22 Μαΐου 2018

Το σκούπισμα θα το «φάτε» στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και εξ αιτίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Να φοβάστε τον Λαό, όχι αυτούς που χειροδικούν άμυαλα αλλά αυτούς που φωνάζουν εσώψυχα και είναι η μεγάλη πλειοψηφία.

«Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;». 
Να είστε σίγουροι ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ θα έλθει και θα σκουπίσει ΚΑΛΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Καιρός λοιπόν για σκούπα και φαράσι.

Όσο καθυστερεί το σκοπιανό τόσο ανοίγουν διάπλατα τα σκοτεινά παρασκήνια και βγαίνουν τα ιστορικά φαντάσματα με τους σημερινούς βρικόλακες – κομιτατζήδες.

Έγινε πλέον κατανοητό ότι δίχως τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών οι διαπραγματεύσεις για το περιβόητο σκοπιανό θα είχαν τελειώσει « αισίως» για τους παγκόσμιους παίκτες των ημερών μας.

Ποια Ελλάδα και Σκόπια; 
πίσω από αυτά κρύβονται τα ισχυρότερα ενεργειακά και γεωπολιτικά συμφέροντα του κόσμου.

Ο κοσμάκης αδυνατεί πλέον να παρακολουθήσει τον ειρμό των διαπραγματεύσεων και περιμένει από αυτούς πότε θα το φέρουν στην Βουλή νυχτιάτικα για να περάσουν κάτι που είναι ιστορικά αδιανόητοΌσο αυτοί (διεθνείς παράγοντες) επιμένουν στην παραποίηση των ιστορικών ονομασιών, τόσο μεγαλύτερα προβλήματα θα έχουν στις ξένες πατρίδες τους.

Να μην ξαφνιαστούμε αν δούμε τις επόμενες μέρες προεόρτια διάλυσης της ΕΕ αρχομένα από την Ιταλία με τον παράξενο κυβερνητικό συνασπισμό, ενεργειακές διαφωνίες Γαλλίας- Γερμανίας και ολοκλήρωση του Brexit με παρατράγουδα.

Με λίγα λόγια «θα πάνε για μαλλί και θα φύγουν κουρεμένοι».

Κάποιος θα τους έχει βάλει εκ των προτέρων τρικλοποδιά λόγω των άνομων σχεδιασμών τους.

Μπορεί να μην τα πιστεύουν αυτά, αλλά η ΘΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στην Μακεδονία είναι γεγονός διαχρονικό.

Το είδαν όμως στις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών για την Μακεδονία και έτριβαν τα μάτια τους.

Αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν ΠΟΙΟΣ κατέβασε τόσο κόσμο με τέτοιο ΠΑΘΟΣ στις πλατείες και τους δρόμους;
Να τους το φανερώσουμε ακόμη μια φορά πριν είναι πολύ αργά.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ .

Το ΑΓΙΟΣ ΟΡΟΣ δεν μπορεί να συνυπάρχει με πλαστογραφημένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Πόσο μάλλον η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ;

Ο τίτλος – χρυσόβουλο της Μακεδονικής Γης είναι καταχωρημένος στο κτηματολόγιο του Ουρανού και ανήκει στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.

Διαβάστε: 

«Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης; 

«Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.

Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών).

Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.

Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό.»

«Τα Χρυσόβουλα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι αδιαπραγμάτευτα»

Όποιος τα πειράξει φαίνεται να λαμβάνει αρμοδίως ΕΝΘΕΟ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑ. 
Η Κυρία και Έφορος του Αγίου Όρους δεν αποδέχεται τετελεσμένα- σκουπίδια.

Για αυτό και θα σκουπίσει ΚΑΛΑ.
Όταν πιάσει η Κυρία Θεοτόκος την ΣΚΟΥΠΑ και το ΦΑΡΑΣΙ αρχίζει το φευγιό.
Ναι το ΦΕΥΓΙΟ

«Περιγραφή, από τον Γέροντα Παΐσιο, του θαύματος την Κυριακή του Θωμά το 1830» 
«Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολύ υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζονται οι άνθρωποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο.

Ο Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. 
Δεν θα πάει πολύ αυτή η κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ο Θεός! 

Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβήρων κανένας μοναχός.
Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανάσταση.
Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε.
Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ο καημένος σκούπιζε και έλεγε:
«Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;». 
Μία φορά που προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα – ήταν η Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε. 

Του παίρνει την σκούπα από το χέρι και του λέει: 
«Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». 

Και άρχισε να σκουπίζει. Ύστερα εξαφανίσθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε η Παναγία.»

Πηγή: Από το βιβλίο Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου
Λόγοι Β’ «Πνευματική αφύπνιση» http://www.ipaideia.gr/endiaferouses-eidiseis/panagia-mou-ti-tha-ginei-m-autin-tin-katastasi 


Η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης που χάνεται στο σκοτάδι είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ακόμη και με την αρχαιολογική παρουσία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εδώ βρίσκεται «θαμμένος» ο Μεγάλος και όταν τον « βγάλει» η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα φύγουν οι ιστορικοί πλαστογράφοι βρικόλακες, θα μετακομίσουν οριστικά.

Κάντε επιτέλους ένα καλό στην ΕΥΡΩΠΗ, αφήστε την να χαρεί και αυτή με τα Θαυμάσια της Μακεδονικής γης.
«Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο.  
Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο. 
Οι ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων.  
H Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο….

Αδερφοί μου, η τραγωδία της Ευρώπης βρίσκεται σ’αυτό, δηλαδή στο γεγονός ότι αρνήθηκε το Βασίλειο της αιώνιας ζωής. 
Έχτισε την ένωση με το θάνατο και μόλις δέθηκε με το θάνατο, δέθηκε και με τον Άδη….» 
Πηγή: Από Το Βιβλίου Του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος «Μέσα Από Το Παράθυρο Της Φυλακής, Μηνύματα Στο Λαό», Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη». http://www.diakonima.gr/ 

Καρδιά της Ελλάδος η Μακεδονία. Καρδιά της Μακεδονίας το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Καρδιά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας. 
Η Μακεδονία παράγει συνέχεια ήθος και πολιτισμό. 

Η Μακεδονία δεν ζητάει δικαίωση γιατί θα έρθουν σύντομα ως ταπεινοί προσκυνητές οι φυλές του κόσμου για να λάβουν εδώ ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ.

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.