Τελευταίες αναρτήσεις

24 Φεβρουαρίου 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ντόναλντ Τραμπ ιδού οι φίλοι σου…

Σχετική εικόνα
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον το 1999 επισκέφτηκε την Αθήνα! Ερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετείχε σε εργασίες διάσκεψης κορυφής του ΟΑΣΕ! Στην Αθήνα το πολιτικό κλίμα της επισκέψεως του Μπιλ Κλίντον ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και μύριζε μπαρούτι! Σύσσωμη η αριστερά, διαδήλωνε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος την αντίθεσή της τον ερχομό στην Αθήνα του Αμερικανού Πρόεδρου! Τότε ετέθη θέμα ο Κλίντον για λόγους ασφαλείας να μην κατέβει καθόλου στην Αθήνα και η συνάντηση με τον ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό να γίνει σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο που ναυλοχούσε στο Φάληρο! Επίσης, η ημερομηνία άφιξης του Αμερικανού Πρόεδρου είχε αλλάξει τρεις φορές!

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τελικά το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου 1999, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πρωτόγνωρα για την εποχή! Η επίσκεψη των 4 ημερών για λόγους ασφαλείας περιορίστηκε στις περίπου 2 ημέρες! Στην πλατεία Συντάγματος είχε στηθεί λαϊκό δικαστήριο από τα αριστερά κόμματα με αρχιδικαστή τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο, ο οποίος στις εκλογές του 2007 και του 2009 εκλέχτηκε Βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ! Στο Σύνταγμα λοιπόν, κάηκε στο τέλος της εκδήλωσης ομοίωμα του Κλίντον, αφού πρώτα “καταδίκασαν εις θάνατον” το ομοίωμα του Αμερικανού Πρόεδρου! Στις εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στην Αμερικανική Πρεσβεία συμμετείχε σύσσωμη η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Τα συνθήματα του “Συνασπισμού”, του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών κομμάτων ήταν άκρως αντιαμερικανικά! Κάποια από αυτά: «Φονιάδες των λαών Αμερικανοί», «Έξω ο σφαγέας των Βαλκανίων», «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» κ.α. 

Σήμερα κ. Ντόναλντ Τραμπ, αυτοί οι τότε αριστεροί, είναι οι σημερινοί σύμμαχοί σας, που από κοινού μεθοδεύσατε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Όμως τότε, το 1999 το αντιαμερικανικό ρεύμα εκδηλωνόταν μόνο από το 10% του ελληνικού λαού! Γιατί οι Έλληνες ήταν πάντα φιλοαμερικανοί! 

Σήμερα κύριε Πρόεδρε των ΗΠΑ, εκδηλώνεται αντιαμερικανισμός από το 90% του λαού μας! Γιατί; Μα γιατί ο ελληνικός λαός είναι πεπεισμένος πως συμμετείχατε στη “δωρεά” της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! 

Έτσι έχετε καταγραφεί, ως ο σημερινός μεγάλος εχθρός του ελληνικού λαού! Και να θυμάστε ότι, ως γνωστόν, οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται αλλά ο ελληνικός λαός από γενιά σε γενιά θα μεταφέρει την πίκρα του, την οργή του γι΄ αυτήν την συμμετοχή των ΗΠΑ στο Σκοπιανό ζήτημα! Και οι ΗΠΑ σήμερα έχουν Πρόεδρο εσάς! Τον Ντόναλντ Τραμπ! Ειλικρινά εύχομαι να αντιληφθείτε τα λάθη της στρατηγικής σας πλεύσης και γρήγορα να αλλάξετε ρότα!

Ωστόσο, πιστεύω ότι στο Σκοπιανό ζήτημα, όλα υποκινήθηκαν από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ και εσείς έχετε την μικρότερη ευθύνη! Εκείνων των κέντρων αποφάσεως που καλλιεργούν στην Ελλάδα επιζητώντας ένα νέο κύκλο αντιαμερικανισμού! 

Προσέξτε όμως, γιατί ο προηγούμενος κύκλος που εκφράστηκε εν γένει από την αριστερά, και που εύκολα στην πορεία “εξαγοράστηκε” και παίζει το αμερικανικό παιχνίδι σήμερα, ο νέος κύκλος αντιαμερικανισμού, υποστηρίζεται από τους Έλληνες Πατριώτες, την πλειοψηφία του λαού μας, που ήταν ανέκαθεν φιλοαμερικανοί και φιλονατοϊκοί! Και αυτοί, να γνωρίζεται δεν “εξαγοράζονται” με καμιά Εξουσία! 

Αποτέλεσμα εικόνας για άφιξη κλιντον στην ελλαδα
Αναγνωρίζεται η Συμφωνία των Πρεσπών ως έωλη και ασταθής…

Έγραψε το περιοδικό “Time”:

Ήταν θρίαμβος για την Ευρωπαϊκή Ένωση η Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά εξόχως ανησυχητική επειδή επικυρώθηκε ουσιαστικά με την κατάλυση της Δημοκρατίας! Αφού για να περάσει στα δυο κοινοβούλια απαιτήθηκε πολιτικό παζάρι, που έφτασε στα όρια της μη νομιμότητας! Και το πιο σημαντικό, ότι οι δυο κυβερνήσεις την ψήφισαν ενάντια στη βούληση του μεγαλύτερου μέρους των λαών τους! Και βέβαια η πολιτική κατάσταση και στις δυο αυτές χώρες είναι εξαιρετικά ασταθής! 

Αποτέλεσμα εικόνας για πουτιν η αρκούδα
Βρυχάται ο Βλαδίμηρος…

Δεν εξηγείται αλλιώς! Ο Βλαδιμίρ Πούτιν μας “διαβάζει”…

Δήλωσε λοιπόν προχτές δημόσια, ότι αν οι Αμερικανοί φύγουν από τη συμφωνία ελέγχου των στρατηγικών όπλων και αναπτύξουν πυραύλους σε χώρες της Ευρώπης, στοχεύοντας τη Ρωσία, τότε και η Ρωσία θα στοχοποιήσει τις χώρες αυτές καθώς και την Αμερική! Ποιος είναι έτσι, ο υποκινητής του “ψυχρού πολέμου”; 

Το “βαθύ αμερικανικό κράτος”, του οποίου ο μεγαλύτερος βραχίονας είναι το βιομηχανικό πολεμικό σύμπλεγμα, δεν μπορεί να επιζήσει χωρίς εχθρούς, τους οποίους αν δεν υπάρχουν θα πρέπει να τους κατασκευάσει και να τους σερβίρει στους Νατοϊκούς συμμάχους! 

Αυτή είναι η αλήθεια! Αφού μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής απειλής έφτιαξαν τον Σαντάμ και στη συνέχεια του εξαπέλυσαν στο Ιράκ την “Καταιγίδα της ερήμου”! Μετά δημιούργησαν την τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση της Αλ Κάιντα και στη συνέχεια πάσχισαν για την εξόντωσή της! Μετά το Αφγανιστάν! Μετά τον ISIS και επέμβαση στη Συρία! Τώρα βρήκαν ότι τάχατες η Ρωσία απειλεί την Ευρώπη και όλον τον Πλανήτη!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.