Τελευταίες αναρτήσεις

16 Μαΐου 2018

ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης

Προ ημερών στα δελτία ειδήσεων είδαμε σε βραδινό δελτίο το θλιβερό φαινόμενο να προσπαθούν κάποιοι να γκρεμίσουν το Άγαλμα του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Τρούμαν.

Το θέμα της προσπάθειας κατεδαφίσεως του αγάλματος του προέδρου των Η.Π.Α., δυστυχώς δεν είναι τωρινό. Θυμάμαι σ’ ένα βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ την 25-7-2006, είδαμε και τότε έναν υποψήφιο Δήμαρχο για την πόλη των Αθηνών, να κομπορρημονεί για το τότε γκρέμισμα του αγάλματος του Τρούμαν, με φρασεολογίες του 5% των Ελλήνων που μόνο σ’ αυτούς μπορούσε να είχε ανταπόκριση.

Έχω λοιπόν να πω σ’ αυτούς τους Αγαπητούς μου πατριώτες, που γεννήθηκαν πολύ αργότερα, μετά την πλήρη καταστροφή της Ελλάδος τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την εξ’ ίσου καταστροφική Στάση των Κομμουνιστών (εμφύλιος), ότι δεν έπρεπε ν’ αγνοεί, ως ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ, τους λόγους για τους οποίους, ο Ελληνικός λαός (έστω το 95%), ευγνωμονών τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. για την σωτήρια προσφορά του στην ανοικοδόμηση και επιβίωση της ρημαγμένης Ελλάδος, τιμής ένεκεν, έστησε το άγαλμα αυτό.

Βλέπεις της γενιάς μου οι σημερινοί 85ντάρηδες, ζήσαμε τα γεγονότα και τα ξέρουμε από την προσωπική μας εμπειρία.

Δεν είμαστε γνώστες μόνον της κομμουνιστικής ωραιοποιημένης διδασκαλίας και άποψης των γεγονότων, αλλά γνώστες της αλήθειας, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις.

Θα συμβούλευα σήμερα τους νεαρούς αυτούς πατριώτες μου, εφ’ όσον φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τα κοινά, ας διαβάσουν την Ιστορία τουλάχιστον της περιόδου 1940-1950 και να μην περιορίζουν τις γνώσεις των, σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, της πρωτοπόρας επανάστασης του 20ου αιώνα, μιας χρεοκοπημένης Γ΄ Διεθνούς και ενός κόμματος που δεν μιμήθηκε την Σταλινική Γραφειοκρατία μόνο αλλά και την φωτοτύπησε.

Είμαστε φαίνεται, δυστυχώς αγκυλωμένοι στην Πολυκομματική φιλοσοφία με ξεπερασμένο ιδεολογικό στίγμα του κόμματος αυτού που δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση και την ανάγκη να ζητήσει έστω μία συγνώμη, από τον Ελληνικό λαό για τα δεινά που τους επισυσσώρευσαν οι προ αυτών Σταλινικοί Κομουνιστές ηγέτες των.

Ίσως, εάν συνέβαινε αυτό θα ήτο εκτός από την δικαίωση των χιλιάδων θυμάτων «τοις κοίνων ρήμασι πειθόμενοι», αλλά θα υπήρχε σήμερα και πραγματικό Αριστερό κόμμα που θα έδιδε την δυνατότητα στον Ελληνικό Λαό, να τολμήσει και μια τρίτη επιλογή, όχι βέβαια όπως αυτήν που βιώνουμε σήμερα. Όσο λοιπόν το κόμμα αυτό θα παραμένει αγκυλωμένο στον Σταλινικό καισαροπαπισμό, ο Ελληνικός λαός θα το διατηρεί στο 5-8% για τα αμαρτήματα των κομματικών ηγετών του παρελθόντος του.

«Τα έθνη δεν φονεύονται ούτε από την πείνα, ούτε με τις χρεωκοπίες, ούτε με την ήττα, φονεύονται με τις ιδέες».( ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.