27 Αυγούστου 2016

Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Μικρά Ασία.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φώτο από thesecretrealtruth.blogspot.com  
Ας γίνει λοιπόν πραγματικότητα το όνειρο κάθε σουλτάνου. 
Ερντογάν: Ο πλανήτης θα γυρίζει ταινίες στη τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου. 
Και φυσικά ..στην πρώτη φάση οι ταινίες θα είναι ΘΡΙΛΕΡ και στην δεύτερη φάση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ= ΜΠΙΖΝΑ + ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ+ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ= ΟΛΕΘΡΟΣ 
Για τον λόγο αυτό τα πάντα όλα είναι ρευστά και τα συμπεράσματα απατηλά. 
Η πρόσκαιρη μπίζνα Πούτιν-Ερντογάν έδωσε σε κάποιους αναλυτές και ιστοσελίδες την βεβαιότητα ότι οι προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας αναβάλλονται επ αόριστο. 
Η πνευματοκίνητη προφητεία δεν εξουθενώνεται διότι ο αρχηγός και ο τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. 

Πρώτα αυτοί οι  αναλυτές έπρεπε να γνωρίζουν ότι στην γεωπολιτική δεν υπάρχει κοινή λογική μόνο ανθρωποκτόνο συμφέρον και όλα άγονται και φέρονται στο λεπτό του χρόνου του ΘΕΟΥ.  
Έτσι σήμερα μπορεί να είναι ο Πούτιν και ο Ερντογάν και στο επόμενο λεπτό μπορεί να μην είναι. 
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ και είναι τόσο ρευστά:
¨Η Άγκυρα πραγματοποιεί μια πλήρους κλίμακας στρατιωτική επιχείριση στη Συρία. Αυτό δεν το είχε συνεννοηθεί με τη Μόσχα και απειλεί να υπονομεύσει την πρόσφατη αναθέρμανση στις ρωσο-τουρκικές σχέσεις, γράφει η ρωσική ιστοσελίδα RBTH. 
Οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας υποβάλλονται σε μια νέα δοκιμασία, αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα. 
Η ρωσική ιστοσελίδα συνεχίζει: 
Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή, οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις είχαν πληροφορίες για την πρόθεση της Τουρκίας να πραγματοποιήσει την επιχείριση αλλά η έκταση της ήταν μη αναμενόμενη. 

«Αυτή η πόλη θα μπορούσε να παρθεί με μια πολύ μικρότερη δύναμη. Δεν θα σταματήσουν εκεί και πιθανώς θα πάνε παραπέρα», είπε η πηγή. 
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του σε σχέση με την τουρκική επιχείριση στη Συρία. 

Ο Ρουσλάν Πουκχόφ, διευθυντής του Κέντρου για την Ανάλυση Στρατηγικών και Τεχνολογιών, μια δεξαμενή σκέψης με έδρα τη Μόσχα, βρίσκει πολύ συμβολικό ότι η «Ασπίδα του Ευφράτη» συνδυάστηκε με την επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Άγκυρα. 

Για τη Μόσχα η επιχείριση της Άγκυρας ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη, αποδεικνύοντας ότι οι προσδοκίες για μια σύγκλιση των θέσεων των δύο χωρών σχετικά με τη Συρία, που αναφάνηκαν μετά τη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν ήταν πρόωρες.

Σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Στονίκοφ, διευθυντή του Ρωσο-Ανατολικο-Δυτικού Κέντρου, που εδρεύει στη Μόσχα, οι ενέργειες της Άγκυρας θα μπορούσαν σοβαρά να επηρεάσουν την πρόοδο της ομαλοποίησης της διμερούς συνεργασίας που συμφωνήθηκε από τους Προέδρους Πούτιν και Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη. 

«Ο Ερντογάν παίζει το δικό του παιχνίδι και παραμένει στην απέναντι πλευρά της σύγκρουσης», είπε.¨http://www.tribune.gr/news/world 26 Αυγούστου 2016, 22:22 

ΑΥΤΟΣ όμως που γράφει την ιστορία γνωρίζει και το ΤΕΛΟΣ της. 
Σαν σήμερα ξεκινάει η ιστορία της Μικρασιατική καταστροφής, 

¨ΣΜΥΡΝΗ 27 Αυγούστου 1922: Αίμα θάνατος και φρίκη “γέννησαν” την κεμαλική Τουρκία 
Στις 27 Αυγούστου 1922 οι Τούρκοι μπαίνουν στην Σμύρνη.Το τι ακολούθησε το περιγράφουν με τις εξαιρετικές τους πένες τρεις συγγραφείς -δύο ξένοι και η Διδώ Σωτηρίου- κι ένας διπλωμάτης.Το “Παρίσι της Μέσης Ανατολής” καταστράφηκε από τις ορδές των βαρβάρων του Κεμάλ…Η κεμαλική τουρκική δημοκρατία “γεννιόταν” με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να “γεννηθεί”: με φρίκη και αίμα.Κι όπως γεννήθηκε έτσι συνεχίζει να πορεύεται στην περιοχή.Είτε με κεμαλιστές,είτε με ισλαμιστές… ¨  http://www.militaire.gr/ Π. Καρβουνόπουλος 27/08/2016 | 00:01 

Και πάμε δια των πνευματοφόρων Πατέρων μας στην εξέλιξη των γεγονότων που θα συντελεστούν στην Ορθόδοξη Ρωμαίικη  Μικρασιατική ΓΗ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ  
Και  
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ  
Το παρακάτω βίντεο που εν μέρει απομαγνητοφωνήσαμε:

- Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;¨

¨- Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.¨ (εννοεί από την Πολεμική λαίλαπα) 
Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970) 

Δηλ. είναι σαν να μας λέει ο Γέροντας ότι  ο Μικρασιατικός Ελληνισμός γνώρισε την προσφυγιά για να σωθεί το πνευματικό προζύμι που θα φουσκώσει το Πρόσφορο της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Οικουμένη. 

Ο Άγιος Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, πνευματικό τέκνο του Αγίου Νεκταρίου, είναι μία από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του 20ού αιώνα. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος ο οποίος ήταν πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα Αμφιλόχιου που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη μετά από ένα χρόνο.

¨Πολύ τον έθλιβε όταν αντίκριζε τα βουνά της Μικράς Ασίας και ήξερε ότι οι ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ήτανε σβησμένες η Έφεσος, η Σμύρνη, η Πέργαμος , τα Θυάτειρα, οι Σάρδεις , η Φιλαδέλφεια, η Λαοδίκεια και ότι η μόνη αναμμένη Λυχνία ήτανε η Λυχνία της Αποκαλύψεως (στην Πάτμο)
ΕΛΕΓΕ 
* Να σας αξιώσει ο ΘΕΟΣ να πάρετε το ΦΩΣ από την αναμμένη Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο) να το μεταφέρετε για να ανάψετε τις σβησμένες Λυχνίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ στην Μικρά Ασία. 

- Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;
– Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ. 
Φαίνεται ο ΘΕΟΣ του το απεκάλυψε αυτό γιατί είχε την μεγάλη αγωνία για αυτό το θέμα του φανέρωσε ότι εκεί θα γίνει μεγάλο κακό ..

Ίσως ο ΘΕΟΣ θα τους τιμωρήσει (τους τούρκους) εφ όσον μέχρι σήμερα μένουν αμετανόητοι.

Μια άλλη φορά πάλι είπε τις μοναχές και έκαναν μια τούρτα και εκεί εζωγράφισαν την Μικρά Ασία και έβαλαν τα ονόματα των ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΩΝ στα παράλια της Μικράς Ασίας.. νομίζω ήτανε και η Πάτμος… μας επαναλάμβανε αυτά τα λόγια… που θα πέρναμε το ΦΩΣ από την Λυχνία της Πάτμου την αναμμένη να το μεταφέρουμε στις σβησμένες Λυχνίες της Μικράς Ασίας. 

- Έχουμε ένα ανεξόφλητο χρέος πρώτα προς τους κρυπτοχριστιανούς απέναντι οι οποίοι περιμένουν μέχρι τώρα κάτι από εμάς και δεύτερο στον τουρκικό λαό ο οποίος στο σύνολο του μάλλον περίπου κατά το 50% είναι Έλληνες εξισλαμισθέντες. 

– Μέσα στις φλέβες τους τρέχει αίμα Ελληνικό και Χριστιανικό. 
Ιεραποστολές να γίνουν από τα μοναστήρια των Δωδεκανήσων προς αυτούς. 

Θα γίνει όμως το ΜΕΓΑΛΟ αυτό ΚΑΚΟ που λέει ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ να πέσει το 1/3 των τούρκων στον πόλεμο , το άλλο να πάει στην κόκκινη μηλιά και το τρίτον να γίνουν Χριστιανοί…οπότε τότε πρέπει μα είμαστε έτοιμοι εδώ κοντά για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.¨


Προφητεία Αγ. Αμφιλοχίου για τους Τούρκους. Το 50% των Τούρκων……… 

¨Τίποτε δεν εξηγείται σήμερα με την λογική , μόνο με την υπέρβαση της διορατικότητας των Αγίων Πατέρων μας και φυσικά όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί ο στόχος των δεινών που διερχόμαστε είναι κατ εξοχήν δαιμονικός. 
¨ η Ορθοδοξία στην Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί για να μην σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι"
¨ο πονηρός ξέρει το σχέδιο του ΘΕΟΥ εν μέρει και όχι εν  όλο για αυτό και μας παρακολουθεί κατά πόδι για να μας συνθλίψει ή να πιστέψουμε ότι μας έχει συνθλίψει¨ 
¨Το σχέδιο του Θεού δουλεύει χρόνια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ήδη ο Ουρανός πλέον απροκάλυπτα συνωμοτεί για την σωτηρία της Ελλάδος, αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε.¨ 

Το κακό στην Συρία έφερε ήδη μεγάλο κακό στην Τουρκία.¨
Οι Πνευματικοί νόμοι λειτουργούν και θα γίνει το θέλημα του κ. Ερντογάν:
Ερντογάν: Ο πλανήτης θα γυρίζει ταινίες στη τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου 

Η γέφυρα Γιαβούζ Σουλτάν Σελίμ, που θα δοθεί στην κυκλοφορία από αύριο, αποτελεί μέρος του μεγαλόπνοου οδικού σχεδίου που θα επιτρέψει στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκία να επεκταθεί έως τη Μαύρη Θάλασσα. 

«Βρισκόμαστε στην Ευρώπη και θα ενωθούμε με την Ασία διά θαλάσσης για τρίτη φορά» δήλωσε ο κ. Ερντογάν, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

«Θα συνδέσουμε τις ηπείρους χάρη στη γέφυρα» επισήμανε και πρόσθεσε: «Οι ταινίες ολόκληρου του πλανήτη θα γυρίζονται εδώ». http://www.tribune.gr/news/world 
Ας γίνει λοιπόν πραγματικότητα το όνειρο.
Και φυσικά ..στην πρώτη φάση οι ταινίες θα είναι ΘΡΙΛΕΡ και στην δεύτερη φάση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
ΥΓ : Αφιερωμένο στους προγόνους μας εκ της Μαρτυρικής Μικρασιατικής ΓΗΣ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.