4 Αυγούστου 2021

Το ξεβράκωμα των ανίκανων!

Όταν η προτεραιότητα του διδύμου της συμφοράς (Μητσοτάκη – Χαρδαλιά) ήταν και είναι ο εμβολιασμός μικρών και μεγάλων στην Ελλάδα, τα έκτακτα γεγονότα είναι αυτά που ξεβρακώνουν τους ανίκανους. 
 
Και μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η εμμονή τους στην υλοποίηση του σχεδίου τους που δεν δίστασαν να ξεκινήσουν τις διώξεις των ανεμβολίαστων υπαλλήλων από μια τόσο σημαντική μονάδα όπως η ΕΜΑΚ και η φύση τους απάντησε.
 
Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι δεν ήταν και δεν είναι στην προτεραιότητα καμιάς ελληνικής κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια. Προτεραιότητα τους είναι η υλοποίηση των έξωθεν εντολών.
 
Ακόμα και όταν πήγαν να γίνουν κάποιες ενέργειες όπως π.χ. από τον Καραμανλή η συμφωνία με τους Ρώσους για την αγορά των Beriev αμέσως τα εγχώρια πρακτοράκια των Αμερικάνων φρόντισαν να την ακυρώσουν.
 
Και στις τελευταίες πυρκαγιές αποδεικνύεται με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι υπάρχει σημαντική έλλειψη εναέριων και επίγειων μέσων, καθώς και σχέδιο πρόληψης και ο απαραίτητος προγραμματισμός και συντονισμός για την αντιμετώπισή τους.  
 
Σημαντικό ρόλο στη ανεπάρκεια των μέσων έπαιξαν οι τραγικές επιλογές των μνημονίων και στη συνέχεια των lockdown που εφάρμοσαν οι υποταγμένες εγχώριες κυβερνήσεις και κατέστρεψαν οικονομικά τη χώρα και διάβρωσαν τις Υπηρεσίες της.  
 
Οι ιδιαίτερες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες της χώρας απαιτούν ειδικό σχεδιασμό και συντονισμό για την άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: η εκάστοτε ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να οργανώσει σωστά την πυροπροστασία; Οι γνώσεις υπάρχουν αλλά δυστυχώς και εδώ όπως και στις ένοπλες δυνάμεις οι αξιωματικοί σκύβουν το κεφάλι στην εξουσία και άβουλα αποδέχονται τις αποφάσεις της.  
 
Ο ελληνικός λαός θα πρέπει επιτέλους να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους υποταγμένους και τους ανίκανους.  
 
Ο πρόεδρος της “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ”  
 
Δημήτριος ΓεωργιλάςShare

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θάθελα πολύ, μα πάρα πολύ, να αρχίσουν όλοι αυτοί οι αρθρογράφοι - και όχι μόνον! - που αρκούνται σε διαπιστώσεις και μόνον, να περιγράφουν το πως φαντάζονται να υλοποιείται το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος!
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-124/
Δεν ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κάνουμε κάτι;;;
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.