26 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελλάδα τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλεία, η ανοησία και η παραλυσία.

Την ώρα που όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και ειδικότερα στην Ιταλία και Γαλλία ξεσηκώνονται και αγωνίζονται για την αποτίναξη της νεο-γερμανικής εισβολής, εδώ στην Ελλάδα, στην πρωταθλήτρια της Ευρωπαϊκής φτώχειας, το “πάση θυσία στο ευρώ” σκοτώνει τη χώρα. Η χώρα ανασκολοπείται,καίγεται, ποδοπατείται, ατιμάζεται, καταστρέφεται.

Συντάξεις, μισθοί, φόροι, υγεία, πρόνοια, εισοδήματα έχουν πέσει στα Τάρταρα. Η κλοπή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων στην ημερήσια διάταξη. Η ανεργία έχει φτάσει στα σύννεφα. Οι μισοί Έλληνες εργάζονται με μισθούς πείνας των 500-600 ευρώ. Οι συντάξεις, οι επικουρικές, τα εφ’ άπαξ έχουν κατακρεουργηθεί. Η φοροκαταιγίδα χτυπά αλύπητα όλους, μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες. Χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ή δραπετεύουν στο εξωτερικό. Οι αυτοκτονίες αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα. Πάνω από 100.000 νέοι και νέες ξενιτεύονται κάθε χρόνο στα ξένα για μια μοίρα στον ήλιο.

Τα νοσοκομεία έχουν διαλυθεί, τα φάρμακα εξαφανίζονται. Τα καύσιμα πανάκριβα λόγω τεράστιων φόρων έχουν γίνει απλησίαστα.Η βενζίνη και το πετρέλαιο στην Ελλάδα είναι η πιο ακριβά απ’ ότι σε όλη την Ευρώπη. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα ή καύσιμα για θέρμανση. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συντηρούνται με συσσίτια.

Οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, οι περιουσίες που συγκέντρωναν επί χρόνια τώρα, εξαϋλώνονται. Σπίτια και επιχειρήσεις βγαίνουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Τραπεζικές καταθέσεις, ακόμα και σε θυρίδες, μισθοί, συντάξεις κατάσχονται, συχνά και για ελάχιστα χρέη. Οι ξένοι τραπεζικοί Γύπες κλέβουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων που έχουν δάνεια και αδυνατούν να τα αποπληρώσουν λόγω της κρίσης, στο 10%-20% της αξίας τους.

Ολόκληρη η ελληνική δημόσια περιουσία, τράπεζες, δημόσιες επιχειρήσεις, δρόμοι, λιμάνια αεροδρόμια, δημόσια κτίρια, πρεσβείες στο εξωτερικό, νοσοκομεία, σχολεία, τουριστικά ακίνητα, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, γεωτεμάχεια,πλατείες, εκκλησίες ακόμα και … νεκροταφεία μεταφέρονται στο Υπερταμείο και πωλούνται ή ενοικιάζονται με συνοπτικές διαδικασίες έναντι πινακίου φακής. 

Επακόλουθο όλων αυτών, είναι η ταπείνωση που υφιστάμεθα από τους γείτονες, όχι μόνο από τους Τούρκους αλλά και από τα Σκόπια και τους Αλβανούς. Στις ακραίες προκλήσεις του Σουλτάνου, οι “σύμμαχοί” μας μιμούνται τον Πόντιο Πιλάτο. Άλλωστε, η ένταση τους βολεύει. Έτσι μας πουλάνε περισσότερα όπλα,το χρέος μας μεγαλώνει, η εξάρτησή και η υποτέλεια το ίδιο. 

Μας έσπρωξαν σε μια παγίδα χρέους που δημιουργήθηκε κυρίως μέσα στην ευρωζώνη. Και μας έβαλαν στο γύψο για 60 χρόνια, απαιτώντας να καταβάλλουμε ετησίως 15%-20% του ΑΕΠ, δηλ. 27-36 δις περίπου, ποσά που καμιά χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να καταβάλλει και η οικονομία της να επιβιώσει. 

Την ίδια ώρα, εισρέουν μαζικά παράνομοι μετανάστες που εγκλωβίζονται στη χώρα αφού τα σύνορα προς τον βορρά έχουν κλείσει. Τα παιδιά μας μεταναστεύουν μαζικά, οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, η χώρα γερνάει και οδηγείται σε αργό θάνατο. Χάνουμε την πατρίδα μας χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. “Δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα,προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα”.

Η χώρα τελειώνει. Και όμως υπάρχουν ακόμα ευρωγενίτσαροι καθεστωτικοί ινστρούχτορες που ψεκάζουν τους πολίτες από τα συστημικά και ελεγχόμενα απόλυτα ΜΜΕ για τη μοναδική επιλογή του “πάση θυσία στο ευρώ”. Και το χειρότερο, υπάρχουν ακόμα ευεπίφοροι στο ψέκασμα που τους ακούνε. Δεν βλέπουν το δάσος αλλά το δέντρο.

Τους δείχνεις το φεγγάρι και βλέπουν το δάχτυλο. Δεν κοιτούν τα χάλια μας, τα χάλια τους, και λένε ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα μπούμε στην κόλαση. Ενώ η σημερινή κόλαση για τους ψεκασμένους είναι ένα ένα περαστικό… αεράκι. Έχουν δεχθεί αδιαμαρτύρητα και αμελέτητα ότι, όλα αυτά που παθαίνουμε σήμερα οφείλονται σε δικές μας αμαρτίες του παρελθόντος και καλώς τα παθαίνουμε. Αστειότητες για μικρά παιδιά.

Εκπρόσωποι των ευρωραγιάδων και των ψεκασμένων, κυβέρνηση αξιωματική και αντιπολίτευση, μαζί με τα κομματίδια της διαπλοκής, τραγικοί, αλλήθωροι, καρεκλολάγνοι, δουλικοί, ευρωγενίτσαροι, εκπρόσωποι μιας χώρας εγκλωβισμένης σε παγίδα χρέους, ψελλίζουν κορώνες αντίστασης ηρωικά και πένθιμα. Ρίχνουν τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων.

Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται μαζικά από την πολυθρόνα και δεν πετροβολά το “πάση θυσία στο ευρώ”και τους κατοχικούς εκπροσώπους του, είναι φυσικό επακόλουθο να πληρώνει πολύ ακριβά το μάρμαρο. Και θα το πληρώσει ακόμα πιο ακριβά αν δεν ξυπνήσει εγκαίρως. Γιατί αν συνεχιστεί η σημερινή τραγωδία, όπως πάμε, στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένας εδώ για να τον πετροβολήσουμε. Η Ελλάδα τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλεία, η ανοησία και η παραλυσία.

odosdrachmis.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.