Τελευταίες αναρτήσεις

16 Μαΐου 2017

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ πήγε στις ΗΠΑ να παζαρέψει το κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ και σήμερα το έκανε.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Την ώρα που οι διπλωματικές επαφές ΗΠΑ –Τουρκίας στον Λευκό Οίκο αποκορυφώνονται σε στρατηγικά θέματα εφ όλης της ύλης ( Κουρδικό-Συρία-ΑΙΓΑΙΟ) ο σουλτάνος παζαρεύει τα ΣΤΕΝΑ προσφέροντας διευκολύνσεις στους πρώην δυτικούς φίλους του για να δει από πού θα τα πάρει καλύτερα.

Πριν λίγη ώρα στο πρακτορείο https://sputniknews.com/ σκάζει η είδηση:
«Istanbul Security Service Denies Daesh May Attack Russian Ships in Bosphorus»17:28 16.05.2017

Με λίγα λόγια λέει στους Ρώσους¨ όποια στιγμή θέλω  κλείνω τα ΣΤΕΝΑ για να προστατεύσω δήθεν τα διερχόμενα πλοία σας από πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών, δείχνοντας παράλληλα στους Δυτικούς συμμάχους του ότι αυτός είναι το αφεντικό με το οποίο μπορούν να παζαρέψουν την καλλίτερη αμοιβή βλ. γεωπολιτικό μοίρασμα στην Συρία και ενεργειακά Αν. Μεσογείου.

Το δημοσίευμα μεταξύ των άλλων αναφέρει:
«Η Τουρκική υπηρεσία Πληροφοριών προειδοποιεί ότι η Daesh μπορεί να επιτεθεί  σε ρωσικά πολεμικά πλοία στο Βόσπορο.

ΑΓΚΥΡΑ (Sputnik) - Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η εφημερίδα Haberturk αναφέρει ότι  τουρκικές υπηρεσίες έχουν λάβει πληροφορίες ότι η  Daesh προετοιμάζει επίθεση εναντίον ρωσικών πλοίων.

Το μέσο μαζικής ενημέρωσης πρόσθεσε, επίσης, ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης έχουν εντείνει τα μέτρα προστασίας και παρακολουθεί  146 πιθανά σημεία από όπου οι επιθέσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο Βόσπορο.

«Δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση ή γνωστοποίηση σχετικά με πιθανή επίθεση της Daesh   σε ρωσικά σκάφη. Η προστασία των πολεμικών πλοίων που διέρχονται από τα  ΣΤΕΝΑ  διεξάγεται κανονικά, αλλά οι προειδοποιήσεις αυτές είναι μια διαδικασία ρουτίνας που αποσκοπούν στην προστασία των διερχομένων σκαφών από τρομοκρατικά κτυπήματα«, δήλωσε ο εκπρόσωπος.» https://sputniknews.com/ 17:28 16.05.2017(updated 17:55 16.05.2017)  

«άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Ο σουλτάνος ξέφυγε και τα παίζει όλα με τους Αμερικάνους και του Ρώσους για αυτό και θα πάθει αυτό που θα πάθει επιβεβαιώνοντας του Λόγους του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ¨ σαν πονηρή αλεπού θα πιαστεί στα τέσσερα με τις πονηριές που κάνει¨.

Πριν διετία αρθρογραφώντας λέγαμε ότι όταν ο κ. Ερντογάν εξαντλήσει όλα τα διπλωματικά του όπλα θα καταλήξει να παζαρεύει με τους ισχυρούς παίκτες το γεωπολιτικό εργαλείο του κλεισίματος των ΣΤΕΝΩΝ του ΒΟΣΠΌΡΟΥ που έχει άμεση σχέση με το ΑΓΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Καταφτάνει η ώρα που κλείσουν αιώνιοι λογαριασμοί.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.