24 Απριλίου 2019

Δελτίο Τύπου της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ για την κρατική συγκάλυψη της εκλογικής νοθείας από την SINGULAR.

C:\Users\thodoris\Desktop\Νέος φάκελος\σηματα ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ\Σήμα 3.jpg
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

Του Πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» με ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗ κατά Του Ελληνικού Δημοσίου και της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Singular logic».

Την 19-05-2016 ως πρόεδρος του πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» υπέβαλα ΑΓΩΓΗ εις το τριμελές Διοικητικόν Πρωτοδικείον Αθηνών ΚΑΤΑː

Του Ελληνικού Δημοσίου που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον κο Υπουργό Οικονομικών..............

Της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Singular logic» και ζητούσα να αποζημειώσουν αμφότεροι οι εναγόμενοι 340 χιλιάδες ευρώ την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» δια δαπάνες που έκανε στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, δια της ζημίας που υπέστει λόγω δυσφημίσεώς της, και ηθικής βλάβης την οποίαν υπέστει λόγω νοθείας των εκλογών εκ μέρους των εναγομένων.

Την 22-02-2018 υπέβαλα αίτησιν εις τον Πρόεδρον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών «Προτίμησις Δικασίμου», δηλαδή να επισπευθεί ο προσδιορισμός της δίκης ώστε να έχουμε προ των εκλογών δικαστικήν επίσημον απόφασιν δια το αν γίνεται ή ΟΧΙ Νοθεία των εκλογών, διότι ο λαός ψιθυρίζει πολλά επ΄αυτού.

Μετά από μερικές ημέρες μάθαμε ότι αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Singular logic, χωρίς να το γράψουν οι εφημερίδες, ούτε να το σχολιάσουν τα ΜΜΕ. Αυτό μας έβαλε σε σοβαρές σκέψεις, διότι για οποιονδήποτε ασήμαντο που αυτοκτονεί επί πολλές ημέρες όλα τα ΜΜΕ, γράφουν για το θέμα με πολλά ερωτηματικά, για τους λόγους αυτοκτονίας του. Δια τον Διευθυντή της Singular γιατί δεν έγραψάν; Μήπως είχε σχέσιν με την αίτησίν μας να επισπευσθεί η δίκη για νοθεία των εκλογών; Και επειδή εμείς έχουμε καθαρές αποδείξεις με γραπτά στοιχεία και αριθμούς, τα οποία αποδεικνύουν πλήρως και καθαρά τη νοθεία και δεν στηριζόμαστε σε μαρτυρικές καταθέσεις τις οποίες να δύναται να απορρίψει τις ως ψεύτικες, σκεφτήκαμε μήπως γι αυτό "αυτοκτόνησαν" τον διευθυντή της Singular δια να μην αποδειχθεί και δικάστικώς η αλήθεια;

Την 17-04-2019, ημέραν τετάρτην αυτής της εβδομάδας γίνεται τελικά η δίκη αυτή στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, και μόλις αρχίζει η Δίκη η Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δηλώνει στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ΔΕΝ της έστειλε το φάκελλο με τα στοιχεία των εκλογών και ως εκ τούτου ΔΕΝ δύναται να στηρίξει τις θέσεις του Δημοσίου και η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέβαλε αυτεπαγγέλτως την Δίκην για τον Οκτώβριο.

Επί πλέον να γνωρίζετε ότι την παραμονήν της δίκης 16-04-2019, η Singular εξέτασε στο δικαστήριο ενόρκους ένα μάρτυρα της δια να επισυναφθεί η μαρτυρία του στον φάκελλο της δίκης, ο οποίος συν των άλλων κατέθεσεν και ότιː «το βράδυ που βγάζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών, εμείς οι υπάλληλοι της Singular καθόμαστε με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια μεγάλη αίθουσα του Υπουργείου και μας δίδουν οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τα παίρνουν από τους αρμόδιους δικαστικούς και εμείς τα μεταδίδουμε ακριβώς όπως μας τα δίδει το Υπουργείο χωρίς καμμία μεταβολή, άρα εμείς Δεν έχουμε καμμία ευθύνη για την ακρίβεια αυτών
». Έλληνες όταν το άκουσα αυτό ζαλίστηκα, θόλωσε το μυαλό μου, μετά από αρκετή ώρα συνήλθα και ρώτησα τον δικηγόρο μας, «Μάνο άκουσα καλά, αυτό είπε ο μάρτυρας της Singular; Ναί! Ορίστε πάρτα τα έχω γραμμένα!»

Αγαπητοί μου Έλληνες σκεφτήκαμε για πόσο βλάκες μας ζυγίζουν οι Άρχοντές μας; Μας λένε, επειδή το Υπουργείο καθυστερεί να βγάλει τα αποτελέσματα των εκλογών και κάνουν και λάθη οι ανεκπαίδευτοι υπαλληλοί του, αναθέσαμε στην εταιρεία Singular που έχει εκπαιδευμένο προσωπικό και τέλεια μηχανήματα την εξαγωγή των αποτελεσμάτων ώστε να τα μαθαίνει ο λαός γρήγορα και σωστά χωρίς λάθη.

Και τώρα με τον υπάλληλό της που εξέτασε και με την κατάθεση αυτού υπερασπίζεται δικαστικά ότι ΔΕΝ ευθύνεται η εταιρεία της για τα αποτελέσματα που ανακοινώνει αλλά μεταδίδει ότι παίρνει από το Υπουργείο, πως δεχόμαστε Έλληνες τον εμπαιγμό αυτό και ψηφίζουμε πολιτικούς που δέχονται να πληρώνει ο λαός την Singular και να φτωχαίνει για να βγάζει γρήγορα και σωστά τα αποτελέσματα των εκλογών και η Singular να δηλώνει ότι τα παίρνει από τους υπαλλήλους του Υπουργείου και τα ανακοινώνει;. Δηλαδή πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά σε αργόσχολους και πολιτικούς να μας κοροϊδεύουν, γιατί οι υπάλληλοι του Υπουργείου να δίδουν τα αποτελέσματα των εκλογών σε τρίτους να τα ανακοινώνουν στους δημοσιογράφους και το λαό και πληρώνουμε άσχετους και ΔΕΝ τα ανακοινώνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου; Μήπως αγαπητοί μου Έλληνες ΔΕΝ πρέπει να ξαναψηφίσουμε αυτούς τους πολιτικούς που βρέξει χιονίσει μας κοροϊδεύουν.\

Διερωτηθήκατε Έλληνες, γιατί, ενώ πολλοί πολιτικοί δηλώνουν στις συζητήσεις των ότι η Singular νοθεύει τις εκλογές, και κανείς τους δεν μηνύει γι αυτό την Singular;

Εκτιμούντες συνολικά όλα τα ανωτέρω καταλήγουμε ότιː 

Α. Οι Κυβερνήτες μας ΔΕΝ ήθελαν με κανένα τρόπο να βγεί δικαστική απόφαση νομίμως περί νοθείας ή ΌΧΙ των εκλογών προ των νέων βουλευτικών εκλογών. Εις αυτό οφείλεται η καθυστέρησις του προσδιορισμού της δικασίμου, 3 χρόνια, η φημολογία περί αυτοκτονίας του Διευθυντού της Singular και ο μη σχολιασμός αυτού από τα ΜΜΕ. 

Β. Εφ’όσον δεν δικαιολογείτο μεγαλυτέρα καθυστέρησις της δίκης, την προσδιόρισαν μεν για την 17-04-2019, αλλά φρόντισαν να αναβληθεί αξιοπρεπώς, και να μην έχουμε απόφασιν προ των εκλογών, διότι και να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, η απόφασις θα κοινοποιηθεί τέλους του έτους, που όλα θα έχουν τελειώσει.

«ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»
Πανεπιστημίου 63
Τ.Κ. 10564
 

Αθήναι 18-04-2019
 

Τηλέφωνο 2103836802
 

Ο Πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»
Γεώργιος Αϋφαντής



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.