16 Αυγούστου 2021

Stephen Fishman: Πόσος χρόνος ζωής απομένει στους eμβολιασμένους; (με μεγάλη επιφύλαξη)

9 Αυγούστου 2021 Δείτε το άρθρο του Steven Fishman στο JamesFetzer.org εδώ: https://jamesfetzer.org/?p=20249
 
Μετάφραση Απολλόδωρος 
 
Έθεσα αυτή την ερώτηση σε έναν φίλο μου, τον Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [το πλήρες όνομα του Milos Iskanderianos, Κέρκυρα, Ελλάδα, 1938], ο οποίος ανέπτυξε την πατέντα για το οξείδιο του γραφενίου για χρήση ως αιματολογικό βιολογικό όπλο το 2015.
 
Μετά λόγου γνώσης, ο Dr. Canderian είναι αυτό που θα αποκαλούσα "Γενοκτόνος Παγκοσμιοποιητής", ο οποίος ακολουθεί την δέκατη εντολή των Georgia Guidestones (Κατευθηντήριοι Λίθοι της Γεωργίας), η οποία πολύ σπάνια συζητείται, και η οποία αναφέρει: "Μην γίνεσαι καρκίνος στη Γη, άφησε χώρο για τη Φύση".
 
Ο Dr. Canderian είναι Ιατρικός Συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και υποστηρίζει επίσης πολύ τον Klaus Schwab και τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση", εισάγοντας ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο αποτελεί δευτερεύοντα στόχο του ΠΟΥ για το 2022. 
 
Ο Dr. Canderian είναι της γνώμης ότι το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι "άχρηστοι φαγάδες" που πρέπει να υποστούν ευθανασία το συντομότερο δυνατό. 
 
"Κοιτάξτε το κέντρο του Σικάγο, της Βαλτιμόρης ή του Λος Άντζελες", έχει δηλώσει, "και θα δείτε καθαρά γιατί οι Άχρηστοι Φαγάδες πρέπει να θανατωθούν σαν λυσσασμένα σκυλιά". 
 
Έχει εκφράσει την περιφρόνησή του για τους "Μολυσματικούς Εκπαιδευτικούς" που προωθούν την Κριτική Φυλετική Θεωρία και είναι βέβαιος ότι το "εμβόλιο" θα βάλει τέλος στον "Ανθρώπινο Καρκίνο πάνω στη Γη". 
 
Ο Dr. Canderian είναι ένθερμος υποστηρικτής του Καθήκοντος και της Υποχρέωσης του Τεκτονισμού να απαλλάξει τον κόσμο από την "Πανούκλα της Ανθρωπότητας". 
 
Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, αυτός και εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το ίδιο εξωτικό πιάτο που σερβίρεται στο L'emince de Veau στη Γενεύη: Κρέμα σούπας κολιμπρί και στη συνέχεια γλώσσα ελαφιού. 
 
Είμαστε και οι δύο θαυμαστές του σεφ Gaston Sere de Rivieres, ο οποίος είναι μια γαστρονομική ιδιοφυΐα. 
 
Έτσι, ρώτησα τον Mylo: "Πώς μπορούν οι "εμβολιασμένοι" να γνωρίζουν με βεβαιότητα πόσο καιρό έχουν να ζήσουν από τη στιγμή που έχουν εμβολιαστεί;". 
 
Μου εκμυστηρεύτηκε την πληροφορία, που ονομάζεται "Φόρμουλα για το τέλος του κύκλου". 
Μου εξήγησε πόσο εύκολο είναι να υπολογιστεί. 
"Η δύναμη της απλότητας", είπε. "Υπάρχει ένας μέγιστος κύκλος δέκα ετών από την ένεση μέχρι το τέλος του κύκλου" [ή τον θάνατο], διευκρίνισε. "Και είναι εξαιρετικά εύκολο να προσδιοριστεί". 
 
Είπε ότι οποιοσδήποτε αιματολόγος μπορεί να το δει μέσα σε δευτερόλεπτα σε μικροσκόπιο και ακόμη πιο εύκολα σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. "Το ποσοστό του αίματος που έχει επηρεαστεί [ή μολυνθεί] από ή με το οξείδιο του γραφενίου είναι το αντίστροφο της μέτρησης του υπολογισμού του τέλους του κύκλου", αποκάλυψε. 
 
Με άλλα λόγια, ένας "εμβολιαζόμενος" [όπως αποκαλεί όποιον εμβολιάζεται με το βιολογικό όπλο της Έγκρισης Πειραματικής Χρήσης Ευγονικού Αποπληθυσμού Θανατηφόρας Έγχυσης] που έχει 20% αλλοίωση από Οξείδιο του Γραφενίου στο αίμα του, θα ζήσει, εκτός από οποιοδήποτε άλλο κριτήριο εισόδου, για 8 χρόνια. [10 χρόνια μείον 20%]. 
 
Κάποιος με 70% αλλοίωση του οξειδίου του γραφενίου δεν θα ζήσει πάνω από 3 χρόνια. [10 χρόνια μείον 70%]. 
 
Η Dr. Jane Ruby πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τον Stew Peters στο podcast του και έδειξε παραδείγματα για το πώς μοιάζει το υποβαθμισμένο αίμα όταν εκτίθεται σε Οξείδιο του Γραφενίου. 
 
Το Οξείδιο του γραφενίου, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το συστατικό των πρωτεϊνών Messenger RNA spike και prions, το οποίο βρίσκεται σε πόλεμο με την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και το αίμα για οξυγόνο. 
 
Το Οξείδιο του Γραφενίου είναι ένα σφουγγάρι οξυγόνου, το οποίο στερεί από τον οργανισμό το απαραίτητο οξυγόνο και προκαλεί πολλές επιπλοκές, όπως μεταξύ άλλων αναφυλακτικό σοκ, τοξική πήξη του αίματος, θανατηφόρα παράλυση των πνευμόνων, μιτοχονδριακό καρκίνο και ενδοθηλιακό καρκίνο". 
 
Η άποψη του Dr. Mylo Canderian είναι σχεδόν ίδια με την άποψη του Klaus Schwab, του Bill Gates και των CEOs των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών: ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ! 
 
Ρώτησα τον Mylo τι επίδραση έχουν οι δεύτερες και τρίτες ενέσεις και τα ενισχυτικά και πώς αυτό αλλάζει τον πίνακα του τέλους του κύκλου. 
 
Ο Mylo απάντησε: "Όλα αυτά είναι μετρήσιμα μέσω αιματολογικών εξετάσεων. Όσο περισσότερες ενέσεις και ενισχυτικά κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο χειρότερο θα φαίνεται το αίμα τους στο μικροσκόπιο και τόσο πιο γρήγορα θα μετατραπούν σε λίπασμα". 
 
Τέλος, τον ρώτησα πώς η συνωμοσία για τη δολοφονία τόσων δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να κρατηθεί τόσο μυστική από μια τέτοια ομάδα ελίτ. 
Η απάντησή του ήταν η εξής: "Δεν ξέρεις και πολλά για τη μασονία, έτσι δεν είναι, Στιβ;;;" 
Και ορίστε το αποτέλεσμα. 
_________________ 
 
Δικτυογραφία: 
Stephen Fishman, How Long Do the Vaccinated Have to Live? - James Fetzer 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Τα εμβόλια είναι αρκετά επικίνδυνα και σε βάθος χρόνου κανείς δεν γνωρίζει με ασφάλεια αν θα είναι περισσότερο ή λιγότερο επικίνδυνα από τον ίδιο τον κορωνοϊό....
Πριν σας πιάσει όμως πανικός προτείνω να διαβάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του Πύρινου Λόγιου ΕΔΩ



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογότυποσκούρο λογότυπο
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ANTIBUFALE
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΜΠΛΟΥΖΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ
30 Ιουλίου 2021 3 σχόλια
🖨 Τύπος
📄 PDF
Στις 30 Ιουλίου 2021 το συντακτικό προσωπικό του Facta έλαβε το αίτημα επαλήθευσης ενός άρθρου,
που δημοσιεύθηκε
στις 24 Ιουλίου 2021 από την ιστοσελίδα της Database Italia και με τίτλο «Henry Makow. Πόσο θα ζήσουν τα εμβολιασμένα ». Στο άρθρο, μετάφραση του πρωτοτύπου
που δημοσιεύθηκε
στις 22 Ιουλίου 2021 από τον ιστότοπο HenryMakow.com , αναφέρεται ένας διάλογος μεταξύ του συγγραφέα και ενός χαρακτήρα που προσδιορίζεται ως ο Δρ Mylo Canderian. Θα ήταν «ιατρικός συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» και ενθουσιώδης υποστηρικτής ενός μασονικού σχεδίου για τον καθαρισμό του πλανήτη από το 95 τοις εκατό του ανθρώπινου είδους, από τα οποία τα εμβόλια κατά του Covid-19 θα ήταν εργαλείο. Η ρητή αναφορά είναι στη θεωρία συνωμοσίας της Μεγάλης Επαναφοράς, στην οποία αναφερόμαστε
αυτή είναι η εις βάθος ανάλυσή μας
Ε Ο διάλογος θα εξηγούσε τον μηχανισμό με τον οποίο τα εμβόλια θα συμβάλουν σε αυτήν την υποτιθέμενη μαζική εξόντωση.

Είναι ένα κείμενο χωρίς καμία επιβεβαίωση: καμία από τις πληροφορίες που περιέχονται δεν είναι αληθινή.

Τόσο οι χαρακτήρες όσο και ο τόπος διαλόγου δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Η μόνη δημόσια αναφορά σε έναν «Δρ Μύλο Καντέριαν», του οποίου το αρχικό όνομα θα ήταν, όπως μας αναφέρει το άρθρο, Μήλος Ισκανδεριανός. Πέρα από το άρθρο που μας αναφέρθηκε, η μόνη διαθέσιμη αναφορά στο διαδίκτυο είναι η
Προφίλ Linkedin
ενός Καλιφορνέζου ειδικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας: κανένας Mylo Canderian / Milos Iskanderianos δεν είναι μεταξύ του προσωπικού του ΠΟΥ, ή σε οποιονδήποτε άλλο ρόλο. Σύμφωνα με το κείμενο, ο Canderian / Iskanderianos κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2015 για τη χρήση του
γραφένιο
ως "αιματολογικό βιολογικό όπλο": το όνομα Canderian / Iskanderianos δεν εμφανίζεται σε καμία δημόσια βάση δεδομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ωστόσο, ούτε
Ευρεσιτεχνίες Google
, κανενα απο τα δυο
Espacenet
, κανενα απο τα δυο
Επο
, κανενα απο τα δυο
Uspto
Ε

Ο διάλογος θα λάβει επίσης χώρα σε ένα ωραίο εστιατόριο, το L'Emince de Veau στη Γενεύη. Ωστόσο, δεν υπάρχει online αντιστοίχιση για ένα εστιατόριο με αυτό το όνομα, ούτε στον ιστό ούτε στους Χάρτες Google. "Emince de veau" είναι το όνομα ενός
Ελβετική συνταγή
(τυπικό της Ζυρίχης) που κυριολεκτικά μεταφράζεται ως «κομμένο μοσχάρι». Ομοίως, δεν υπάρχει ηλεκτρονική ανατροφοδότηση από τον σεφ και την «μαγειρική ιδιοφυία» του εστιατορίου, «Gaston Sere de Rivieres», του οποίου τόσο ο συγγραφέας όσο και ο «Mylo Canderian» θα ήταν μεγάλοι θαυμαστές.

Φτάνουμε στο περιεχόμενο του άρθρου. Σύμφωνα με το "Mylo Canderian" οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο θα πέθαιναν το πολύ μετά από δέκα χρόνια λόγω "φθοράς του αίματος" που προκλήθηκε από το οξείδιο του γραφενίου το οποίο, σύμφωνα με το άρθρο, θα ήταν "το συστατικό του
Rna messenger
, πρωτεΐνες
Ακίδα
Και
πριόνια
, σε πόλεμο με την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και το αίμα για οξυγόνο ». Όπως έχουμε ήδη αναλύσει στο Facta , τα εμβόλια
δεν περιέχουν
οξείδιο του γραφενίου. Οξείδιο του γραφενίου,
απαρτίζεται
μόνο άνθρακας, υδρογόνο και οξυγόνο, είναι επίσης ένα μόριο το οποίο είναι χημικά αρκετά διαφορετικό από το Rna και τις πρωτεΐνες, οι οποίες
περιέχω

επίσης
άζωτο, φώσφορος, θείο και άλλα στοιχεία, με δομές εντελώς διαφορετικές από αυτές του γραφενίου. Υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι το οξείδιο του γραφενίου
ενδέχεται

να είναι

τοξικός
, αλλά δεν είναι «σε πόλεμο» με τα όργανα για οξυγόνο, ούτε λειτουργεί ως «σφουγγάρι» που απορροφά οξυγόνο από το σώμα, όπως μας αναφέρει το άρθρο.

Συμπερασματικά, τίποτα από όσα ισχυρίζεται το άρθρο δεν έχει επαληθεύσιμα στοιχεία ή επιστημονικά προικισμένο με νόημα. Είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα φανταστικό κείμενο που φέρνει έναν φανταστικό διάλογο.

ΜΕΡΙΔΙΟ:

Απολλόδωρος είπε...

Διαχρονικά, έχουν δημοσιευθεί και δημοσιεύονται τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον έντυπο τύπο προσωπικοί διάλογοι στους οποίους για διάφορους λόγους δεν δημοσιοποιούνται τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων.

Είναι παγκοίνως γνωστό ότι οι περιβόητοι "ελεγκτές γεγονότων"(sic) ουδέποτε ασχολούνται με αυτές τις περιπτώσεις όταν πρόκειται για συστημικά ΜΜΕ.

Επίσης παγκοσμίως, θεωρείται ότι όταν... διαψεύδουν οι "ελεγκτές γεγονότων"(sic) άρθρο/δημοσίευση ΜΗ συστημικού μέσου, το γεγονός αυτό αποτελεί επιβεβαίωση της Αλήθειας του περιεχομένου του "διαψευσθέντος" άρθρου.
(π.χ. βλέπε "διαψευθείσες" απο "ελεγκτές γεγονότων" δημοσιεύσεις του δικηγόρου κ.Νίκου Αντωνιάδη)

Σε κάθε περίπτωση, μια είναι η χρυσή συμβουλή...

Για οποιαδήποτε απορία/ερώτηση σχετικά με ένα άρθρο πάντοτε απευθυνόμαστε στον συντάκτη του, στη συγκεκριμένη περίπτωση στον κ.Henry Makow και όχι σε τρίτους αυτόκλητους "ερμηνευτές".

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.