Τελευταίες αναρτήσεις

20 Μαΐου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΜΑΙΟΥ 2017

Πού βρίσκεται η Ακαδημαϊκή Κοινότητα;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαδήμος ακαδημία αθηνών
Προχθές, η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής των Αθηνών κ. Μαρία Μαντούβαλου, άστραψε και βρόντηξε σε ομιλία της σε ημερίδα “Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;;” στο Βελλίδειο, κατά των “εμπόρων των Εθνών και των μασκοφόρων της πνευματικής και της πολιτικής ηγεσίας μας που καταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων (δανεισμένο από τη στήλη του Καποδίστρια στην ΕΩ)!

Όμως, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!

Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα, πάντα εξυπηρετούσε την “τσέπη” της και τα “αξιώματα” που της παραχωρούσε η εκάστοτε ελληνική Πολιτεία!

Είναι δυνατόν να ακούσουν αυτοί που στις 14 Φεβρουαρίου 2017 εφεύραν την “εκλογή” του Λουκά Παπαδήμου ως μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και ακολούθως τον όρισαν ως Πρόεδρο της Ακαδημίας;; Δεν του έφτανε του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου ο δοτός ρόλος του Πρωθυπουργού της χώρας;;

Αλλά, προφανώς αυτή ήταν η εντολή των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας, ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε στους λίγους μήνες της θητείας του ως δοτός Πρωθυπουργός!

Τότε, που “ψήφισε” το επονείδιστο και προδοτικό PSI, τον Φεβρουάριο του 2012, με το οποίο η Ελλάς “παραιτήθηκε ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ από τις ασυλίες της Εθνικής της Κυριαρχίας”! Όταν έπαψε, δηλαδή, η Ελλάς να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος!

Οι Μνημονιακοί …θα μας σώσουν;; 

Καθημερινή εφημερίδα, την Πέμπτη 18 Μαίου 2017 μας ανήγγειλε τη σωτηρία μας από τους δυνάστες μας, στο πρωτοσέλιδό της: “Η εσχάτη προειδοποίηση για τη συνένωση των ελληνικών δεξιών πατριωτικών δυνάμεων εναντίον της κομμουνιστικής ανταρσίας”! Και το βαρυσήμαντο αυτό κάλεσμα “κοσμούσαν” οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Πλεύρη, του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Ηλία Κασιδιάρη και του Κυριάκου Βελόπουλου! Αυτοί κατά την εφημερίδα είναι οι “σωτήρες” μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για καρατζαφερης πλευρησ βελοπουλοσ κασιδιάρης
Ωστόσο, ο “αντιμνημονιακός” εκδότης της εν λόγω εφημερίδας ξεχνάει φαίνεται πολύ εύκολα το τι έλεγε δημόσια, κάποτε, για τους Μνημονιακούς Καρατζαφέρη και Βελόπουλο!

Οι οποίοι με τα “τέσσερα” ψήφισαν το πρώτο εγκληματικό Μνημόνιο και επέβαλαν το Λουκά Παπαδήμο ως δοτό Πρωθυπουργό της Πατρίδος μας, προκειμένου να παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος μας!

Δυστυχώς, με φθαρμένα υλικά δεν χτίζεις σπίτι. Και αυτά τα δυο πολιτικά πρόσωπα είναι άξια, όπως φαίνεται, να διαφημίζουν μέσα από τις εκπομπές τους διάφορα προϊόντα για τους πόνους (;;;), δεν είναι ικανά όμως για να ηγηθούν της πολιτικής ανασύνταξης της Πατρίδος μας!

Αυτή η προβοκατόρικη δημοσίευση, όσον αφορά το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη, δικαιώνει το δημοσίευμά μας, την ίδια ημέρα στην Ελεύθερη Ώρα: «Στημένος ο Δένδιας, “στημένος” και ο Κασιδιάρης;;»! Μας δικαιώνει, που επί μήνες γράφαμε, παραθέτοντας και αναλύοντας πραγματικά γεγονότα για τις σχέσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη!

Τέλος, σε αυτό το μακιαβελικό δημοσίευμα η αναφορά στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πρέπει να έχει να κάνει με το ενδυνάμωμα του “εγχειρήματος”! Δεν νομίζουμε ότι, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει κάτι κοινό με τους τρεις άλλους! Στην διαφορετική περίπτωση  θα μας απογοητεύσει! Θα πρέπει πάραυτα, όπως εκείνος γνωρίζει, να διαχωρίσει τη θέση του!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για το διαδίκτυο στηρίζει τους ΑΝΕΛ
Ο Πάνος …με τους πολυθεσίτες! 

Ξέραμε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει άριστες σχέσεις με το διαδίκτυο και τους bloggers!
Άλλωστε, αυτή η άριστη σχέση οδήγησε τους ΑΝΕΛ στη Βουλή για πρώτη φορά!

Ωστόσο, στην πορεία οι περισσότεροι εγκατέλειψαν τον Μνημονιακό Πάνο Καμμένο! Κάποιοι όμως, από ότι φαίνεται του παρέμειναν πιστοί, με το αζημίωτο βεβαίως – βεβαίως! Παρ΄ ότι ο Πανούλης υπογράφει στα “τέσσερα” τα Μνημόνια και στηρίζει γερά με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα τους αρχιμπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ!

Πληροφορούμε λοιπόν, από τα Social Media πως, ο πάλαι ποτέ φίλος μου Μπάμπης Π……. με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Βιομηχανίας ΑΕ (ΕΑΒ)!

Έτσι, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη είδηση ή όχι, δημοσιεύοντας την όποια απάντησή του!

Παρά ταύτα, ο πονηρός Πανούλης προχθές στην εκπομπή “Αυτοψία” του Αντώνη Σρόιτερ, μας διαβεβαίωνε για τα ακριβώς αντίθετα! Από ότι φαίνεται, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πανούλης εθίστηκε στο ψέμα!

Όμως, ο λαός μας Πάνο, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Ειδικότερα εσένα! Τον “πατριώτη”!
Θα σε “τιμωρήσει” πολύ, μα πάρα πολύ σκληρά!!

aerod anef
Η ανάπτυξη …του Τσίπρα! 

Την ανάπτυξη πολλοί ονειρεύονται όμως προς το παρόν δεν είναι σε θέση να δώσουν λύσεις σε απλά ζητήματα και μη κοστοβόρα. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για την περιοχή μας αποτελεί το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων… Κι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τα έργα που εξελίσσονται με ρυθμούς χελώνας, αναμένοντας αν και πότε θα στάξουν ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αναφερόμαστε στο ζήτημα της εγκατάστασης και της λειτουργίας σταθμού ανεφοδιασμού καυσίμων, υποδομή άκρως απαραίτητη για την αναβάθμιση ενός αερολιμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδιαφορίας των υπευθύνων λοιπόν, είναι οι επιστολές που στάλθηκαν από την εταιρία καυσίμων Athens Heliport στις 8 Ιουνίου του 2016 και της Περιφέρειας Ηπείρου στις 14/6 για δωρεάν εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού ανεφοδιασμού ελαφρών αεροπλάνων και ελικοπτέρων, χωρίς δυστυχώς μέχρι και σήμερα να έχουν απαντηθεί. Αν οκτώ μήνες δεν ήταν αρκετοί για να δοθεί έστω μία απάντηση, καταλαβαίνει ο καθένας πόσος καιρός πρέπει να περάσει προκειμένου να γίνουν οι υποδομές ανεφοδιασμού (από τη διαδικτυακή σελίδα epirusPost.gr)!

Στις επόμενες ημέρες εμείς, θα σας παρουσιάσουμε πλούσιο ρεπορτάζ από την ΕΩ γι΄ αυτό το φλέγον ζήτημα της Ηπειρωτικής Πρωτεύουσας, τα Ιωάννινα!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.