2 Αυγούστου 2021

ΑΥΤΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Βρισκόμαστε σαν λαός ένα βήμα πριν απ' τον γκρεμό αλλά η ζωή μας συνεχίζει την ίδια πορεία όπως από… αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν αφυπνιστήκαμε ακόμα παρόλο που το νεοταξικό πιόνι δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Εκτελεί την αντεθνική αποστολή του, αφού για αυτήν εκλέχτηκε με αντάλλαγμα την Εξουσία. Δεν διστάζει να θυσιάσει όλο τον Ελληνικό λαό.
 
    Κι εμείς, γιατί τού επιτρέπουμε να μας επιβάλει το μπόλι, που αποδείχτηκε θανατηφόρο; Γιατί τον πίστεψαν όσοι αφελείς έτρεξαν να… πάρουν την δόση τους; Δεν «είδαν» την παγίδα; Νοιάστηκαν μόνο για την ζωούλα τους και τους διέφυγαν οι συνέπειες; Τώρα όμως που βλέπουν να διαφεύγουν χιλιάδες πειραματόζωα… θα παραδεχτούν επιτέλους το λάθος τους;  
 
    Όσοι εκ φύσεως έχουν μέσα τους την πατριωτική αδιαφορία, ας την κρατήσουν για τον εαυτό τους, δικαίωμά τους. Όταν όμως βλάπτει το σύνολο, χάνουν αυτό το δικαίωμα. Είμαστε Ιστορικό Έθνος, δηλαδή ήμασταν, μέχρι που η παγκόσμια μαφία μας έβαλε στο στόχαστρο για αφανισμό. Και ιδού η κατάληξή μας. Μας κομματιάζουν εδαφικά και Εθνικά, με στόχο να αρπάξουν την Ελλάδα… αλλά χωρίς τους Έλληνες!  
 
    Το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της Καμπάλ δεν έχει καταλάβει ακόμα, πως ο λαός είναι ικανός να το στείλει στο πυρ το εξώτερο! Γιατί εκτός από τους αδιάφορους και βολεμένους υπάρχουν και οι υπεύθυνοι πολίτες, που δεν δέχονται να υποτιμούν τη νοημοσύνη τους. Έχουν ανεπτυγμένη Ελληνική Συνείδηση, αρνούμενοι να υποταχτούν στους αφεντάδες τους!  
 
    Η Νίκη θα είναι δική μας αν κάνει ο καθένας την Αυτοκριτική του, για να ανακτήσει τις κρυμμένες Αρετές του, να αξιολογήσει τον εσωτερικό του κόσμο και οδηγηθεί σε θετικές σκέψεις και πράξεις. Αυτό είναι το κλειδί για την συνολική άρνησή μας στον διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και μη. Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε ο μοχλός πίεσης στην Κυβέρνηση, για να αποσύρει την υποχρεωτικότητα των ενέσεων, προπάντων στους μαθητές.  
 
    Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις «γλυκές» υποσχέσεις των Σειρήνων, αν επιθυμούμε η Δαμόκλειος Σπάθη να πέσει στα κεφάλια των απάτριδων Εξουσιαστών. Μόνο όταν ο λαός ενωμένος τολμήσει… τιμωρούνται οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Qualis rex, talis grex.
– Όπως ο βασιλιάς, τέτοιος και ο λαός.
(δηλ. ο λαός έχει τον ηγεμόνα που του αξίζει)Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911, Έλληνας συγγραφέας

Δημοκρατία είναι η κυβέρνηση του λαού, από το λαό, για το λαό.
Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων.
Henry de Jouvenel, 1876-1935, Γάλλος πολιτικός

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.