13 Αυγούστου 2021

Βιβλική καταστροφή

Πού ήταν άραγε εις την πύρινη λαίλαπα, η οποία απείλησε ανθρώπινες ζωές και κατοικίες, οι χρυσοπληρωμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις της βιομηχανίας των αλληλέγγυων, οι οποίες περιθάλπουν, αντί τριάκοντα αργυρίων εκ του συγκεκριμένου υπερεθνικού χρηματοδότη τους, αποκλειστικά τους πολύφερνους «επενδυτές αλλοδαπούς μετανάστες»;
 
Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά
 
Πού είναι οι πολιτικοί, οι οποίοι διαπλέκονται αδιαφανώς με αυτές τις οργανώσεις και σπεύδουν να υπερθεματίσουν υπέρ των στιφών των αλλοδαπών διά την επίλυση του δημογραφικού, επιδαψιλεύοντας υποκριτικά εις το όραμα του δήθεν ανθρωπισμού, συνεπικουρώντας τοιουτοτρόπως προς τον εποικισμό της πατρίδα μας, προς εξυπηρέτηση αλλότριων πολιτικών συμφερόντων; 
 
Πού ήταν όλοι αυτοί οι εκ του ασφαλούς υποκριτικά αλληλέγγυοι και δήθεν ευαισθητοποιημένοι διά τον ανθρώπινο πόνο να προασπίσουν τους Ελληνες που δοκιμάζονται εν τη κυριολεξία, γιατί τέτοια διακριτική ρατσιστική μεταχείριση εις βάρος των Ελλήνων; Ποιος αυτήν τη στιγμή τούς περιθάλπει -την τρίτη ηλικία, νεογέννητα παιδιά τα οποία είναι εις τους δρόμους-, ενδιαφέρθηκε καμία τέτοια οργάνωση, γιατί άραγε; Tι εξυπηρετούν οι εν λόγω δούρειοι ίπποι; Tο γε νυν έχον, επικρατεί στεντορείως δημόσια σιωπή ιδίως εκ των κατ’ επάγγελμα και καθ’ υπόδειξιν επαναστατών της Αριστεράς, οι οποίοι προβαίνουν σε κινητοποιήσεις δήθεν για τα δικαιώματα των αλλοδαπών και τώρα τηρούν αιδήμονα σιωπή, διότι οι Ελληνες εις την πατρίδα τους δεν έχουν δικαιώματα. Οσονούπω θα ζήσουμε εις το εγγύς μέλλον τις, νομοτελειακώς δρομολογούμενες εξελίξεις, ήτοι τον διωγμό των Ελλήνων. Οιμωγές και θρήνοι αποτελούν το ανυπέρβλητο μέγεθος της οδύνης διά την οποίαν η Ελλάς άκουσα έχει περιέλθει, εξαιτίας και συνεπεία της πύρινης λαίλαπας, εις ένα πνιγηρό αδιέξοδο, καθότι κατακάηκαν η Εύβοια, η Ηλεία, η Βαρυμπόμπη και άλλες περιοχές. 
 
Ο ανείπωτος πόνος των κατοίκων φαντάζει απαρηγόρητος, καθότι πλέον ο Ελληνας διώκεται εμμέσως ή αμέσως εκ των πατρώας γης του, αφενός με την εκλεκτή μεταχείριση των στιφών των μεταναστών (πλήρεις επιδοτήσεις, περίθαλψη, μετακίνηση και εγκατάσταση, καθώς και μη άσκηση ψυχρού πολέμου περί καταναγκαστικού εμβολιασμού) και εξ ετέρου από τους πολιτικούς δωσιλόγους, οι οποίοι υλοποιούν πάση δυνάμει και θυσία τον άνωθεν προγραμματισμό των ιθυνόντων των δομών της παγκοσμιοποίησης, εις τις τάξεις της οποίας ομνύουν υποτελώς πίστη και ευθυγραμμίζονται απαρεγκλίτως προς τις εντολές τους. 
 
Μετά την άφατη τραγωδία εις το Μάτι επαναλήφθηκε η ίδια η κατάσταση με ένα κράτος σε ρόλο θεατή, με τους δοτούς θεσμούς να μη δύνανται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με στιβαρότητα, ενώ ορισμένα ακατονόμαστα υποκείμενα ειρωνεύονταν τον κόσμο δήθεν διά τη χρήση μάσκας. Είναι πρόδηλο ότι το έθνος, η παράδοσή μας και η ιστορία μας δεν έχουν ουδεμία σχέση με το παρακμιακό, παρασιτικό και ετεροκίνητο κράτος, το οποίο ανεξαρτήτως, κατ’ επίφαση ιδεολογικού χρώματος, στελεχώνεται από πολιτικά ανδρείκελα, έξωθεν υποκινούμενα, τα οποία απλώς εκτελούν τα γενοκτόνα και ανθελληνικά σχέδιά τους εις βάρος του Ελληνισμού. 
 
Ωσαύτως, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη, οι πολιτικοί συλλήβδην ψέλλισαν νηπιωδώς το αφήγημα της ασύμμετρης απειλής, σύστοιχο του αφηγήματος της προπαγανδιστικής οικουμενικής πανδημίας των στρατευμένων ακαδημαϊκών, διά να πείσουν την καταρρακωμένη υδαρή και αδαή δι’ αυτούς ημέτερη κοινωνική μάζα, πόρρω απέχουσα από την απάνθρωπη θεσμική ελίτ. Η πολιτική ερμηνεία άνευ της συνδυαστικής επισκόπησης καθίσταται θολή και κόλουρη. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.