Τελευταίες αναρτήσεις

22 Μαΐου 2017

Η ξενοκρατία γεννά Μνημόνια

Οι εναρκτήριες φράσεις του Συντάγματος της Ελλάδος είναι οι ακόλουθες: 

«Το πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». 

Στα άρθρα του καταστατικού χάρτη της χώρας δεν υπάρχει ούτε μία πρόβλεψη για άσκηση κυριαρχίας από ξένους, που εκπροσωπούν χώρες οι οποίες μας δάνεισαν χρήματα. Δεν υπάρχει μνεία για υποταγή της λαϊκής βούλησης σε υπαλλήλους τραπεζών, σε εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οίκων και σε στελέχη της διοίκησης ξένων κρατών. Δεν αναφέρεται κάπου η υποχρέωση του λαού για την εκποίηση παρελθόντος και παρόντος καθώς και την υποθήκευση του μέλλοντος του Εθνους (με κεφαλαίο το Ε, όπως το γράφει το Σύνταγμα) σε αφανείς εξουσιαστές, σε σύμπλοκα ισχύος που διάκεινται εχθρικά προς την Ελλάδα.

Οι 941 σελίδες του νέου Μνημονίου και οι εκατοντάδες άλλες των προηγουμένων που έχουν εγκριθεί από τη Βουλή αποτελούν τρανές αποδείξεις ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει καταπατηθεί βάναυσα, ότι οι θεσμοί έχουν υποκατασταθεί από τη βούληση των πιστωτών και πως η χώρα βρίσκεται υπό μια «άθλια επιτροπεία».

Ο χαρακτηρισμός «άθλια επιτροπεία» δεν ανήκει σε βουλευτή ή στέλεχος της μείζονος ή ήσσονος αντιπολίτευσης αλλά στη Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει την αλήθεια και προοιωνίζεται ένα μέλλον το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν της μνημονιακής επταετίας.

Το Μνημόνιο με τις αντιλαϊκές πολιτικές που περιλαμβάνει δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο κεφάλαιο του ελληνικού δράματος αλλά ένα από τα πολλά επεισόδια τούτου του ανώφελου και αιματηρού κύκλου, που άνοιξε τον Απρίλιο του 2010.

Αν δεν βρεθεί τρόπος να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία και να αποφασίζουν οι Ελληνες για τα του οίκου τους, η επίθεση εναντίον του λαού και του Εθνους μας θα συνεχίζεται και η κατάσταση θα βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει ως προϋπόθεση τον τερματισμό της ξενοκρατίας. 

το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Εξαιρετικό άρθρο που μας δείχνει με πολύ απλό τρόπο που πρέπει να στηριχθούν οι ανώτατοι δικαστές που επιτέλους έχουν μείνει πιστοί στον όρκο τους και να δικάσουν τους προδότες που κατέστρεψαν την πατρίδα μας...

Υπάρχει κανένας τέτοιος δικαστής;
Δυστυχώς...... ΟΧΙ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.