16 Αυγούστου 2021

Μείωση πληθυσμού με την ευγενική προσφορά των «εμβολίων» για τον Covid;

Γράφει ο Bill Sardi
(LewRockwell.com)
 
Ώστε τώρα έχετε εμβολιαστεί κατά του Covid 19…  
40 τρισεκατομμύρια πακέτα RNA που προκαλούν μη αναστρέψιμες αλλαγές στα αιμοφόρα αγγεία σας, έχουν εγχυθεί!  
Και τώρα, τι;  
 
Ανάλογα με την πηγή πληροφοριών που πιστεύετε, η ζωή σας είναι ισορροπημένη εάν λάβετε λανθασμένη απόφαση σχετικά με τον εμβολιασμό COVID-19.  
 
Ένα πρόβλημα με αυτό που γράφω σήμερα είναι ότι οι παρακάτω πληροφορίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να γνωρίζουμε τη διατήρηση της υγείας μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19, μπορεί να προκαλέσουν περισσότερο φόβο και άγχος, που είναι αυτό που οδηγεί την πανδημία και τις λανθασμένες κατευθύνσεις σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID-19. Θα εξηγήσω περισσότερα σχετικά με αυτό, παρακάτω.
 
Σύμφωνα με τα δεδομένα του κόσμου μας από τις 20 Ιουλίου 2021, 161 εκατομμύρια Αμερικανοί εμβολιάστηκαν πλήρως από ένα σύνολο πληθυσμού περίπου 328 εκατομμυρίων (49,1 τοις εκατό).  
 
Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί κάποιος θα εμβολιαζόταν, όχι με εμβόλιο, αλλά με ένα βιο-όπλο με 5 φορές το κέρδος της λειτουργίας, που είναι τα εμβόλια COVID-19 RNA / DNA. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης διεξάγουν μια τρομακτική εκστρατεία που αναγκάζει τους ανθρώπους να λαμβάνουν αποφάσεις υγείας, από φόβο.   
 
Απελευθερώθηκαν τρισεκατομμύρια πακέτα γονιδίων ακίδων πρωτεΐνης  
 
Αμέσως μετά τον εμβολιασμό τρισεκατομμύρια γονιδιακά πακέτα θα απελευθερωθούν από τον δελτοειδή μυ, όπου η βελόνα του εμβολίου μπήκε στο χέρι σας και θα καταλήξουν να καταστρέφουν τα αιμοφόρα αγγεία σας.  
 
Ο Καναδός καρδιολόγος Δρ. Charles Hoffe εξηγεί την απειλή πήξης του αίματος που θέτουν αυτά τα εμβόλια: «Οι θρόμβοι αίματος που ακούμε για τους οποίους ισχυρίζονται τα μέσα, είναι πολύ σπάνιοι, είναι οι μεγάλοι θρόμβοι αίματος που είναι αυτοί που προκαλούν εγκεφαλικά επεισόδια και εμφανίζονται σε αξονική τομογραφία, MRI, κ.λπ. Οι θρόμβοι για τους οποίους μιλάω είναι μικροσκοπικοί και πολύ μικροί για να τους βρείτε σε οποιαδήποτε σάρωση. Αυτοί μπορούν ν’ ανιχνευθούν μόνο με το τεστ D-dimer.»  
 
Περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς του Δρ Hoffe είχαν μη φυσιολογικές εξετάσεις D-dimer μετά από ένα εμβόλιο mRNA COVID-19. Ένα τεστ D-dimer μετρά την ποσότητα αποικοδομημένης ινώδους στο αίμα, που μαζί με τα αιμοπετάλια αίματος σφραγίζουν τις πληγές.  
 
Ο Δρ Hoffe προειδοποιεί ότι αυτοί οι μικρο-θρόμβοι βλάπτουν τους ιστούς στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες, τον νωτιαίο μυελό και την καρδιά, τους ιστούς και τα όργανα που δεν μπορούν να αναγεννηθούν. Τα αποτελέσματα είναι πρόκληση μόνιμης ζημιάς.  
 
Δρ Hoffe:  
 
«Όταν το εμβόλιο COVID εγχέεται στο χέρι σας, γνωρίζουμε τώρα ότι μόνο το 25% μένει στο χέρι σας (δελτοειδής μυς) και το άλλο 75% συλλέγεται κυριολεκτικά από το λεμφικό σύστημα και τροφοδοτείται στην κυκλοφορία του αίματος. Για παράδειγμα, σε μία δόση του εμβολίου Moderna, από αυτά τα πακέτα του messenger RNA, υπάρχουν 40 τρισεκατομμύρια  που εγχέονται στο σύστημά σας. Αυτά τα σωματίδια απορροφώνται από τα τριχοειδή του αίματος. (Τα τριχοειδή αγγεία είναι οι σύνδεσμοι μεταξύ των κόκκινων σωλήνων – (αρτηρίες) και των μπλε σωλήνων (φλέβες). 
 
Το σώμα ανιχνεύει αυτά τα γονιδιακά πακέτα που εισέρχονται στα κύτταρα και κάθε γονίδιο μπορεί να παράγει ακίδες πρωτεΐνης. Το σύστημα των αιμοφόρων αγγείων σας μετατρέπεται ασυνήθιστα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ακίδων. Το σώμα σας αναγνωρίζει αυτές τις ακίδες ως ξένες και δημιουργεί αντισώματα εναντίον τους. Η ακίδα πρωτεΐνης στη συνέχεια γίνεται μόνιμα μέρος του κυτταρικού τοιχώματος που ευθυγραμμίζει τα αιμοφόρα αγγεία σας (ονομάζεται αγγειακό ενδοθήλιο).»  
 
Αυτές οι ακίδες πρωτεΐνης προεξέχουν, τα λευκά αιμοσφαίρια (λεμφοκύτταρα) και τα αντισώματα φτάνουν στη συνέχεια και προσελκύουν αιμοπετάλια αίματος για να σχηματίσουν θρόμβο γύρω τους.  
 
Αυτές οι ακίδες πρωτεΐνης μπορούν να αποκαλυφθούν με ένα τεστ D-dimer που θα αποκαλύψει αυτούς τους μικρο-θρόμβους. Το τεστ D-dimer αποκαλύπτει μόνο πρόσφατα σχηματισμένους μικρο-θρόμβους.  
 
Οι επικριτές λένε ότι οι θρόμβοι είναι σπάνιοι στους ασθενείς μετά το εμβόλιο, αλλά αυτοί είναι οι μεγάλοι θρόμβοι που έχουν ως αποτέλεσμα εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές. Σύμφωνα με τον Δρ Hoffe, ένα τεστ D-dimer εντός 4-7 ημερών από τον εμβολιασμό δείχνει ότι το 62% των ανοσοποιημένων ασθενών με εμβόλιο mRNA έχουν μη φυσιολογικό τεστ D-dimer. Αυτοί οι ασθενείς χάνουν εύκολα πλέον την ανάσα τους.  
 
Η καρδιά σας αντλεί τώρα πιο δύσκολα για να σπρώξει αίμα μέσα από αυτά τα μπλοκαρισμένα τριχοειδή αγγεία, λέει ο Δρ Hoffe. Αυτό προκαλεί καρδιακή ανεπάρκεια στη δεξιά πλευρά εντός 3 ετών.  
 
(FYI: Η αριστερή πλευρά της καρδιάς αντλεί οξυγονωμένο αίμα στα όργανα και τους ιστούς του σώματος. Η δεξιά πλευρά της καρδιάς δέχεται απο-οξυγονωμένο αίμα και το αντλεί μέσω των πνευμόνων, ώστε η αιμοσφαιρίνη στα ερυθρά αιμοσφαίρια να μπορεί να προσκολληθεί στο οξυγόνο και να τη μεταφέρει στο την αριστερή πλευρά της καρδιάς. Άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια στη δεξιά πλευρά αναφέρουν συνήθως συμπτώματα αφύπνισης τη νύχτα με δύσπνοια, δύσπνοια κατά την άσκηση, βήχα, συριγμό, ζάλη, κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης, έλλειψη όρεξης, ναυτία, ξαφνική αύξηση βάρους, κατακράτηση υγρών στους αστραγάλους και τα πόδια.)  
 
Αυτό είναι τρομακτικά ανησυχητικό. Το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμα, λέει ο Δρ Hoffe. Η ζημιά θα είναι σωρευτική με κάθε ένεση. Ο εμβολιασμός γίνεται δυνητικά απειλητικός για τη ζωή.  
 
Ένας γνωστός Μικροβιολόγος βασίζεται στην εκπαίδευση των εμβολιασμένων ασθενών  
 
Ο μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi δείχνει τι συμβαίνει σε ένα οπτικό διαδικτυακό γραφικό. Το RNA που εγχέεται στο σώμα σας πρόκειται να εισέλθει στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. Δείχνει την πρωτεΐνη ακίδας που αυτά τα κύτταρα δημιουργούν και προεξέχουν προς τα έξω για να προσελκύσουν αιμοπετάλια αίματος και να σχηματίσουν μικρο-θρόμβους. Ημέρες μετά τον εμβολιασμό, λευκά αιμοσφαίρια γνωστά ως λεμφοκύτταρα καθώς και αντισώματα θα αρχίσουν να επιτίθενται σε αυτά τα κύτταρα. Εάν τολμάτε να το επαναλάβετε (πάρτε το δεύτερο τρύπημα), «ο Θεός να σας βοηθά» προειδοποιεί τον Dr. Bhakdi.  
 
 
Ο Δρ Bhakdi επισημαίνει ότι τα λεμφοκύτταρα (L) και τα αντισώματα (AB) αρχίζουν να προκαλούν επίθεση εναντίον των δικών σας αιμοφόρων αγγείων μετά τον εμβολιασμό RNA / DNA COVID-19.  
 
Παρουσιάζονται δραματικές ενδείξεις για να δείξει πώς η πρωτεΐνη των ακίδων προκαλεί μικρο-θρόμβους όπως γίνεται ορατή με φθορίζουσα βαφή (παρακάτω). 
 
Οι Μικροθρόμβοι έχουν αποδειχθεί σε πολλές αναφορές  
 
Διάφορες διαδικτυακές πηγές καταδικάζουν την παρουσίαση του Δρ Bhakdi ως παραπληροφόρηση. Αλλά είναι αδιαμφισβήτητο ότι υπάρχει η απειλή μικροθρόμβου του αίματος. Μια μελέτη αυτοψίας 20 ασθενών με COVID-19 βρήκε μικρο-θρόμβους σε έξι από τους εγκεφάλους τους.  
 
Μια άλλη έγκυρη έκθεση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLoS One αναφέρει: «Από 676 ασθενείς με COVID-19 (140 μη επιζώντες και 536 επιζώντες), το τεστ D-Dimer (δοκιμή αποικοδομημένης ινώδους) ήταν ασυνήθιστα υψηλό (83,2% στους μη – επιζώντες) έναντι 44,9% των επιζώντων) και είχαν δοκιμή αυξημένης C-αντιδραστικής πρωτεΐνης (CRP) που μετρά τη φλεγμονή (50,4% στους μη επιζώντες έναντι 6,0% στους επιζώντες).  
 
Το D-dimer αυξάνεται συνεχώς σε μη επιζώντες που προβλέπει τη θνησιμότητα. Το D-dimer αυξάνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με COVID-19 . Προτείνονται αντιπηκτικά (αραιωτικά αίματος) για αυτούς τους ασθενείς.
 
Εξετάζουμε συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης ή ανεπάρκειας βιταμινών;  
 
Οι ασθενείς με COVID-19 εμφανίζουν εκδηλώσεις καρδιαγγειακής νόσου όπως αποδεικνύεται από τα αυξημένα επίπεδα τροπονίνης (31,6% των σοβαρών ασθενών με COVID-19) και από την πτώση του κλάσματος εξώθησης (λιγότερο αίμα αντλείται από την καρδιά).  
 
 
Σε απόκριση της ανάγκης για επούλωση πληγών, το σώμα καθιστά τον παράγοντα αγγειακής ενδοθηλιακής ανάπτυξης (VEGF), ο οποίος είναι ένα χαρακτηριστικό σημάδι της σοβαρότητας του COVID-19, και θεωρείται ένας πιο σημαντικός δείκτης της σοβαρότητας του COVID-19 από το D-dimer. Ο VEGF προάγει την πήξη του αίματος (θρόμβους).  
 
Ωστόσο, το beriberi, η ασθένεια που προέρχεται από έλλειψη βιταμίνης Β1, μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα του VEGF, παραπλανώντας τους γιατρούς να πιστεύουν ότι κοιτάζουν μια καρδιαγγειακή νόσο που προέρχεται από έναν ιό.
 
Αυτά τα συμπτώματα προκύπτουν 3-25 ημέρες μετά τον αρχικό εμβολιασμό. Άλλες αναφορές αναφέρουν: «Το πιο εντυπωσιακό αρχικό εύρημα δοκιμών είναι υψηλά επίπεδα D-dimer 
 
Το παρακάτω διάγραμμα αποκαλύπτει το πρόβλημα επιβίωσης καθώς αυξάνονται τα επίπεδα D-dimer. 
 
Το Zinger: είναι πραγματικά ένας ιός που προκαλεί τα συμπτώματά σας;  
 
Σχεδόν το ένα τρίτο των ανακτηθέντων ασθενών COVID-19 επιστρέφουν στο νοσοκομείο εντός πέντε μηνών και 1 στους 8 πεθαίνει. Ανεξήγητα παρατεταμένα συμπτώματα, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το νευρικό σύστημα, παραμένουν σε πολλές χιλιάδες ασθενείς. Αυτό ονομάστηκε COVID μεγάλων αποστάσεων, «η επόμενη εθνική μας καταστροφή στην υγεία»  
 
Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, κόπωση, δύσπνοια, βήχα, απώλεια αίσθησης μυρωδιάς ή γεύσης (και πείνα), μυϊκό πόνο (μυς γάμπας), έμετο, κλάμα, πυρετό, δυσκοιλιότητα, μούδιασμα στα άκρα, καύση ποδιών τη νύχτα), γρήγορος καρδιακός ρυθμός (ταχυκαρδία), απώλεια αντανακλαστικών, εφίδρωση, πτώση ποδιών, επιληπτικές κρίσεις, κώμα και ψυχικές επιπλοκές και διαταραχές.  
 
 
Δεδομένου ότι τα επίπεδα θειαμίνης είναι πολύ χαμηλά στο αίμα και τα επίπεδα ούρων δεν είναι αξιόπιστα, η ανεπάρκεια θειαμίνης θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από μια δραστηριότητα ενζύμου (transketolase).  
 
Σε αντίθεση με όλους τους άλλους ιούς των ψυχρών κορωναϊών, ή τους ιούς γενικά, το COVID-19 φαίνεται ότι προκαλεί τα ίδια συμπτώματα με το beriberi, μια σημαντική ανεπάρκεια βιταμίνης Β1. Ανεξήγητα, το COVID-19 αποτελεί απειλή για ολόκληρο το νευρικό σύστημα . Η ανεπάρκεια Β1 μπορεί να προκαλέσει φλεβική θρόμβωση, θρόμβους αίματος στις φλέβες.  
 
Η παροχή 200 χιλιοστογραμμάρια ενδοφλέβιας βιταμίνης Β1 (θειαμίνη) στην ΜΕΘ καθημερινά πέτυχε μείωση κατά 75% στον απόλυτο κίνδυνο θνησιμότητας μεταξύ νοσοκομειακών ασθενών. Η θεραπεία με Β1 μείωσε τον κίνδυνο θρόμβωσης (θρόμβοι αίματος) κατά 81%!  
 
Η επανεμφάνιση του COVID-19 μετά τον εμβολιασμό εξηγείται από την ανεπάρκεια θειαμίνης Β1.  
 
Οι γιατροί βλέπουν το COVID-19 μέσω του φακού της κερδοφορίας  
 
Οι γιατροί βλέπουν το COVID-19 μέσω ενός φακού μέσα από τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς χρέωσης ασφάλισης. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα προτιμώνται από τα φυσικά φάρμακα. Προτιμώνται ακριβές θεραπείες που αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη για τους γιατρούς.  
 
Ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι γιατροί λεηλατούν απελπισμένους ασθενείς ώστε να κερδίσουν από μακρινές περιπτώσεις COVID προβλήθηκε πρόσφατα στο YouTube. Ένας γιατρός χαιρετίζει έναν άλλο γιατρό, λέγοντας ότι αξίζει ένα βραβείο Νόμπελ, επειδή πήρε ασθενείς με ανεπάρκεια βιταμίνης Β1 και διευθύνει μια επιχείρηση υπερβολικού ελέγχου και πωλεί ένα φάρμακο 1.650 $. Αυτό είναι άλλο ένα από τα πολλά προγράμματα κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επινοούν οι γιατροί.  
 
Σε μια έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Immunology, ο γιατρός ισχυρίζεται ότι ένας δείκτης πρωτεΐνης στην επιφάνεια των λευκών αιμοσφαιρίων, το CCR5, υπαγορεύει τη σοβαρότητα και τη θνησιμότητα του COVID-19, ένα πρόβλημα που επιλύεται από ένα φάρμακο 1600 $. Οι ασθενείς ζητούν το φάρμακο αυτού του γιατρού επειδή δεν είναι αρκετά κατατοπισμένοι για να καταλάβουν ότι υπάρχουν ασφαλέστερες και λιγότερο ακριβές εναλλακτικές λύσεις, όπως περιγράφεται εδώ.
 
Όλα τα συμπτώματα που αναφέρει ο γιατρός όπως αναφέρθηκαν συνήθως μεταξύ των ασθενών COVID-19 μακράς διάρκειας είναι τα ίδια συμπτώματα που προκαλούνται από ανεπάρκεια βιταμίνης Β1. 
 
Αυτός ο συγγραφέας έχει συγκεντρώσει ξεκάθαρα στοιχεία που συσχετίζουν τα συμπτώματα που αποδίδονται στο COVID-19 με ανεπάρκεια βιταμίνης Β1 που οφείλονται σε αλλαγές στη διατροφή κατά τη διάρκεια του περιοριστικού κλειδώματος, δηλαδή αύξηση 500 τοις εκατό στην κατανάλωση αλκοόλ στο σπίτι συνοδεύεται από αυξημένη κατανάλωση ζαχαρούχων τρόφιμα και λόγω αϋπνίας, καφεϊνούχων ποτών (καφές, τσάι), όλων των παραγόντων τροφίμων και ποτών που εμποδίζουν την απορρόφηση ή τη χρήση βιταμίνης Β1  
 
 
 
Με άλλα λόγια, ο περιορισμός και ο συναφής φόβος και το άγχος είχαν ως αποτέλεσμα μια χειρότερη επιδημία, πολύ πιο θανατηφόρα από το COVID-19.  
 
The Great Masquerader: παράγει συμπτώματα κάθε άλλης νόσου  
 
Μια σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης Β1 είναι γνωστή ως beriberi και προκαλεί μια σειρά συμπτωμάτων που μεταμφιέζονται ως ένας μεγάλος αριθμός ασθενειών. Σε συνδυασμό με ένα αναξιόπιστο τεστ αντισωμάτων για το COVID-19 που παράγει πολλές ψευδώς θετικές δοκιμές, δίνει σε πολλά άτομα την ψευδή εντύπωση ότι έχουν ιογενή λοίμωξη παρά διατροφική ανεπάρκεια.
 
 Η B1 ελέγχει το νευρικό σύστημα  
 
Η βιταμίνη Β1 ελέγχει το αυτόνομο νευρικό σύστημα, τις λειτουργίες του σώματος που λειτουργούν αυτόματα όπως αναπνοή, καρδιακό παλμό, πέψη / αποβολή και ανοσία. Μια ανεπάρκεια της Β1 μπορεί να προκαλέσει μέσω του υποθάλαμου στον εγκέφαλο, πυρετό, έμετο, διάρροια και δύσπνοια, συμπτώματα που συνήθως σχετίζονται με τη γρίπη ή ιογενή λοίμωξη.  
 
Το γεγονός ότι οι περιπτώσεις COVID-19 ασυνήθιστα δεν προκαλούν καταιγίδα κυτοκίνης στους πνεύμονες όπως η πνευμονία και η φυματίωση, υποδηλώνει ότι αυτό δεν είναι μια ιογενής επιδημία. Οι γιατροί μπερδεύονται από αυτά τα επαναλαμβανόμενα συμπτώματα, αλλά δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι είναι μια ασθένεια διατροφικής ανεπάρκειας που προκαλείται από φόβο, άγχος και κλείδωμα.  
 
Γενικά, οι ιογενείς λοιμώξεις του ανώτερου και του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος προκαλούν ειδικά αντισώματα μετά από 7-10 ημέρες και η λοίμωξη υποχωρεί.  
 
Μια ανεπάρκεια βιταμίνης Β1 που έρχεται και πηγαίνει θα εξηγούσε την ασυνήθιστη συμπτωματική υποτροπή της έκθεσης των ασθενών COVID-19. Μία μελέτη για ασθενείς με COVID-19 με σοβαρά συμπτώματα διαπίστωσε ότι το 15,6% ήταν ανεπαρκές σε βιταμίνη Β1 (26,3% μεταξύ των διαβητικών με COVID-19), αρκετό για να ξεκινήσει μια πανδημία.  
 
Η ασθένεια με ανεπάρκεια θειαμίνης σχετίζεται με σχεδόν 50% αύξηση της θνησιμότητας. Η βιταμίνη Β1 πρέπει να χορηγείται τακτικά σε ασθενείς με κρίσιμη ασθένεια.  
 
Για να ανακουφίσετε τους φόβους σας, ενδέχεται να μην έχετε καθόλου COVID. Ένα θετικό τεστ PCR για το COVID-19 είναι γεμάτο με προβλήματα. Σταματήστε τελείως το αλκοόλ, τον καφέ, το τσάι και πάρτε συμπληρώματα βιταμίνης Β1, κατά προτίμηση σε λιποδιαλυτή μορφή (βενζοτιταμίνη, αλλιταμίνη), σύμφωνα με τις οδηγίες στη φιάλη. Μην ξεγελιέστε από την ανεπάρκεια θειαμίνης-Β1 όπως οι γιατροί. 
 
Ποια είναι τα μαθήματα από αυτές τις πληροφορίες;  
 
1. Αποφύγετε τη 2η λήψη εάν δεν την έχετε κάνει ήδη. 
 
2. Δεν προτείνω μια δοκιμή D-dimer εντός 4-7 ημερών από τον εμβολιασμό, διότι απλώς αυξάνει το άγχος. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να λάβετε προληπτικά μέτρα. Αναγνωρίστε ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δεν διαθέτει αρκετά προβληματικά φάρμακα αραίωσης αίματος ή ικανότητα να αντιμετωπίσει 161 εκατομμύρια εμβολιασμένους Αμερικανούς που έχουν εμβολιαστεί με τα εμβόλια RNA / DNA.  
 
Τα υγιή άτομα έχουν επίπεδα D-dimer μικρότερα από 0,5 μικρογραμμάρια / χιλιοστόλιτρο αίματος . Το COVID-19 είναι ανθεκτικό στη φυσιολογική διάσπαση της ινώδους που συνδυάζεται με αιμοπετάλια αίματος, προκαλεί αιμορραγικά τραύματα.  
 
3. Λάβετε μέτρα μόνοι σας για να αποτρέψετε το σχηματισμό μικρο-θρόμβων στα αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα σας, ως εξής:  
 
Δίαιτα κατά της πήξης  
 
Μια διατροφή που αποτελείται από σκόρδο, κρεμμύδι, ντομάτα, shiitake, πίτουρο ρυζιού, λάχανο, βατόμουρο, ανανά και / ή κουρκουμά σε σκόνη, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα D-dimer. Το ιχθυέλαιο και το σκόρδο αναστέλλουν τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, αλλά δεν μειώνουν απαραίτητα το D-dimer.  
 
Ρεσβερατρόλη  
 
Δεν αποτελεί έκπληξη να μάθουμε ότι το μόριο ερυθρού κρασιού ρεσβερατρόλη, το οποίο αναγνωρίστηκε ως βασικό συστατικό του Γαλλικού Παράδοξου (το γεγονός ότι οι Γάλλοι έτρωγαν λιπαρότερες τροφές και είχαν υψηλότερα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, αλλά πολύ χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από καρδιακές παθήσεις) είχε αποδοθεί στην ικανότητά του να αναστέλλει θρόμβους αίματος στις στεφανιαίες αρτηρίες. Η ρεσβερατρόλη αναγνωρίζεται ως ένας πρωταρχικός προληπτικός παράγοντας, ιδιαίτερα όσον αφορά τα αυξημένα επίπεδα D-dimer. Η ρεσβερατρόλη μειώνει επίσης τα επίπεδα VEGF . Η ρεσβερατρόλη αποκλείει αξιοσημείωτα όλες τις γνωστές οδούς για τη νοσηρότητα και θνησιμότητα του COVID-19.  
 
Ενζυματική θρόμβωση: νατοκινάση  
 
Ένας πιο αξιοσημείωτος τρόπος για να μειώσετε τους μικρο-θρόμβους είναι να τους διαλύσετε ενζυματικά. Εάν βρίσκεστε σε ασθενοφόρο με ενδεχομένως θανατηφόρα απόφραξη μιας στεφανιαίας αρτηρίας που τροφοδοτεί την καρδιά σας με οξυγόνο, ένα παραϊατρικό μπορεί να εγχύσει ένα ένζυμο / φάρμακο, τη στρεπτοκινάση, για να διαλύσει αυτόν τον δυνητικά απειλητικό για τη ζωή θρόμβο.  
 
Ένα ένζυμο εκτός ραφιού που διασπά τους θρόμβους αίματος είναι η νατοκκινάση και είναι εξίσου αποτελεσματικό και ασφαλές με τη στρεπτοκινάση.  
 
Η νατοκινάση προέρχεται από τυρί νάττο σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση, δημοφιλές στην Ιαπωνία. Το Nattokinase διατίθεται ως φυσικό φάρμακο σε καταστήματα υγείας. Μια εφάπαξ δόση (2000 ινωδολυτικές μονάδες ή FU) λειτουργεί για έως και 8-12 ώρες μετά την από του στόματος κατάποση και είναι ανώτερη με ορισμένους τρόπους από τα αντιπηκτικά φάρμακα. Σε χιλιοστόγραμμα, μια δόση 200-400 mg είναι επαρκής και διασπά άμεσα τους θρόμβους ινώδους που περιλαμβάνουν αυτό που μετράται στη δοκιμή D-Dimer.  
 
Στην ιδανική περίπτωση, η νατοκινάση πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι χωρίς άλλα συνοδευτικά φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής. Ενδιαφέρον: τα επίπεδα D-dimer μπορεί να αυξηθούν τεχνητά κατά τη λήψη νατοκινάσης λόγω της ενζυματικής δράσης της για τη διάσπαση των θρόμβων στο αίμα. Ενημερώστε το γιατρό σας για αυτό εάν αυτός / αυτή παραγγείλει εξετάσεις αίματος.  
 
Βιταμίνη C και θρόμβοι αίματος  
 
Το 1990, ο βραβευμένος με Νόμπελ Λινός Παύλινγκ και ο Μάθιας Ραθ (ακόμα ζωντανοί) δημοσίευσαν μια αναφορά για μια ανακάλυψη ότι οι άνθρωποι, που δεν παράγουν εσωτερικά βιταμίνη C όπως κάνουν τα περισσότερα άλλα ζώα, δεν επιδιορθώνουν σωστά τα ενδοθηλιακά κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και ότι η κυκλοφορούσα λιπαρή πρωτεΐνη που ονομάζεται λιποπρωτεΐνη (α), ένας τύπος σωματιδίου χοληστερόλης χαμηλής πυκνότητας (LDL), δρα ως υποκατάστατο της βιταμίνης C εντός του αρτηριακού τοιχώματος. Το πρόβλημα είναι ότι, η Liprotein (a) είναι ένας «κολλώδης επίδεσμος». Προσελκύει αιμοπετάλια για να σχηματίσει θρόμβους αίματος. Ο Δρ Rath δημοσίευσε ακόμη και ένα βιβλίο που δείχνει τα ζώα που κάνουν εσωτερικά τη βιταμίνη C δεν αναπτύσσουν καρδιακές προσβολές θρόμβων όπως οι άνθρωποι.  
 
Η ανάγκη χρήσης βιταμίνης C για την πρόληψη θρόμβων αίματος μέσα στις αρτηρίες εντείνεται μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με RNA / DNA.  
 
Ένα άτομο δεν προσπαθεί να μειώσει τα επίπεδα Lp (a), διατηρεί απλά υψηλά επίπεδα βιταμίνης C στο αίμα, έτσι ώστε το Lp (a) να μην κολλά στα αρτηριακά τοιχώματα. Τα ζώα μετατρέπουν το σάκχαρο στο αίμα τους (γλυκόζη που παράγεται στο ήπαρ) σε βιταμίνη C ενζυματικά στο ήπαρ, αλλά ένα βασικό ένζυμο λείπει στον άνθρωπο (οξειδάση της γουλοναλακτόνης). Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να βασίζονται πλήρως στη διατροφή τους για βιταμίνη C.  
 
Μόνο οι χρήστες συμπληρωμάτων βιταμίνης C έχουν αρκετά υψηλά επίπεδα στο αίμα τους της βιταμίνης C για να προσεγγίσουν αυτό που οι άνθρωποι παρήγαγαν κάποτε εσωτερικά πριν από μια γονιδιακή μετάλλαξη που άλλαξε αυτήν τη διαδικασία.  
 
Μεταξύ των ανθρώπων που είναι υγιείς (δεν λαμβάνουν φάρμακα που καταστρέφουν τη βιταμίνη C όπως η ασπιρίνη ή τα στεροειδή) και δεν έχουν ιογενείς ή βακτηριακές λοιμώξεις που αυξάνουν τη ζήτηση για βιταμίνη C), 500 χιλιοστόγραμμα συμπληρωματικής βιταμίνης που λαμβάνονται σε διαιρεμένες δόσεις κάθε 4 ώρες θα διατηρούν υγιή επίπεδα βιταμίνη C. Απαιτούνται περισσότερα όταν αρρωσταίνουν ή καταπολεμούνται ένα χρόνιο πρόβλημα όπως οι επαγόμενες από εμβόλιο ακίδες.  
 
Μια πρόσφατη πρόοδος που αναπτύχθηκε από αυτόν τον συγγραφέα είναι ένα θρεπτικό φάρμακο που διπλασιάζει τα εσωτερικά επίπεδα της βιταμίνης C, διορθώνοντας θεωρητικά την κληρονομική γονιδιακή μετάλλαξη, χωρίς να χρειάζεται να πάρει η ίδια τη βιταμίνη C. Οι εξετάσεις ούρων και αίματος που πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητο ερευνητή Δρ Tom Levy, την κυρίαρχη αρχή για τη βιταμίνη C, απέδειξαν ότι τα επίπεδα της βιταμίνης C αυξάνονται με ένα προϊόν που ονομάζεται FORMULA-216. Ο Δρ Levy περιγράφει την ακίδα της πρωτεΐνης ως παρόμοια με τα πέλματα από πορσελάνη.  
 
Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν συμπληρώματα βιταμίνης C κατά τη διάρκεια του ύπνου, αυτό θα ήταν ιδανικό για εμβολιασμένα άτομα που θέλουν να αποφύγουν το σχηματισμό θρόμβων αίματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προτείνεται μια δόση πριν τον ύπνο.  
 
Μην περιμένετε τους γιατρούς να σώσουν τη ζωή σας. Εάν εμβολιάζεστε με εμβόλια RNA / DNA COVID-19, πρέπει να λάβετε προληπτικά μέτρα για να διατηρήσετε την υγεία σας, για το υπόλοιπο της ζωής σας.  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
 
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.