28 Φεβρουαρίου 2019

Οι σταλινικοί και Οι αρνητές της γενοκτονίας δεν είναι δημοκράτες

Γράφει ο Νίκος Λυγερός 

Οι σταλινικοί δεν είναι δημοκράτες 

Επειδή το κυβερνών κόμμα αναμένει τη μεγάλη του ήττα, το έπιασε ο πόνος της συσπείρωσης των δημοκρατικών ψηφοφόρων. Μόνο που για ένα κόμμα σταλινικό, η έννοια της δημοκρατίας είναι σταλινική κι όχι βέβαια ελληνική. Η Σοβιετική Ένωση ήταν στην πραγματικότητα η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Αλλά αυτές οι «Δημοκρατίες» δεν είχαν καμιά σχέση με τη Δημοκρατία, όπως την εννοεί η Ανθρωπότητα. Όσοι ακούν για κάποια δημοκρατική ένωση τώρα πρέπει να καταλάβουν ότι πρόκειται για μία μπολσεβικική προσέγγιση. 

Κανένας δεν είναι δημοκράτης στο κυβερνών κόμμα με την ελληνική έννοια. Έτσι ένα σταλινικό κόμμα δεν μπορεί ξαφνικά να γίνει δημοκρατικό, διότι θεμελιακά μισεί τους δημοκρατικούς θεσμούς. Έτσι οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι δεν πρέπει να πέσουν σε αυτήν την παγίδα. Το κυβερνών κόμμα θέλει απλώς να έχει υπό τον ζυγό του τους δημοκράτες, αλλά αυτοί είναι της ελευθερίας κι όχι βέβαια της καταπίεσης και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κανένα σταλινικό κομματόσκυλο δεν έγινε ποτέ δημοκράτης, διότι είναι ενάντια στη φύση του. Ας αντισταθούμε εθνικά ενάντια και σε αυτήν την κυβερνητική προπαγάνδα, διότι οι Έλληνες είναι δημοκράτες κι όχι σταλινικοί.

πηγή

Οι αρνητές της γενοκτονίας δεν είναι δημοκράτες 

Αν κάποιος πιστεύει ότι ένας αρνητής της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η οποία αναγνωρίστηκε επίσημα από το ελληνικό κράτος το 1994, μπορεί να είναι δημοκράτης κάνει ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος. Όλοι οι Πόντιοι που έχουν ζήσει στο πετσί τους τις επιπτώσεις της γενοκτονίας, δεν μπορούν να συμμαχήσουν με αρνητές, οι οποίοι είναι πλέον αντισυνταγματικοί. Έτσι κάθε Έλληνας πολίτης που παλεύει για την διεθνοποίηση και την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, δεν μπορεί να εμπιστευτεί σταλινικούς πολιτικούς που προσπαθούν να κάνουν εισβολή στην Ελλάδα με την ιδεολογία τους. 

Άλλωστε οι Έλληνες του Πόντου δεν έζησαν μόνο τη γενοκτονία αλλά και τους σταλινικούς διωγμούς στη Σοβιετική Ένωση κατά συνέπεια ξέρουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται και δεν μπορούν να πέσουν στην παγίδα του κυβερνώντος κόμματος. Δεν μπορούν οι Αθώοι και οι Δίκαιοι να συνηγορούν με τα πιστεύω της βαρβαρότητας που συνεχίζει τη γενοκτονία της μνήμης και το έγκλημα ειρήνης μετά την κυριολεκτική γενοκτονία. Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τους Αθώους και τους Δίκαιους να εναντιωθούν κατά της σταλινικής βαρβαρότητας του κυβερνώντος κόμματος που επιχειρεί πάση θυσία να πληγώσει τον Ελληνισμό.

πηγή 

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δείτε επίσης Συνέντευξη Ν. Λυγερού για την ακύρωση του Προσυμφώνου, με τους Μ. Μάστορα και Ch. Μαστραντώνη, Greek Pulse Radio, 27/02/2019 ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.