27 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, …ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr

Η Μεταπολίτευση δημιουργήθηκε για να φέρει καλύτερες ημέρες στην Πατρίδα μας και το λαό της. Δυστυχώς όμως, στις ημέρες της (1974-2009) δυστύχησε ο λαός, άσχετα αν για κάποιες δεκαετίες πλασματικά ευημερούσε, αφού αυτή η πλασματική ευημερία του οφειλόταν στα δανεικά και τα αγύριστα που πήρε από τους διεθνείς τοκογλύφους “εταίρους” μας στην Ευρωπαϊκή ληστοσυμμορία, αυτό το φαύλο ελληνικό κράτος.

Όπου ευημερούσαν για το λαό μας και την Πατρίδα μας μόνο οι αριθμοί, ενώ ουσιαστική ευημερία απολάμβαναν και εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι πολιτικοί μας, “δεξιοί” και “αριστεροί”. Πολιτικοί που πνίγηκαν μέσα στα οικονομικά σκάνδαλα και τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα της Πατρίδα μας. Πολιτικοί που θησαύρισαν, εκμεταλλευόμενοι τη θεσμική θέση τους στην Εξουσία.

Σκάνδαλα, σκάνδαλα παντού και από όλους. Που φρόντισαν οι ίδιοι – γνωρίζοντας τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει – να θεσπίσουν Νόμους προστασίας τους, για την μη παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Αυτή λοιπόν, η επάρατη Μεταπολίτευση των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, μας οδήγησε στην περίοδο των Μνημονίων (2010-2016), όπου η Πατρίδα μας ξεπουλιέται στους δανειστές-τοκογλύφους “εταίρους” μας στην ΕΕ και ο λαός μας φτωχοποιείται καθημερινώς και περισσότερο.

Έτσι, τα Μνημόνια του Γιώργου Παπανδρέου, των Σαμαρά-Βενιζέλου και των Τσίπρα-Καμμένου, δημιουργούν μια Ελλάδα που δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες.

Και δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά ελπίδα από κανένα των κοινοβουλευτικών κομμάτων ή μη.

Άλλωστε, είναι απόλυτη η παραδοχή του λαού μας, που καθημερινώς όπου βρεθεί και όπου σταθεί σιχτιρίζει τους πάντες και τα πάντα, που κινούνται στη σφαίρα αυτού του απαξιωμένου, διεφθαρμένου και τελειωμένου Μεταπολιτευτικού Πολιτικού Συστήματος.

Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνηση των μεγάλων ψεμάτων.

Οι πολίτες της Ελλάδος είχαν χαρακτηρίσει τον Γεώργιο Παπανδρέου (πατέρα του Ανδρέα) στη δεκαετία του ’50 και ΄60 ως μεγάλο ψεύτη που δεν εκπλήρωνε τις προεκλογικές κορώνες του. Για το λόγο αυτό του είχαν κολλήσει το προσωνύμιο “ο παπατζής”. Και οι πολιτικοί αντίπαλοί του, τον περιγελούσαν, λέγοντας ότι με τα “θα” και τα “θα” δεν χορταίνει ο ελληνικός λαός.

Στις σημερινές ημέρες χαρακτηρίστηκαν ως μεγάλοι κολοτούμπες για τα ασύστολα και πρωτοφανή ψεύδη τους πολλοί πολιτικοί. Όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρωτίστως ο Αντώνης Σαμαράς.

Ωστόσο, όλους αυτούς τους προσπέρασε ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτός ο αφιλότιμος δεν έχει ιερό και όσιο στα ψεύδη του. Και πως να έχει αφού είναι - κατ΄ ομολογία του - άθεος.

Αυτή η πολιτική “αριστερή” μουτζούρα και τι δεν είχε υποσχεθεί:
  • Ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια με ένα Νόμο και ένα άρθρο.
  • Ότι θα τα σκίσει μόλις γίνει κυβέρνηση.
  • Ότι δεν πρόκειται όταν γίνει Πρωθυπουργός να ψηφίσει Μνημόνιο.  
  • Ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ γιατί ήταν ένας παράλογος φόρος.
  • Ότι θα επανέφερε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, όπως και τον 13ο, αλλά και ότι θα αποκαθιστούσε το ευρωπαϊκό πλαίσιο στις εργασιακές σχέσεις.
  • Ότι δεν θα πείραζε περαιτέρω μισθούς και συντάξεις.
  • Ότι θα διατηρούσε το ΕΚΑΣ, αφού ήταν θεμελιωμένο δικαίωμα των χαμηλοσυνταξιούχων.
  • Όταν επικροτούσε το συνεταίρο του στην κυβέρνηση Πάνο Καμμένο, όταν απευθυνόμενος προς τη ΝΔ τους προκαλούσε λέγοντάς τους: “στα τέσσερα”. Και τώρα αυτός έρπει ωσάν γυμνοσάλιαγκας και γλείφει πατόκορφα την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε σελίδες ολόκληρες με τις απατεωνίστικες ψευτιές, του παρ΄ ολίγον “αριστερού” Αλέξη Τσίπρα. Αναφέραμε όσα φευγαλέα μας ήρθαν στο νου.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκηνοθετεί την επιστροφή του Κωνσταντίνου.

Όμως, δεν είναι μόνο ψεύτης και λαοπλάνος. Έχει και μεγάλη σκηνοθετική τέχνη.
Και όπως το περήφανο και βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 έγινε ένα υποτελές και δουλοπρεπές ΝΑΙ, έτσι από πολύ καιρό σας προετοιμάζουμε ενημερώνοντάς σας, ότι ο Τσίπρας θα φέρει πίσω τη Βασιλεία.

Όσο και να μας χλευάσετε, όσο και να μας λοιδορήσετε, εμείς επιμένουμε και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε, πως την απόφαση των “φίλιων” δυτικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο) για επιστροφή της Βασιλείας στην Ελλάδα, μπορεί να την “επιβάλλει” μόνο ο Αλέξης Τσίπρας.

Και έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς σε όσα υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα, όχι τυχαία αφήνουν να διαρρέουν προς τα έξω…

Τελευταία η ατάκα της “κακής ηθοποιού” Θεανώς Φωτίου.

Η κ. Θεανώ Φωτίου εκτός από κακή Υπουργός είναι και κακή ηθοποιός στον θίασο σκιών του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, από τη Ρόδο (5/8/2016) η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης στο σχεδιασμό της κοινωνικής πολιτικής, δήλωσε: “…η κυβέρνηση θα ξηλώσει το κράτος …της Φρειδερίκης (μητέρας του Κωνσταντίνου) και των επιγόνων της…”.

Τώρα πως ξαφνικά η κ. Φωτίου θυμήθηκε την πρώην Βασίλισσα Φρειδερίκη, από τη στιγμή που την γνώρισε μόνο από τα βιβλία, ένας Θεός μπορεί να ξέρει…
Αλλά προφανώς μπορεί να ξέρει και ο Αλέξης Τσίπρας. Ε Αλέξη;

Μόνο η Φώφη έχει “πιάσει” την σκηνοθεσία του Αλέξη…

Είναι εδώ και κάμποσο χρονικό διάστημα που η κ. Φώφη Γεννηματά μας εκπλήσσει ευχάριστα. Είναι πολλές οι εύστοχες παρεμβάσεις της τελευταία. Όπως αυτή περί της “ακροδεξιάς” απόφυσης του Πάνου Καμμένου. Που έκανε έξαλλο, τάχατες-τάχατες τον Πανούλη των Εξαρτημένων Ελλήνων…

Και που μας ανάγκασε - με τη βοήθεια και κάποιων καλών φίλων μας - να του θυμίσουμε το ακροδεξιό παρελθόν του, με ονόματα και γεγονότα…

Για όσα δε, είπε η κ. Θεανώ Φωτίου, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ (μόνο) ήταν η ακόλουθη:

“Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε μια ακόμη κρίση «αριστεροσύνης» τόλμησε χθες από τη Ρόδο να δηλώσει ότι η Κυβέρνηση θα ξηλώσει το κράτος …της Φρειδερίκης και των επιγόνων της. Ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πώς οικοδομήθηκε το Κράτος Πρόνοιας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με δομές και έργα σε όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν όσους είχαν πραγματικά ανάγκη. Η Κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ και το αντικαθιστά με τα συσσίτια της αναξιοπρέπειας, η Κυβέρνηση που θέλει όλους τους πολίτες στα όρια τη φτώχειας γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τους διαχειριστεί, δεν έχει δικαίωμα να μιλά. Η κα. Φωτίου, δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας. Την αφήνουμε μόνη με τα κακοφτιαγμένα γεμιστά της που αναδεικνύουν τη νοοτροπία της…”.

Αναγκαίος επίλογος.

Αντιλαμβάνεσθε φαντάζομαι το ιδιαίτερο “πνεύμα” που διαθέτει η παραπάνω δήλωση της κ. Γεννηματά. Και επαναλαμβάνει τα περί …Φρειδερίκης, αλλά θυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ (κατά την άποψή της) δημιούργησε το Κοινωνικό Κράτος στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί όπως πολλάκις σας έχουμε ενημερώσει, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια των Σοσιαλιστών της Ευρώπης ( Ολάντ, Μοσκοβισί, Γκάμπριελ κα) προωθούνται για τα πάρουν τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Επανέρχομαι… 

Σημ.: Λιμά =  Τα υπόλοιπα, ό,τι έχει μείνει, τα ψιλά (σε χρήμα).Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.