Τελευταίες αναρτήσεις

8 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (ανοιχτή επιστολή παλιού Παοκτσή)

Γράφει ο Οθων Ιακωβίδης (7/5/2017) 

Αγαπητέ Πρόεδρε,
σου γράφω τα παρακάτω, με το δικαίωμα τού παλιού Παοκτσή, από τα γεννοφάσκια μου, με ανελλιπή θητεία στα γήπεδα (πριν ακόμη χτιστεί η “Τούμπα”). 

Όσοι έχουν την ίδια θητεία μ’ εμένα, έχουμε ζήσει πάμπολλους βιασμούς της ομάδας και έχουμε εξοργιστεί από πολλές ληστείες τίτλων μας, κυπελλούχου και πρωταθλητή. 

Μπορεί αυτά τα κλεμμένα κύπελλα να κοσμούν τις βιτρίνες των ληστών τους, αλλά ο ΠΑΟΚ με κάθε αδικία, γιγάντωσε το ανάστημα του στη συνείδηση όλου του φίλαθλου κόσμου, που τον κατατάσσει στη θέση που του αξίζει πραγματικά. 

Η εμφάνιση σου στο τιμόνι της ομάδας ήταν καταλυτική, όταν, σε μία κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του, το στιβαρό χέρι σου τράβηξε την ομάδα από το γκρεμό. 
Οι δηλώσεις, αλλά και η στάση σου, απέναντι στη στημένη “παράγκα” του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι, επίσης ελπιδοφόρες. 

Σου απευθύνω την επιστολή αυτή, διότι εκτιμώ πως μετά τον χθεσινό τελικό του κυπέλλου, έχεις μία τεράστια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να υποστηρίξεις εμπράκτως τις μεγάλες επιδιώξεις για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να καταφέρεις ένα αδυσώπητο χτύπημα στους υπονομευτές του αθλήματος (και του ΠΑΟΚ) και να κάνεις ένα γιγάντιο βήμα, μπροστά. 
Πρέπει να ζητήσεις επανάληψη του αγώνα, μη αποδεχόμενος νίκη, στηριγμένη σε ένα άκυρο γκόλ. 

Αποδεχόμενος το αποτέλεσμα, θα χάσεις (κι εσύ κι ο ΠΑΟΚ) το τεκμήριο της καθαρότητας των προθέσεων, που ως τώρα έχουμε και, στη συνείδηση όλων των φιλάθλων, θα πέσεις στο ίδιο επίπεδο αυτών που κατηγορείς. Όλοι θα αρχίσουν να μιλάνε για μία νέα «παράγκα» ασπρόμαυρου χρώματος. Θα είναι άδικο, αλλά θα επικρατήσει στη συλλογική συνείδηση. 

Μη αποδεχόμενος ένα άδικο αποτέλεσμα (και μάλιστα σε αγώνα ππου σου δίνει τον τίτλο) θα καταστείς στη συνείδηση όλων των φιλάθλων, ο αναμφισβήτητος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ και ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΓΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ. 

Ταυτόχρονα, θα απαξιώσεις (στην ΠΡΑΞΗ, ΌΧΙ ΣΤΑ ΛΌΓΙΑ) όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελα που έχουν κατακτήσει άλλοι, παίζοντας μέσα στην “παράγκα” και όχι στα γήπεδα, τους τίτλους. 

Και, τέλος, την ΑΕΚ, θα την ξανανικήσουμε, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. 
Αλλά και να χάσουμε (διότι “η μπάλα είναι στρογγυλή”) ο ΠΑΟΚ (κι εσύ) θα έχουμε νικήσει κάτι πολύ μεγαλύτερο, που θα καταπλήξει όλη την φίλαθλη Οικουμένη. 

Μία κίνηση σου, και κάνεις ΜΑΤ!! 
Κάνε τον ΠΑΟΚ παγκόσμιο σύμβολο του fair play, κυπελούχο ή μή. 
Άρπαξε την ευκαιρία ! Μην την αφήσεις να περάσει.
Κάνε τον ΠΑΟΚ παγκόσμιο σύμβολο του fair play. 

Υ/Γ: Όποιος έχει πρόσβαση στον Ιβάν Σαββίδη, παρακαλείται να προωθήσει καταλλήλως την επιστολή αυτή.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.