23 Φεβρουαρίου 2019

Ν. Λυγερός. Η Μακεδονία και η επερχόμενη εκλογική μάχη

Γράφει ο Νίκος Λυγερός 

Η φθορά της κυβέρνησης

Η ίδια η κυβέρνηση δεν περίμενε να ζήσει τέτοια φθορά λόγω του νέου Μακεδονικού Αγώνα, επειδή θεωρούσε με την αντίληψή της ότι δεν επρόκειτο να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός. Είχε ξεχάσει βέβαια ότι ενσαρκώνει τον Ελληνισμό κι ότι αυτός δεν γονατίζει μπροστά σε εχθρό, ακόμα και πιο ισχυρό. Έτσι η φθορά της κυβέρνησης έχει αρχίσει και δεν πρόκειται να σταματήσει όσο δεν έχουμε φτάσει στις εκλογές. Αυτές τώρα δεν αποτελούν μόνο μια κλασική αναμέτρηση μεταξύ κομμάτων, αλλά έναν εθνικό πόλεμο μεταξύ των Ελλήνων και των ιστοριοκλάστων. Είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός που θα ψηφίσει στις εκλογές για την Μακεδονία μας, όσο και να έχει επιχειρήσει η κυβερνητική προπαγάνδα να αποφύγει αυτή την θεματολογία. 

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει την Μακεδονία και να αφήσει στη βαρβαρότητα ν' αρπάξει το όνομά της, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν ραγιάδες. Ο ραγιαδισμός της κυβέρνησης δεν είναι άλλωστε άγνωστος στους Έλληνες και γι' αυτό οι δημοσκοπήσεις είναι όλο και πιο καταστροφικές για το κυβερνών κόμμα, αλλά και για τα μικρά που δεν άντεξαν την πίεση των εξελίξεων, αλλά κι ούτε και την αρπαγή βουλευτών για να περάσει από την Βουλή των Ελλήνων το απαράδεκτο Προσύμφωνο. Γι' αυτό και τώρα είναι καταδικασμένη να χάσει η κυβέρνηση της μειοψηφίας.

πηγή

Οι εθνικές εκλογές 

Οι εθνικές εκλογές θα είναι όντως εθνικές με όλη τη σημασία της έννοιας, και δεν θα πρέπει να κάνουμε το στρατηγικό λάθος να τις θεωρήσουμε μόνο ως βουλευτικές εκλογές. Σε αυτές τις εκλογές θα εκφραστεί ο Ελληνισμός και κανένας άλλος, διότι δεν μπορεί να αποδεχθεί το απαράδεκτο Προσύμφωνο των Πρεσπών. Έτσι με αυτές τις εκλογές θα μπούμε στο πρακτικό κομμάτι της ακύρωσης του Προσυμφώνου και γι’ αυτόν τον λόγο η Μακεδονία θα τιμωρήσει κυριολεκτικά το κυβερνών κόμμα, για να μην μπορεί πια να σταθεί στα πόδια του, αφού ακόμα και οι πρώην ψηφοφόροι του θα το φτύσουν, επειδή κατάλαβαν πια το ύπουλο ύφος του σκληρού πυρήνα που προσπαθεί πάση θυσία να καταπατήσει τα δικαιώματα του Ελληνισμού και της Ιστορίας. 

Οι επόμενες εκλογές θα είναι μια ιστορική ήττα της κυβέρνησης λόγω της στάσης της και των πρωτοβουλιών της για τη δήθεν επίλυση του Σκοπιανού. Κάθε λάθος του κυβερνώντος κόμματος, θα έχει ένα τεράστιο κόστος και πλήθος προτάσεων του θα σβηστούν σαν να μην άγγιξαν ποτέ την πατρίδα μας. Οι επόμενες εκλογές θα είναι η απελευθέρωση από τη βαρβαροκρατία της κυβέρνησης, και θα είναι χάρη στη Μακεδονία που χάνει την εξουσία. Έτσι θα επαληθευτεί ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα.

πηγή 

Αν η ΝΔ θέλει αυτοδυναμία 

Αν η ΝΔ θέλει αυτοδυναμία θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη όσον αφορά στο θέμα της ακύρωσης του Προσυμφώνου των Πρεσπών, διότι πολλοί ψηφοφόροι είναι σε ετοιμότητα αλλά δεν πρόκειται να υποστηρίξουν άλλο ένα κόμμα χωρίς ξεκάθαρες απόψεις, χωρίς να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες. Βέβαια η ΝΔ επειδή θεωρεί ότι είναι δεδομένο ότι θα νικήσει στις επερχόμενες εκλογές, δεν βλέπει την ανάγκη να εκφραστεί επίσημα πάνω στο θέμα της ακύρωσης. Είναι το κλασικό αντανακλαστικό εκείνου που έχει την πρωτιά. Αλλά είναι επικίνδυνο να εφησυχασθεί, διότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων θέλει δεν θέλει θα εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους σε όλα τα επίπεδα με κριτήριο την Μακεδονία και το όνομά της. 

Κατά συνέπεια είναι καλό να μην τους δυσανασχετήσει με παράξενα επιχειρήματα ή ακόμα και με μια δημιουργική ασάφεια. Αν η ΝΔ δεν θέλει να ακυρώσει το Προσύμφωνο ας μας το πει, για να ξέρουμε πού θα πάμε μαζικά. Διότι τώρα ο ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται πια κανένα κόμμα για το θέμα της Μακεδονίας και βρίσκεται στην κατάσταση του κυπριακού λαού όταν έπρεπε να πάρει την απόφασή του για το Σχέδιο Ανάν. Έτσι όταν το απέρριψε δεν άκουσε τα μεγάλα κόμματα της Κύπρου και έδειξε τον δικό του δρόμο για το μέλλον της Κύπρου. Τώρα αποφασίζεται το στρατηγικό μέλλον του Ελληνισμού και τα κόμματα που δεν θα είναι μαζί του, να μην περιμένουν και πολλά από τους ψηφοφόρους, διότι το έχουν πάρει σοβαρά.

πηγή

Σοβιετική Υπηρεσία Ριζοσπαστικής Αναθεώρησης

Είναι καλό να ερμηνεύουμε σωστά και ορθολογικά τα ακρώνυμα διότι τα κόμματα έχουν την τάση να βάζουν τη δική τους ερμηνεία και να επιμένουν πάνω σε αυτή ειδικά πριν τις εκλογές, αλλά μετά όταν βλέπουμε το έργο που παράγουν τότε καταλαβαίνουμε πραγματικά ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος τους, που βέβαια δεν μπορούσαν να μας αποκαλύψουν δίχως να υποστούν κάποιο κόστος σε πολιτικό επίπεδο. Αν όλοι έβλεπαν πώς λειτουργεί επί του πρακτέου η σοβιετική υπηρεσία της ριζοσπαστικής αναθεώρησης, τότε δεν θα πόνταραν τίποτα πάνω στην ελπίδα που πάντα παρουσιάζεται ως ένα πολιτικό εργαλείο, το οποίο στη διάρκεια της θητείας μετατρέπεται σε απελπισία. 

Λίγοι προσέχουν ότι τα αρχικά της ονομασίας της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών δεν εμπεριέχουν καν το όνομα της Ρωσίας, διότι πολύ απλά για αυτή την ιδεολογία δεν είχε καμιά σημασία και μάλιστα ήταν αποτρόπαιο διότι δεν πίστευαν στην ιστορία και ήθελαν να είναι νεκρή, για να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τους σκλάβους που θα καταπατούσαν χωρίς κανένα ενδοιασμό, αφού δεν τους θεωρούσαν ως ανθρώπινα όντα αλλά αποκλειστικά ως όργανα μιας πολιτικής που δεν σέβεται την Ανθρωπότητα και τις αξίες της, διότι τις θεωρούσε μόνο ταξικές. Αυτό κι αν ήταν νοητική υστέρηση.

πηγή

Ο Έλληνας Σουσλόφ 

Όταν κάποιος είναι ικανός να γράψει ένα βιβλίο που προωθεί το αυταρχικό καθεστώς που είχε η Πολωνία και να εξηγεί ότι ήταν δημοκρατικό, ενώ ταυτόχρονα περιγράφει με τον πιο μαύρο τρόπο το καθεστώς της Ελλάδας την ίδια εποχή, πώς μπορούμε να τον εμπιστευτούμε; Κι όταν εξηγεί μετά από χρόνια ότι επρόκειτο για παραγγελία του κόμματος στο οποίο άνηκε, όπου είχε το παρατσούκλι Σουσλόφ, ενώ θεωρεί τώρα πως είναι χαζομάρες γιατί να μην βλέπουμε το εργαλείο της προπαγάνδας. Άλλωστε γιατί δέχτηκε αυτό το όνομα; Δεν ήξερε ότι ήταν ο σύμβουλος του Στάλιν και γι’ αυτό οι τάφοι τους είναι δίπλα δίπλα στο Κρεμλίνο; Δεν ήξερε ότι υπήρξε εκδότης της Πράβδας; Δεν ήξερε ότι του είχαν αναθέσει να στείλει στην εξορία στον Καύκασο τους Τσετσένους; Δεν ήξερε ότι στη Λιθουανία έστειλε στην εξορία στη Σιβηρία σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ολόκληρα χωριά; Δεν ήξερε ότι ήταν ο υπεύθυνος της ιδεολογίας του κόμματος; Δεν ήξερε ότι αυτός αποφάσισε να καταστρέψει την οικία Ιπάτιεφ το 1977, δηλαδή τον χώρο όπου είχε εκτελεστεί η οικογένεια Ρομανώφ; Αν μερικοί πιστεύουν ότι δεν ήξερε όλα αυτά τότε είναι ακόμα της ελπίδας και θα αναρωτιούνται γιατί υπέγραψε το Προσύμφωνο. 

πηγή

Η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα 

Το κυβερνών κόμμα που δεν θέλησε να βάλει τη λέξη Μακεδονία στο Προσύμφωνο των Πρεσπών και την αντικατέστησε με την έκφραση βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους για να μην μπερδευτούν οι Σκοπιανοί, τώρα θέλει να πάει με τα μεγάλα μέσα για ν' αλλἀξει την τροπή των πραγμάτων, μόνο που η δυσαρέσκεια των Μακεδόνων δεν μπορεί να αφοπλιστεί με τεχνητά επιχειρήματα. Επίσης αναγκάστηκε να κάνει αυτήν την επιχείρηση διάσωσης, διότι δεν μπορούν να εκφραστούν οι υποψήφιοι τους χωρίς να αποδοκιμαστούν από τον ελληνικό λαό που δεν θέλει πια ν' ακούσει την κυβερνητική προπαγάνδα που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. 

Όλοι στη Μακεδονία έχουν σιχαθεί αυτό το κόμμα που προσπάθησε να τους θάψει λόγω βάρβαρης ιδεολογίας. Έτσι στέλνοντας το βαρύ πυροβολικό του κόμματος προσπαθεί ο Σύριζα να μειώσει το κόστος της ήττας του αλλά μάταια. Διότι κανένας Μακεδόνας δεν θέλει ν’ ακούσει άλλα ψέματα. Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση της μειοψηφίας είναι κυριολεκτικά καμένη στη Μακεδονία και η ήττα της θα είναι τεράστια διότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουν τα δεδομένα και να ακυρωθεί το Προσύμφωνο και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από άλλα κόμματα που ξέρουν τι σημαίνει η λέξη πατρίδα και δεν την μπερδεύουν με την έννοια του γεωγραφικού χώρου. Έτσι είναι όλη η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα με μια αγωνιστικότητα που ξαφνιάζει την εξουσία.

πηγή

Χωρίς επιχειρήματα η κυβέρνηση

Με απλά και ορθολογικά επιχειρήματα μπορούμε να αποστομώσουμε οποιοδήποτε φανατικό σταλινικό στοιχείο που είναι υπέρμαχο του Προσυμφώνου των Πρεσπών και είναι εύκολο να γίνει κατανοητό αφού αποδεικνύεται ότι δεν το έχουν διαβάσει καν εξ ολοκλήρου. Βέβαια για αυτούς η ανάγνωση και η μελέτη του δεν έχει καμιά σημασία αφού η ουσία είναι μόνο να δικαιωθεί το κόμμα, ν’ ακολουθηθεί η γραμμή του και να σωθεί η βάρβαρη ιδεολογία του. Άλλωστε δεν θεωρούν ότι δεν πρόκειται για ένα εθνικό θέμα. Θέλουν απλώς να εκδικηθούν όλα όσα δεν έζησαν το 1949 αφού δεν είχε περάσει το πολιτικό τους δόγμα. 

Τώρα με το πρόσχημα της ελπίδας παγίδευσαν ψηφοφόρους για να πάρουν την εξουσία και να λειτουργήσουν ενάντια στον Ελληνισμό. Όμως ο ελληνικός λαός το αντιλήφθηκε και δεν πρόκειται να υποστηρίξει αυτή τη βαρβαρότητα. Έτσι το κυβερνών κόμμα καταρρέει και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς, διότι πολύ απλά κανένας δεν τα αποδέχεται. Αυτό φαίνεται και από τις καταστροφικές δημοσκοπήσεις σε όλη την Ελλάδα βέβαια, αλλά ειδικότερα στη Μακεδονία, όπου δεν υπάρχει πια καμιά ελπίδα. Διότι οι ψηφοφόροι προτιμούν τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ για να προωθήσουν έμπρακτα και δυναμικά τα δικά τους πιστεύω, αφού τελείωσε το κυβερνών κόμμα με όλα τα ψέματα της προπαγάνδας του.

πηγή 

Οι εκλογικές μάχες 

Οι εκλογικές μάχες που θα δώσουμε στην Ελλάδα θα είναι όλες εθνικές, σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να παραμείνουμε στις συμβατικές και κοινωνικές επιλογές. Όλοι θα ψηφίσουμε για τη Μακεδονία και δεν έχει σημασία αν θα είναι πιο δεξιά ή πιο αριστερά, αρκεί να είναι με ένα κόμμα που ψήφισε κατά του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει το κόκκινο σκοτάδι και να φανεί ο ήλιος της δικαιοσύνης, για να φωτίσει όλη την πατρίδα μας. 

Φτάνει πια η εξουσία του κυβερνώντος κόμματος, που δεν αντιπροσωπεύει καν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Φτάνουν πια οι έντιμοι συμβιβασμοί που ακρωτηριάζουν την Ελλάδα. Δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν από αυτούς που κυβερνούν με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο, χωρίς να σέβονται τη βούληση του Ελληνισμού. Έτσι οι εκλογικές μάχες θα είναι σκληρές, γιατί δεν θ' αφήσουμε κανέναν πίσω από τους συναγωνιστές μας και θα νικήσουμε κάθε μέτωπο που θα ανοίξουμε, διότι η πατρίδα μας πρέπει να πάρει το αίμα της πίσω αφού αρκετά έχασε όλα αυτά τα χρόνια, για ν' αντέξει τις παράλογες αποφάσεις της εξουσίας. Η Μακεδονία είναι λοιπόν δώρο για ν’ απαλλαγούμε από τα βάρβαρα βαρίδια της κυβέρνησης της μειοψηφίας. 

πηγή 

Οι Έλληνες του εξωτερικού 

Σιγά σιγά οι Έλληνες του εξωτερικού ενώνονται δικτυωτά, από την Αμερική έως τη Γερμανία μέσω Φινλανδίας, Αγγλίας, Ελβετίας για ν’ ακολουθήσει η Αυστραλία και ο Καναδάς, διότι όλοι βλέπουν ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια. Έτσι ακόμα κι αν δεν ψηφίζει ο Απόδημος Ελληνισμός, όσοι μπορούν θα κατέβουν στην πατρίδα για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, για να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε αυτήν την κόκκινη βαρβαρότητα που θέλει να πλήξει τον Ελληνισμό μέσω του Προσυμφώνου των Πρεσπών, αλλά και των άλλων διαπραγματεύσεων που κάνει με τις γύρω χώρες για ν’ ακρωτηριάσουν την χώρα μας, λες κι είναι μόνο γεωγραφία χωρίς ιστορίας. Όμως δεν είχε υπολογίσει στην αντίσταση μας και τώρα οι εκλογές θα τους έρθουν πίσω σαν boomerang, γιατί ο ελληνικός λαός φέτος θα είναι και ψηφοφόρος, και θα χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο για να συνεχίσει την έκφραση του με τα Εκατό Συλλαλητήρια που ήδη έκανε. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν δικτυωθεί για να παλέψουν ενάντια στο παράλογο μιας κυβέρνησης μειοψηφίας που αποτελείται από φανατικούς σταλινικούς, οι οποίοι είναι αδίστακτοι όταν πρόκειται να προωθήσουν τα συμφέροντα του κόμματος τους.  

πηγή 

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής 

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ν. Λυγερού για την ακύρωση του Προσυμφώνου και την ΑΟΖ του Ελληνισμού, στον Σ. Πολύζο. TRT Θεσσαλίας, 22/02/2019 ΕΔΩ 

Συνέντευξη Ν. Λυγερού στον Λ. Καλαρρύτη, Παραπολιτικά FM, 22/02/2019 ΕΔΩ 

Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: "Στρατηγική Ανάλυση για την Ακύρωση του Προσυμφώνου". Bürgerzentrum - WN - Studio, An der Talaue 4, 71334 Waiblingen. Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ΕΔΩ 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.