Τελευταίες αναρτήσεις

19 Απριλίου 2019

ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ

Το κάψιμο της Παναγιάς κακό σημάδι 
και εμένα της πατρώας θρησκείας τον εραστή 
πολύ με πειράζει 
η Δύση σήμερα αυτοκτονεί και τον θάνατο εκθειάζει 
έσβησαν τη φωτιά, σκληρή του σκοταδιστή η καρδιά 
του Σωκράτη και Χριστού δεν φόρεσαν το ακάνθινο στεφάνι 
στο χάος πελαγοδρομούν και την αλήθεια μισούν 
σαν το διάβολο το λιβάνι 

Η Παναγιά την Ιερουσαλήμ έχει μητέρα 
και τον Έλληνα Δία πνευματικό της πατέρα 
μεγάλωσε και πρόκοψε η φαμελιά της εκεί πέρα 
στο Μαμμωνά τα εγγόνια την παραδώσαν θυγατέρα 
κι αυτός άνοιξε τις πύλες στο Ισλάμ 
και την έκανε εταίρα 

Τώρα άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε στο Παρίσι 
στην Παναγιά δεν πίστευαν, το ισλάμ τους έχει μεθύσει 
πρόβατα επί σφαγήν και γκρίζοι λύκοι 
το μέλλον ζοφερό αν το θηρίο επικρατήσει 

Άναυδη παρατηρεί η Παναγιά μητέρα 
δακρύζει ο γιός της ο Χριστός πατέρας 
έγιναν γονιός «δύο» και γονιός «ένα» 
πως τούτη την ύβρη να δεχθούν; 
της Αποκάλυψης το τέρας; 

Θύμωσε η Παναγιά και έβαλε στην εκκλησιά φωτιά; 
σημεία και τέρατα των καιρών, έργα του Σατανά 
αντίχριστοι έγιναν οι χριστιανοί 
χρήμα, υποκρισία και ψευτιά για όλα είναι ικανοί 
εσχάτως σταμάτησαν και της Παναγιάς την δοξασιά 
όλα αυτά αναχρονιστικά κι’ ότι ξεχάσεις σε ξεχνά 
σκουλήκια γέμισε ο ναός της Νοτρ-Ντάμ 
κανείς δεν ξέρει πως μπήκε η φωτιά 
τυχαία ή από χέρι Ισλάμ; Και η επιλήσμων ηγεσία 
μιξοκλαίει τώρα και κορυβαντιά 

Οι ισχυροί δεν θα ξαναχτίσουν 
την ωραία εκκλησία 
θα ανεγείρουν ναό του θηρίου την λατρεία 
και του Σατανά 
της παγκόσμιας εξουσίας τα παιδιά 
σ’ αυτό δεν θα κατοικήσει η Παναγιά 
τελώνια θα φιλοξενήσει και ανθρωπόμορφα θεριά 
χωρίς ευσέβεια και ανθρωπιά καμιά 

Η Δύση λησμόνησε το Ελληνικό Πνεύμα 
τον Σατανά δοξάζει με το χρυσό το στέμμα 
βιάζουν την θέληση των πολλών 
υπέρ των ολίγων και ισχυρών 
και πολέμους ξεκινά με ένα νεύμα 
το μεγάλο αφεντικό 

Δώστε στον άνθρωπο φαί, παιδεία 
δώστε του εργασία, αξιοπρέπεια και Δημοκρατία 
τότε μόνο θα γυρίσει η Παναγιά στην παλιά της εκκλησία 
από τους ληστές θα σας προστατεύσει ο Δίας 
και από του κατεστημένου την αυθαιρεσία 
την οδύνη μου εκφράζω στη φίλη Γαλλία 

Αμφικτύων 
17/4/2019 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  
http://amphiktyon.blogspot.com/Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.