Τελευταίες αναρτήσεις

17 Μαΐου 2018

Ξεσκέπασαν την μεγαλύτερη εταιρία εκτρώσεων! Πουλάει ανθρώπινα μέλη για ενισχυτικά γεύσης και καλλυντικά! Ποια είναι η σχέση της με τα Ελληνικά σχολεία… (Η προώθηση των εκτρώσεων από την Νέα Τάξη)

Μία πρώην διευθύντρια της Planned Parenthood (της μεγαλύτερης εταιρίας παροχής αμβλώσεων στην Αμερική) την χαρακτηρίζει ως ‘δαιμονική’, προσθέτοντας ότι «Δεν υπάρχει άλλη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό που λαμβάνει χώρα εκεί!»

Η Ramona Trevino διεύθυνε υποκατάστημα ‘παραπομπής αμβλώσεων’ της Planned Parenthood στο Sherman του Τέξας. [Δηλαδή κάτι σαν ενδιάμεσο κατάστημα που προωθεί τους ενδιαφερόμενους στις κλινικές αμβλώσεων της εταιρίας.] 

«Ήξερα ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος» είπε η Trevino σε συνέντευξη στην Daily Caller News Foundation (DCNF), αλλά «χρειάστηκε μερικά χρόνια να εργαστώ στην Planned Parenthood για να κατανοήσω τον ρόλο που έπαιξα στις αμβλώσεις έστω και ως διαμεσολαβητής.» 

Η Trevino δεν είναι η μόνη που αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ της έκτρωσης και του δαιμονικού κακού. Ο Zachary King, ένας πρώην υψηλόβαθμος μάγος της ‘εκκλησίας’ του σατανά, ο οποίος επέστρεψε στον Χριστιανισμό, έχει εκθέσει λεπτομερώς το πως η άμβλωση χρησιμοποιείται ως μια «σατανική θυσία» για να κερδίσει την εύνοια του διαβόλου. Ο γνωστός συντάκτης του Εξορκιστή, Peter Blatty περιέγραψε και αυτός την διαδικασία της έκτρωσης ως ‘δαιμονική’. 

Παρά το γεγονός ότι οι αμβλώσεις δεν έγιναν στο χώρο εργασίας της Trevino, η ίδια συνειδητοποίησε ότι έχει μερίδιο ευθύνης για τις αμβλώσεις που προωθούσε για να γίνουν σε άλλο υποκατάστημα της εταιρίας στην οποία δούλευε, την Planned Parenthood. Και επιπλέον, άρχισε να αναγνωρίζει και άλλα προβλήματα με τον τρόπο που η επιχείρηση των αμβλώσεων λειτουργεί, ειδικά με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις έφηβες μητέρες οι οποίες έρχονταν στο γραφείο της για να τις πείσει να κάνουν έκτρωση.

Συγκλονίστηκε από τον αριθμό των 12, 13, και 14χρονων κοριτσιών που έρχονταν στην κλινική για να τους προτείνει μεθόδους αντισύλληψης ή να τις ωθήσει προς την άμβλωση. Και αναφέρει ότι ήταν «σοκαρισμένη από τον αριθμό των νεαρών γυναικών που έρχονταν στην κλινική και ανέφεραν ότι είχαν πολλαπλούς συντρόφους αλλά και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα», σύμφωνα με την έκθεση DCNF.

Τα νεαρά κορίτσια (που επισκέπτονταν το γραφείο της) «τα προετοιμάζουν ως πιθανές μελλοντικές μητέρες που θα επιθυμούν την άμβλωση, γιατί η Planned Parenthood προωθεί ουσιαστικά τον έκφυλο βίο», δήλωσε η Trevino. «Δεν τους αποθαρρύνουμε να κάνουν σεξ σε νεαρή ηλικία. Έχουμε μηνιαία ποσοστά που πρέπει να πιάσουμε. Είναι απλοί αριθμοί.»

Ως αποτέλεσμα, «αναγκάστηκα να εξετάσω τις δικές μου πεποιθήσεις και ενέργειες. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να είμαι αδιάφορη», είπε στη συνέντευξη στο DCNF. «Άρχισα να συνδέω τις κουκίδες και συνειδητοποίησα ότι όλα έχουν αυτά κάποια σχέση», είπε. 

«Ήταν μία αγωνιώδη προσπάθεια επειδή ένιωσα ότι η Planned Parenthood αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν ζώα-αγελάδες», εξήγησε η Trevino σε βίντεο της LiveAction. […]

«Γυναίκες απλώς περνούσαν», είπε. «Δεν υπήρχε καμία προγεννητική φροντίδα, δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στις έγκυες γυναίκες» εκτός από την άμβλωση, σύμφωνα με την Trevino.

Σε μία συνέντευξη στο LifeSiteNews που διεξήχθη λίγο μετά την παραίτησή της, η Trevino εξιστόρησε πως η δυσφορία της μεγάλωσε όταν οι LilaRose και LiveAction διέδωσαν μυστικά βίντεο που δείχνουν στελέχη της Planned Parenthood να βοηθούν διακινητές του σεξ παιδιών να κάνουν αμβλώσεις αλλά και άλλα πράγματα στις ανήλικες ιερόδουλές τους.

Μετά την διάδοση αυτών των βίντεο, κλήθηκε συνάντηση για όλους τους τοπικούς διευθυντές της Planned Parenthood. Η Ramona λέει ότι περίμενε η συνάντηση να αφορά στο πως να εντοπίζονται περιπτώσεις προώθησης της παιδικής πορνείας και κακοποίησης.

Αντιθέτως αφορούσε στο πως να καταλαβαίνουμε αν μας καταγράφουν, ή είμαστε ‘θύμα’ μιας επιχείρησης εναντίον μας. Μετά από αυτήν την συνάντηση είπε, «Θυμάμαι να επιστρέφω και να λέω στον συνάδελφό μου, ‘Έχω τελειώσει. Αυτό ήταν. Πρέπει να βρω κάτι άλλο!’»

Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε αργότερα εκείνο το έτος, κατά τη διάρκεια της περιόδου της Σαρακοστής, κατά την πρώτη εκστρατεία ακτιβιστών 40 Days for Life που πραγματοποιήθηκε έξω από την κλινική που εργαζόταν η Ραμόνα. Καθώς πλησίαζε η Σαρακοστή, η Ramona αποφάσισε να κάνει την προσπάθεια να πάει στην εκκλησία κάθε εβδομάδα, όπου η παρουσία της έγινε αντιληπτή, και να αρχίσει να διαβάζει την Αγία Γραφή και να προσεύχεται. […]

Η Planned Parenthood είναι ο μεγαλύτερος πάροχος αμβλώσεων της Αμερικής. Πρόσφατες μυστικές έρευνες αποκάλυψαν παράνομες πωλήσεις μελών παιδικών σωμάτων από αμβλώσεις. Η Trevino συμβουλεύει όσους εξακολουθούν να εργάζονται για πάροχους αμβλώσεων να αρχίσουν να θέτουν σοβαρά ερωτηματικά στον εαυτό τους! […]

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Planned Parenthood (της οποίας μεγαλοχορηγός είναι και ο γνωστός αρχιμαγίστρος της Νέας Τάξης ο Τζώρτζ Σόρος) είναι αυτή που προωθεί παγκοσμίως το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία ακόμη και σε παιδιά δημοτικού, με απώτερο σκοπό την αύξηση των ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων και τις εκτρώσεις από τις οποίες πωλούνταν τα ανθρώπινα μέλη έναντι αδράς αμοιβής. Τα ανθρώπινα μέλη χρησιμοποιούνται ως ενισχυτικά γεύσης αλλά και για κατασκευή καλλυντικών από πασίγνωστες πολυεθνικές κολοσσούς.

Ενισχυτικά γεύσης περιέχουν ενδεικτικά: Pepsi, Ocean Spray, Frappuccino, Lipton tea, Nescafe, Gatorade, Tropicana. Προϊόντα της Nestle: Σούπες, Κύβοι Maggi, Κέτσαπ, Νούντλς. Προϊόντα της Kraft και Cadbury: Bubbaloo, Clorets, Dentyne, Trident, Original Gummies, Certs, Halls.Μάρκες καλλυντικών που περιέχουν κύτταρα από παιδιά εκτρώσεων: Neocutis, Journee Bio-Gel Prevedem, Bio-Serum Lumiere, Bio Restorative Skin Cream. Παιδικά εμβόλια περιέχουν επίσης κύτταρα από παιδιά εκτρώσεων: MMR II (Merck), ProQuad (MMR + varicella – Merck), Varivax (Varicella – Merck), Pentacel (DTaP Polio + Hib + – Sanofi Pasteur), Vaqta (Hepatitis-A – Merck), Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline), Twinrix (Hepatitis-A and B combo – Glaxo), Zostavax (Shingles – Merck), Imovax (Rabia – Sanofi Pasteur). Άλλα φάρμακα:Pulmozyme (cystic fibrosis – Genetech), Enbrel (rheumatoid arthritis – Amgen), Fountain. Τα παραπάνω προϊόντα είναι κάποια από αυτά που έχουν ελεγχθεί αλλά λίστα η είναι πολύ μεγαλύτερη…


Η Planned Parenthood έχει πιθανότατα σχέση και με το μάθημα των Έμφυλων Ταυτοτήτων στα Ελληνικά σχολεία αφού έχει διαπιστωθεί ότι παρέχει το ‘διδακτικό υλικό’ στις χώρες που διδάσκεται το συγκεκριμένο μάθημα. Καθηγητές που έλεγξαν το διδακτικό υλικό των Έμφυλων Ταυτοτήτων έμειναν εμβρόντητοι από το πόσο καλά οργανωμένες είναι οι σημειώσεις ενώ ταυτόχρονα δόλια περνάνε το μήνυμα ότι οι σαρκικές σχέσεις (ετεροφυλικές και ομοφυλοφιλικές) είναι κάτι το φυσιολογικό σε κάθε ηλικία! Αυτή η άποψη προωθείται έντεχνα όχι τυχαία από την Planned Parenhood όπως διαπιστώνει και η κυρία Ramona παραπάνω. 

Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι οι εκτρώσεις συμβάλλουν καθοριστικά στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, μία από τις κύριες επιδιώξεις της νέας τάξης και των οργάνων-υποχείριών της όπως η Planned Parenthood! 

Επιμέλεια – μετάφραση από τον Κ.Ι.Κ.
i-epikaira.blogspot.com
πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.