Τελευταίες αναρτήσεις

17 Μαΐου 2018

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η ανάπτυξη ενός προσώπου, φυσικού ή νομικού, η αξιοποίηση των χαρισμάτων και η στερέωση τής υπάρξεως αυτού, είναι ζήτημα ελεύθερης φύσεως και ιδίας βουλήσεως. Είτε μιλάμε για πολίτη είτε μιλάμε για πατρίδα είτε μιλάμε για επιχείρηση, η ανάπτυξη θέλει σχέδιο, θέλει στρατηγική. Οδός η εργασία και η παραγωγή. Στόχος η αξιοποίηση τού προϊόντος στην ευζωία τού λαού και την ισχύ τού έθνους.

Το έθνος συντίθεται από τις τρεις μορφές προσωπικότητος που δραστηριοποιούνται στα σπλάχνα του ενιαία και ομοούσια κατά τα έργα τους. Τόσο στην φυσική διάσταση τής ανθρώπινης οντότητας όσο και στην νομική διάσταση τού κρατικού συνόλου πολιτών και των παραγωγικών συνόλων τής εργασίας, η ανάπτυξη απαντάται στην ύπαρξη αυτοφυούς δράσης των μελών τής κοινωνίας. Η δε στρατηγική χαρακτηρίζει εκείνον που καρπούται το αποτέλεσμα έργων και δράσεων των πολιτών. Οι λεύτεροι έχουν κράτος και παράγουν εξ ονόματός του. Οι δε ραγιάδες ταΐζουν τον τύραννο έως ότου νομοτελειακά τούς βγει η ψυχή.

Είναι σαφές λοιπόν ότι έθνος και οικονομία διαθέτουν βίους παράλληλους και χαρακτήρα αλληλένδετο. Εργάζονται με τα χέρια λυμένα και το προϊόν τής εργασίας είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο ταμείο τής εθνικής κοινότητος. Ο τόπος τους, η γη τους, η πατρίδα τους, το χωράφι, το εργοστάσιο, το κάστρο, η οικογένεια, όλα είναι χαραγμένα στην καρδιά τού λαού με ανεξίτηλο μελάνι. Η αγάπη τού λαού στο αίμα τής καρδιάς τους κάνει το κορμί ατσάλι και η ζωή βασίζεται στα απολύτως απαραίτητα, δίχως εξαρτήσεις από ψεύτικες απολαύσεις.

Η ανάπτυξη τού έθνους, η προκοπή τού λαού που αποτελεί το έθνος είναι ζήτημα αξιοσύνης, κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής συνοχής. Κάθε μέλος τής εθνικής κοινότητος, κάθε μέλος τού παραγωγικού ιστού, διαθέτει το δικό του μετερίζι, διαχειρίζεται τη δική του ευθύνη, όπως ακριβώς λειτουργούν τα όργανα τού ανθρώπινου σώματος. Με πνεύμα αλληλοσυμπλήρωσης και πειθαρχίας και όχι διχασμού και πάλης τάχα των τάξεων. Εντολείς και εντολοδόχοι, εργοδότες και εργάτες, αξιωματικοί και στρατιώτες, δίδουν τις μάχες τής εργασίας και τού πολέμου προς όφελος τής Ελληνικής Φυλής και μόνον.

Η ανάπτυξη λοιπόν αφορά το Εθνικό Κράτος. Αφορά εκείνο το κράτος που συσπειρώνει τα μέλη τού Έθνους όπου γης στην γραμμή τής δημιουργίας γνήσια δικού του πολιτισμού. Έχει συγκεκριμένο όνομα για τον Ελληνισμό και καλείται Ελληνοποίηση και Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων δεν έχει ταυτότητα. Είναι σαθρό οικοδόμημα, είναι διεθνισμός, μάζωξη σκλάβων που έχουν χάσει και γη και οικογένεια και πατρίδα και Θεό και ψυχή στα χέρια των τυράννων τού σατανά εβραιοσιωνισμού που έχουν αντί για καρδιά, παγκόσμιες εξουσίες.

Η παγκοσμιοποίηση είναι το στρατήγημα τού σιωνιστή. Είναι ο τρόπος ζωής τού γυρολόγου σταυρωτή που γυρνάει μέσα στα έθνη όχι από ανάγκη, αλλά από παρασιτισμό. Δεν γυρεύει να αναπληρώσει ψωμί, αλλά να πάρει ψωμί που δεν τού ανήκει. Η παγκοσμιοποίηση προκειμένου να στηθεί, θέλει να υποσκάψει τα θεμέλια και να γκρεμίσει τα έθνη. Θέλει να εξαλείψει κοινά ήθη, αυτάρκεια και πίστη μέσα στους ανθρώπους τής φυλής. Κι έτσι βάζει ανθρώπους της στο χρήμα και τις βουλήσεις των λαών για να διχάσουν τις κοινωνίες, να ευνοήσουν τούς υποτακτικούς και να ανοίξουν τα οικονομικά και κατόπιν τα εθνικά σύνορα, φτωχοποιώντας το λαό. 

Κανείς δεν μοχθεί και δεν μάχεται για αξίες και εστίες που δεν τού ανήκουν. Η αγάπη και το δέσιμο με τη γη και τις ψυχές της και τις παραδόσεις της είναι οι συνεκτικοί δεσμοί που καρπίζουν την πλάση και περιφρουρούν τα τείχη. Είναι η πίστη τού ανθρώπου στη γέννα του, στο ναό του, στον πολιτισμό του. Αυτή η αγάπη και αυτή η πίστη θεριεύουν τον άνθρωπο, τον δένουν με τα αδέρφια του, δαμάζουν την γη και λαμβάνουν τις πηγές ενέργειας και τα αγαθά που με τη σειρά τους φτιάχνουν επιχειρήσεις και επενδύουν τον μόχθο τους στην εθνική οικονομία και την ύψιστη επένδυση όλων, τη φυλή τους.

Αυτό που έγινε στις λεγόμενες δημοκρατικές κοινωνίες είναι η καλλιέργεια των τεχνητών κοινωνικών ανισοτήτων με τις ενέργειες και την κρυφή σύμφωνη γνώμη όλων των δήθεν αντίθετων παρατάξεων. Σε όλα τα λεύτερα όπως νομίζουν έθνη στήθηκε ταυτόχρονα η ίδια απάτη. Η οικονομική δύναμη δόθηκε στους λίγους, η εργασία συρρικνώθηκε, η φτώχια έγινε προνόμιο των πολλών και οι απατεώνες τής πολιτικής βάλθηκαν να παντρέψουν ανόμοιες καταστάσεις.

Οι δήθεν πατριώτες καπιταλιστές και σοσιαλιστές κάνανε το χρήμα παγκόσμιο, οι δε δήθεν κοινωνιστές κομμουνιστές βάλθηκαν να βάλουν όλους τούς φτωχούς σε μια παγκόσμια αρένα. Πολυεθνικές έριδες και συνευρέσεις που οδηγούν ταυτόχρονα στην αντίχριστη και αντεθνική παγκόσμια εξουσία, διαλύοντας από πιο πριν πίστη και σύνορα.

Ολάκερη Ελλάδα, γη ευλογημένη στο πιο εύφορο οικόπεδο τής πλάσης, έπαψε να καλλιεργεί τον πλούτο της που επέτρεψε σε ανέστιους ψευτορωμιούς να τον εκχωρήσουν σε ανθρωπόμορφα τέρατα. Χέρσα γη, επιχειρηματικές μονάδες που διαλύονται, περιφέρεια που εποικίζεται. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη, αλλά ειρηνική κατάληψη.

Ενασχόληση με το χωράφι, άντληση ενεργειακών χυμών, εθνική πληθυσμιακή άνθηση σε κάθε πόλη, χωριό και νησί, ένωση των ελληνικών κοινοτήτων όπου γης, επένδυση τού κράτους στην ελληνοσύνη και τον πατριωτισμό, προγραμματισμός για τη σύνδεση γνώσεων και εργασίας, έλεγχος των διεθνών αποφάσεων δια των Πανελλήνων. Αυτό εστί ανάπτυξη. Να φτιάχνεις γνώση, τροφή, ενέργεια και όπλα με χέρια απολύτως ελληνικά. Να κτίζεις Ελλάδα, να χρηματοδοτείς ανάγκες και πεθυμιές και να ξανακτίζεις ακόμη τρανότερη Ελλάδα.Ένα είναι το Ελληνικό Έθνος, μια εργασία έχει να κάνει, μια βουλή συνθέτουν οι αποφάσεις τού Έθνους μας. Το Ελληνικό Έθνος πηγαίνει εμπρός όταν βαδίζει ως ένα ενιαίο Σώμα, ως ένας άνθρωπος, ως ένα ομόψυχο στράτευμα. Όλοι οι Έλληνες έχουν ίδιο μερίδιο ευθύνης και αγώνα. Όλος μαζί θα πάει μπροστά ο Ελληνισμός ή όλος μαζί θα χαθεί. Επομένως δύο τινά έχουμε να κάνουμε. Να εξαλείψουμε διχαστές και ξένα σώματα. Να εργαστούμε όλοι μαζί για προκοπή και πολιτισμό ελληνικό, στηριζόμενοι στον εθνικό δεσμό τής ισχυρής και αυτόβουλης και ακέραιης Ελληνοσύνης μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ  Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.