Τελευταίες αναρτήσεις

25 Φεβρουαρίου 2019

Το μεγαλείο δε φαίνεται πάντοτε από τις διακρίσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για try harder
Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη
Δημοσιογραφία

Κάτι που μου δίδαξε η ζωή όλα αυτά τα χρόνια, είναι πως σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Η μαγεία του να βάζεις έναν στόχο και να δίνεις το είναι σου και όλη σου την αγάπη για να φτάσεις μέχρι εκεί. Δεν έχει σημασία τόσο το να κερδίσεις βραβεία και τιμές, όσο το να δώσεις όλη σου την ψυχή σε αυτό που αγαπάς.

Ο σπουδαίος μας ιατρός και επιστήμονας Γεώργιος Παπανικολάου δεν τιμήθηκε ποτέ με το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του τεστ Παπ, όμως αυτό δεν απέτρεψε τη διάχυση των ευεργετημάτων του σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν απέτρεψε το γεγονός πως παραμένει ένας δότης ζωής ο οποίος χάρισε τη ζωή στις γυναίκες όλου του κόσμου, ανακαλύπτοντας τη σπουδαιότερη εφεύρεση για τον καρκίνο στον 20ο αιώνα. Διότι η αξία κάποιου δεν κρίνεται μόνο από ένα βραβείο, αλλά από την ωφέλεια που θα έχει το έργο του στον κόσμο.

Τι και αν η αγαπημένη μου Glenn Close δεν κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αυτό δεν την ακυρώνει από ένα ‘’ιερό τέρας’’ της υποκριτικής. Γιατί μεγάλο δεν σε κάνει μόνο ένα βραβείο, αλλά η κατάθεση ψυχής που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια στο επάγγελμά σου, ο αγώνας σου, η προσπάθειά σου κάθε φορά να γίνεσαι όλο και καλύτερος.

Μιλώντας και για τον εαυτό μου: όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να γίνω ένα μεγάλο όνομα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αυτό που μου δίνει χαρά πως τα άρθρα μου έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί από κάποιους ανθρώπους. Αυτή η χαρά της διαδρομής και της πορείας με κάνουν να αισθάνομαι γεμάτη. Ακόμα και αν γίνω η πρώτη, ακόμα και δεν έρθουν μεγάλα βραβεία και διακρίσεις, ο αγώνας μου με δικαιώνει με άλλους τρόπους. Και είναι βέβαιο πως δε θα σταματήσει ποτέ…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.