Τελευταίες αναρτήσεις

20 Μαΐου 2017

ΟΧΙ Στην Ελίτ που Προωθεί Συστηματικά Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Όχι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Η ΕΛΙΤ.

(Ακολουθούν λεγόμενα κάποιων μόνο εκ των Προωθητών της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. «Έλληνες» και Ξένοι, Πολιτικοί, Θρησκευτικοί και Οικονομικοί Εκπρόσωποι της Ελίτ, απροκάλυπτα εκφράζουν τις πεποιθήσεις τους υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι Πάπας και Οικουμενικός Πατριάρχης είναι μέρος αυτής της «κλίκας». Διαβάστε παρακάτω και τα σχόλια δικά σας)

Α) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κώστας Σημίτης -Πρωθυπουργός Ελλάδος 1996 –: «Η χώρα μας πρέπει να μπει στην τροχία μιας Νέας Εποχής, και η χώρας μας πρέπει να σκεφτεί και να εξετάσει και τις όποιες υποχρεώσεις έχει ήδη αναλάβει»

Γιώργος Παπανδρέου -Πρωθυπουργός Ελλάδος 2010 –: (Σε ομιλία στον Ο.Η.Ε): Ο Αναπτυξιακός Στόχος της χιλιετίας μας ωθεί στην επεξεργασία ενός Παγκοσμίου συστήματος κυβέρνησης», (σε άλλη δήλωση, Βρυξέλλες 16/9/2010): «Γι αυτό τόνισα ότι θα πρέπει να ναι στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η διαμόρφωση ενός Συστήματος Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, με την ουσιαστική συμμετοχή αυτών των στρατηγικών εταίρων», (σε ακόμη μία δήλωση 19/9/2010): «Συζητήσαμε γενικότερα τα θέματα που αφορούν στις παγκόσμιες εξελίξεις. Η Ελλάδα πάντα είναι και παραμένει ισχυρός υποστηρικτης, όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου, όπως είναι του Ο.Η.Ε, του ρόλου του Ο.Η.Ε στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση». (Και σε μιά ακόμη δήλωση αυτή τη φορά στην ελληνική βουλή, 15/3/2011): » Και μονάχα ενωμένοι οι λαοί της γης με αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπαράσταση, με δημοκρατικές διαδικασίες παγκόσμιας διακυβέρνησης, μπορούμε να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνέχεια μας μπροστά σε τέτοιου είδους δοκιμασίες και νέες προκλήσεις που έχει η ανθρωπότητα»)

Τζορτζ Μπους (πρεσβύτερος) – Πρόεδρος Η.π.α 1990 –: (Στην αμερικάνικη βουλή) «Είναι μια μεγάλη ιδέα, μια νέα παγκόσμια τάξη», (Σε άλλη δήλωση): «Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να σφυρηλατίσουμε για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.»

Αλ Γκορ – Αντιπρόεδρος Η.π.α 1995 –: »Ένας από τους τρόπους που θα έρθει η αλλαγή είναι μέσα από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και από διεθνείς συμφωνίες.» 

Μπιλ Κλίντον – Πρόεδρος Η.π.α 1995 –: »Μια φράση που χρησιμοποίησα είναι ότι χρειαζόμαστε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Χένρι Κίσινγκερ – Υπουργός εξωτερικών Η.π.α 1975 –: »Στόχος είναι να χτίσουμε μια συνολική στρατηγική για τις Η.π.α. Σε αυτή την περίοδο που είναι ιδανική για την δημιουργία μιας Νέα παγκόσμιας Τάξης»

Β) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (DAVID ROCKEFELLER ΚΑΙ PAUL WARBURG) ΥΠΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Ας αφουγκραστούμε τον ιδρυτή της (Λέσχης Μπίλντεμπεργκ) και τον πρόεδρο της David Rockefeller να αναλύει τον στόχο της. "…Ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα" (David Rockefellert, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατά τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο Μπάντεν το 1991). 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση του γνωστού χρηματιστή και μέλους του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων (CFR), Paul Warburg, ο οποίος απροκάλυπτα δήλωσε πως "θα έχουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει από κατάκτηση ή από συγκατάθεση".» 

Γ) ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ / ΝΕΑ ΤΑΞΗ  
1) ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ:

«Η ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη, στο συνέδριο «World Policy Conference 2011» με θέμα «Global Governance, Παγκόσμια Διακυβέρνηση», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Η Ευρώπη ως εργαστήριο δια την παγκόσμιον Κυβερνητικήν», στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Εσθονίας Toomaw Hendrik Ilves, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κυρία Fu Ying και ο διεθνούς φήμης τούρκος οικονομολόγος Kemal Dervis.

2) ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 

Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας.Ο ηγέτης της Καθολικής «εκκλησίας» (δηλ. της παπικής αίρεσης), Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την «κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή», για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας» 

Ο Πάπας είπε: 
«Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο. 

Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την «δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της.» 

Παραπομπές / Σημειώσεις: 
[1] Απομαγνητοφώνηση του βίντεο youtube με τίτλο «Αναγγέλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων» του χρήστη hans joergensen
[2] Από το Βιβλίο «Τυφώνας «Παγκοσμιοποίηση», του Διονυσίου A. Μακρή, Θεολόγου – Δημοσιογράφου, σελ. 17
[3Α] του Νίκου Παπαχρήστου, από το Amen.grhttp://katohika.gr/sinomosia/
[3Β] http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/blog-post_12.html    και   http://www.activistpost.com/2012/12/vatican-calls και (Pope calls for a «global authority» on economy) http://www.reuters.com/article/


tharsomen.wordpress 

το είδαμε ΕΔΩ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.