4 Αυγούστου 2021

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Mία πρόταση ειρηνικής διαμαρτυρίας με πολλές πιθανότητες επιτυχίας είναι η συντονισμένη Αντί-δραση σύσσωμου του Ελληνικού λαού. Είναι μια πρωτοβουλία που πρέπει να πάρουν συνδικαλιστικοί φορείς όπως η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Να καλέσουν τα μέλη τους κι εκείνα το περιβάλλον τους, (στόμα με στόμα) για προετοιμασία Απεργίας Διαρκείας, χωρίς όμως η πρόταση να γνωστοποιηθεί και στα κοινωνικά δίκτυα.
 
    Να συμφωνήσουν συνολικά όλοι οι πολίτες να δώσουν την δική τους απάντηση στο lookdown της Κυβέρνησης, κάνοντας τον δικό τους σκόπιμο εγκλεισμό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις υποχρεωτικότητές της. Να σταματήσουν όλοι συγχρόνως να πληρώνουν πλέον φόρους, εισφορές, λογαριασμούς, εισιτήρια, χρέη Τραπεζών. Να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διάρκειας μερικών ημερών. Αποφασισμένοι για τη νίκη, να κλειστούν στα σπίτια, σταματώντας κάθε δράση. Οι άνεργοι, οι επαγγελματίες, οι μαθητές, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι νοικοκυρές σε όλη την Επικράτεια για λίγα 24ωρα.  
 
    Την ορισμένη ημερομηνία οι εργαζόμενοι πρέπει να απέχουν από την δουλειά τους και να καταλαμβάνουν τους εργασιακούς χώρους τους, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Πανεπιστήμια, Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Σχολεία, Νοσοκομεία, Κεντρικές Πλατείες, Εθνικές Οδοί και τις βασικές αρτηρίες κυκλοφορίας σύνδεσης με τις πόλεις. Οι καταστηματάρχες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, για να παραλύσει η αγορά. Να μην κυκλοφορούν τα ιδιωτικά αυτοκίνητα και όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.  
 
    Η Κυβέρνηση που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τέτοια Απεργία, υποχρεούται σε παράδοση της Εξουσίας εντός λίγων ημερών, διότι θα είναι εκτός… λαού. Με την Απεργία Διαρκείας ο λαός αποδεικνύει περίτρανα, πως δεν την αναγνωρίζει πλέον ως νόμιμη Εξουσία. Έτσι θα αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να υποβάλει την παραίτησή του στην Πρόεδρο της «Δημοκρατίας».  
 
    Τι λέτε αγαπητοί συνέλληνες αξίζει να επιχειρήσουμε μια Πανελλήνια Απεργία Διαρκείας, για να δώσουμε την ακριβή απάντηση στον χειρότερο εχθρό μας, που αποδείχτηκε πως είναι η πολιτική οργάνωση της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;  
 
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.