφύγει καμιά δραχμή και φάει και κανένας άλλος , για να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία φέρανε και ενισχύσεις από το εξωτερικό επίσης δύο κατηγορίες τους επαγγελματίες λέγε με π.χ Ζίμενς, και τους πεινασμένους από Αφρική και Ασία , οι πρώτοι για τα μεγάλα κόλπα οι δεύτεροι παραπέτασμα καπνού μαζί με τους εγχώριους ερασιτέχνες για να έχουν τα πρόβατα απασχόληση και να μην ασχολούνται με τους πρώτους που γεμίζουν τις τράπεζες στο εξωτερικό ,
επίσης να συμπληρώσω οτι σε όλο αυτό το δράμα οι κομπάρσοι δηλαδή τα πρόβατα πάνε τον τζομπανο στην βολή χειροκροτώντας και περιμένοντας καλύτερες ημέρες !!!


ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Συμβολικά αλλά και επίκαιρα για την σημερινή κατάντια, που μας επέβαλαν....

Σοφά λόγια Παπαδιαμάντη, ως να γνώριζε που οδηγούμαστε.

Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου.

*Την πολιτική, που αλώνει μέρα με την μέρα τα χρηστά ήθη και έθιμα του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού ... ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΊΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΑΣΥΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ...
Γνωρίζεται ότι ο αγρότης (στη Λέσβο αν δεν κάνω λάθος) που αντιστάθηκε σε κλέφτες λαθρομετανάστες, που έκλεβαν το βιός του είναι σήμερα υπόδικος με κίνδυνο να φυλακισθεί;
Πρίν 7 μέρες Αλβανός κακοποιός πυροβόλησε εν ψυχρώ φτωχό περιπτερά, που και αυτός αντιστάθηκε ... ΕΛΕΟΣ. ΤΟ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΤΕΛΟΣ...
Αυτά ανέχεσθε δόλιοι κυβερνήτες. Αυτά: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΑΣΥΛΟ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα *ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.
*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ..

Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς.
ΑΥΤΑ!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ TheEllinas1 14 Νοεμβρίου, 2021 10:41...............ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
14 Νοεμβρίου, 2021 11:17

ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .........επίσης να συμπληρώσω οτι σε όλο αυτό το δράμα οι κομπάρσοι δηλαδή τα πρόβατα πάνε τον τζομπανο στην βολή χειροκροτώντας και περιμένοντας καλύτερες ημέρες !!!
...ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΚΟΥΡΜΕ ΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ
ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ...Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...Κ Η ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ !!!...ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.