22 Απριλίου 2019

Πώς κατέρρευσε χθές η σκευωρία ενάντια στον Ντόναλτ Τράμπ και τι μάθαμε από αυτήν (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)!

Χθές παραδόθηκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση του Μιουέλερ που προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον Ντόναλτ Τραμπ.

Η έκθεση είχε τριπλό στόχο.

Πρώτον να ενοχοποιήσει ως ‘κατάσκοπο’ τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ και τελικά να αποπέμψει τον Ντόναλτ Τράμπ απο το προεδρικό του αξίωμα.
Δεύτερον, να κατηγορήσει το ρωσικό κράτος ότι διοργάνωσε συνωμοσία.


Τρίτον να απενοχοποιήσει την Χίλαρι Κλίντον, και να επιτρέψει να ‘στεφθεί’ πρόεδρος, έστω και αν έχασε τις εκλογές.

Πού αποσκοπούσε σε βάθος χρόνου η έκθεση;

Η ενοχοποίηση των Ρώσων θα επέτρεπε νέα εποχή ψυχρού πολέμου, νέες μπίζνες για το τράστ των εταιριών πολέμου στις ΗΠΑ.

Το γκρέμισμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, θα επέτρεπε την εφαρμογή των σχεδίων των μυστικών υπηρεσιών που επέτρεψαν την δημιουργία του ΙΣΙΣ, την εκπαίδευση του σε ΝΑΤΟικα στρατόπεδα με χρηματα του Αμερικάνικου λαού, και τον εξοπλισμό του. Θα επέτρεπε και άλλους βρωμικους πολέμους όπως του Ιρακ, της Συρίας,. της Λιβύης και της Γιουγκοσλαβίας.

Θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε επίθεση με πυρηνικά στο Ιραν ή και την Λαικη Δημοκρατία Κορέας.

Θα επέτρεπε συνέχιση της αποσταθεροποίησης κρατών και εκλεγμένων κυβερνήσεων.
Ομως, παράλληλα, θα επέτρεπε, με την πτώση του Ντόναλτ Τράμπ, την επάνοδο των συστημικών δυνάμεων. Την επάνοδο των συμφωνιών TTIP, TTP, CETA που θα υπηρετούσαν τα αιώνια αφεντικά των μυστικών υπηρεσιών, που δεν είναι άλλοι από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, το καρτέλ των 300 πολυεθνικών εταιριών που ελέγχουν τον πλανήτη. Αυτό το καρτέλ ενοχλήθηκε απο τον πρόεδρο Τραμπ, και ειναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας για αυτες τις εταιρίες να ανακτήσουν το ρόλο που είχαν μέχρι το 2016, τον πλήρη έλεγχο ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων όπως της Ρωσίας, και την πλήρη διάλυση των εθνικών εταιριών.


Ομως, η έκθεση προσπάθησε να ενοχοποιήσει, αν και ανεπιτυχώς, ακόμη και τους wistleblowers, όπως την ομάδα Wikileaks, προσπαθώντας να της κολλήσει τη ρετσινιά του ‘κατασκόπου’ διότι αποκάλυψε το βρώμικο ρόλο της Χιλαρι Κλιντον και των συνεργατών της.

Τι έδειξε η έκθεση

Η εκθεση έδειξε ότι υπήρχαν… βασικα… πέντε ιστοσελίδες στο facebook, με την μεγαλύτερη με 200.000 αναγνώστες και την μικρότερη με ελάχιστες χιλιάδες αναγνώστες, που υποτίθεται ‘ ελέγχονταν απο Ρωσους και έστελναν τα μηνύματα παγκοσμίως ελέγχοντας το μυαλό… εκατοντάδων εκατομμυριων ατόμων’.

Απλά να σημειώσουμε ότι ενα σαιτ τοπικού βεληνεκους στην Ελλάδα, έχει πάνω απο 2 εκατομμυρια αναγνώστες, δηλαδή δεκαπλάσιους από όσους εχει η…μεγαλύτερη ομαδα του facebook που αναφέρει το Report Mueller σε όλη την …Αμερική, μια χώρα με…30 φορές τον πληθυσμό της Ελλάδος.

Εν ολιγοις, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σελιδα επιρροής έχει 1/300 από ενα σαιτ της προκοπής. Για τα ελληνικα δεδομένα θα μιλάγαμε για μια ομάδα με… 2.000.000/300=7.000 αναγνωστες! Οσους δηλαδη εχει ενας υποψηφιος… δημοτικος σύμβουλος στα… Τρίκαλα!

Συμπέρασμα

Σήμερα τα τεράστια συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης, και οι πλασιέ τους, που προώθησαν και εστησαν τη συνωμοσία για να διωξουν τον Ντοναλτ Τραμπ, κατέρρευσαν.
Η αλήθεια έλαμψε. Ομως μάθαμε κατι πολύ σημαντικό.
 

Το πρώτο που πλέον φάνηκε είναι ότι οι μυστικές υπηρεσίες, σε μεγάλα κράτη όπως οι ΗΠΑ, ειναι το δεξί χέρι της παγκοσμιοποίησης.
Το δεύτερο, είναι αυτα τα συμφέροντα, είναι αδίστακτα.


Η όρεξη των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, των εταιριών πολέμου και των αλλων πολυεθνικών, για ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ, δεν οδηγεί μόνο σε πολέμους και ανατροπές κυβερνήσεων σε μικρές χώρες.

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που τολμούν να προσπαθούν να ριξουν εκλεγμένους προέδρους και των μεγαλύτερων κρατων του κόσμου, όπως τον Ρωσο πρόεδρο Πούτιν ή τον Αμερικανο πρόεδρο Ντοναλτ Τραμπ.

Αποκαλύπτεται, οτι πλέον οι δυναμεις αυτές δίνουν έχουν αποθρασυνθεί ΑΠΟΛΥΤΑ.
Και οι πολίτες πρέπει να συντονιστούν, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, ώστε να σταθούμε εναντίον της επικράτησης της παγκοσμιοποίσης!


Δεν ειναι απλά τα κέρδη κάποιων εταιριών εις βάρος όλων μας.
Ειναι και η δημοκρατία μας και η ελευθερία έκφρασης που κινδυνεύει!


Δεν είναι ΑΠΛΑ ο Ντόναλτ Τραμπ ο στόχος της συνωμοσίας των δυμάμεων της παγκοσμιοποίησης. Στόχος της συνωμοσίας τους, είμαστε όλοι εμείς!

Συντακτική ομάδα new-economy.gr

το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.