Τελευταίες αναρτήσεις

15 Μαΐου 2018

Το ψευτορωμαίικο τους αρρώστησε πολλές φορές και το έσωσαν, τώρα όμως θα πεθάνει.

Πάμε στα δικά μας που κουμπώνουν αυτές τις ώρες με τις παγκόσμιες εξελίξεις. 
Ψυχές – Ψυχές παρακολουθούν αυτά που άνοιξαν στην παγκόσμια αυλαία. 
Τι ξημερώνει στην Μέση Ανατολή; 
Τι έρχεται στα μέρη που περπάτησε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ; 
Η Ελλάδα βιώνει τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ιστορίας της. 
«Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα.» 
ημείς με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Στην Σερβία έριξαν απεμπλουτισμένο ουράνιο.
Την Συρία την σταύρωσαν.
Την Ελλάδα την φυλάκισαν με μνημόνια και ετοιμάζονται για άλλα.
Η ίδια ανθρωποκτόνος συνταγή.
ΟΜΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ 


ΔΕΚΑΕΤΊΑ του 90 και όταν ανέφερες την γνωστή σήμερα πρόρρηση του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ σε έβλεπαν σαν εξωγήινο. 
"Θάρθη πρώτα ένα ψευτορωμαίϊκο· να μη το πιστέψετε· θα φύγει πίσω"

Που να κατανοήσει τότε ο κοσμάκης ότι πίσω από την βιτρίνα των αμφιλεγόμενων λαμπερών έργων και των τέτοιων στρατιωτικών προμηθειών κρυβόταν ένα ψεύτικος κόσμος , μια ψεύτικη Ελλάδα δήθεν ανάπτυξης, στην κυριολεξία δόλου και απάτης που αποκορυφωνόταν μετά από αιώνες δράσης.

Αυτή η απατηλή κατάσταση σκιαγραφούσε μια μικρή έκφανση του ψευτορωμαίικου.

Πολλές φορές τους αρρώστησε βαριά το ψευτορωμαίικο και το έβαλαν στην εντατική των μνημονίων, των οικουμενικών κυβερνήσεων, των δυσβάστακτων φόρων και φαίνεται να το έσωζαν, πάντα με την βοήθεια των παγκόσμιων χορηγών – νοσηλευτών – τοκογλύφων.

Φέτος το Θέρος φαίνεται να έχουμε συγκλονιστική σύγκλιση ντόπιων και διεθνών μεγάλων γεγονότων που θα καθορίσουν την πορεία του μισοπεθαμένου ψευτορωμαίικου.

Τα δικά μας γεγονότα πέρα της έκβασης της ονομασίας περί το σκοπιανό και της πλημμυρίδας όλων των φυλών της γης που ήρθαν να χωνέψουν στην Ελλάδα με διεθνές σχεδιασμό.

Πέρα της επιθετικότητας των Αλβανών- τούρκων- και άλλων που έγινε λύσσα και μανία να μας ξεσκίσουν

Στο οικονομικό πεδίο τα χαμπέρια δεν είναι και τόσο καλά. 

« Σε κανένα άλλο "ανεπτυγμένο" κράτος της Ευρώπης δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα κόκκινων δανείων αλλά και εκροής κεφαλαίων λόγω αποεπένδυσης και ελλείμματος εξωτερικού ισοζυγίου όσο στην Ελλάδα, αναφέρει το ΔΝΤ στη νέα του έκθεση "Regional Economic Outlook". Η Ελλάδα είναι επίσης το κράτος με τη μεγαλύτερη επιδείνωση των προσδοκιών για άνοδο του ΑΕΠ φέτος και το 2019. Πολύ μεγάλη η μείωση μισθών, αύξηση στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ.» http://www.capital.gr/15-Μαϊ-2018 

«Σκληραίνουν τη στάση τους για το χρέος Γερμανία και ΔΝΤ» http://www.capital.gr/Δευτέρα, 14-Μαϊ-2018 22:26 

«Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ΔΝΤ μέχρι 1/6, πιθανή αποχώρηση του Ταμείου - Μεγάλο το χάσμα, θα εκδώσει αρνητικό DSA για το χρέος» http://www.bankingnews.gr/index.php15-Μαϊ-2018 

Και ξαφνικά στην φωτιά που έκαιγε στην Μέση Ανατολή έπεσαν και άλλα καύσιμα. 
«Η Τουρκία «κήρυξε» τον πόλεμο στο Ισραήλ – Ερντογάν: «Θα ηγηθώ των αντι-ισραηλινών διαδηλώσεων» 
Μπούμερανγκ» στις ΗΠΑ το εμπάργκο κατά του Ιράν: Στα ύψη το «πετρογουάν»

Εκτός ελέγχου η Μέση Ανατολή: Ιρανοί επικήρυξαν την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ!» http://www.pronews.gr/ 


«Ματωμένα εγκαίνια - Παγκόσμιο σοκ από τους 60 νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας»
http://www.iefimerida.gr/15-Μαϊ-2018 

Οι παγκόσμιοι χορηγοί- νοσηλευτές – τοκογλύφοι του ψευτορωαμαίικου έχουν σοβαρά προβλήματα και ετοιμάζονται να αρρωστήσουν βαριά.

Οπότε τους έρχεται δύσκολο και είναι άνευ σημασίας να κοιτάξουν τον μόνιμο ασθενή τους στην Ελλάδα.

Θα τον αφήσουν και θα φύγουν για να σώσουν το τομάρι τους. 
Αυτό θα γίνει ξαφνικά μες στην νύχτα και τότε …
Μας τα είπαν τόσοι άγιοι πατέρες αλλά εμείς «αγρόν αγοράζομεν» 
«ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Ξέρεις τί γίνεται; Το κακό είναι το έξης: 
Δεν είναι ...θα σ' αφήσουν εκεί πέρα; ... 
Θα τα στριμώξουν τα πράγματα. 

Λοιπόν, αν σού πουν, πίστευε, ότι θέλεις άλλα σε βάζουν στο καλάθι το δικό τους, σε πάνε εκεί πού θέλουνε. 'ε,τί... εγώ σε πάω εκεί πού θέλω και εσύ πίστευε ότι θέλεις. 
Τούτο το σατανικό σύστημα, πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία των Σιωνιστών.

…και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72… Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν… ..

…Θα τα στριμώξουν τα πράγματα.. 
..Τέτοια δικτατορία πού σκέφτονται να κάνουν, μόνο ό διάβολος μπορεί να την είχε σκεφτεί. Κατάλαβες τί γίνεται; Τελικά θα φάει μια σφαλιάρα ή θα πάει στην άκρη… Θα πάει περίπατο…» 

Γέροντος Παισίου απομαγνητοφώνηση και έκδοση : Ίερομ. Ισαάκ και συνοδεία Καλύβη Αναστάσεως Καψάλα Καρυές 
Αγ. Όρος 

Την επόμενη φορά που θα γεμίσουμε τις πλατείες και τους δρόμους με τις ψυχές μας και τις ψυχές των ηρώων – μαρτύρων μας να έχουμε πάλι μαζί μας τα λάβαρα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, τις Άγιες Εικόνες και τις Σημαίες μας.

Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα για να ξανα- αναστήσουμε ζωές που οι αντίχριστοι τόσα χρόνια μας στέρησαν την ΕΛΠΙΔΑ και την ΧΑΡΑ

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ Ελλάδα για να αναστήσει και εσένα. 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.