4 Αυγούστου 2013

Η «ξανθιά του YouTube» και η ισλαμοποίηση της Γαλλίας.Δείτε το βίντεο μιας απλής νεαρής Γαλλίδας, γνωστής ως «Ξανθιάς του YouTube» (la blondede youtube), να λέει απλές αλήθειες για το Ισλάμ, την συνεχιζόμενη ισλαμοποίηση της Γαλλίας, την καλλιέργεια «ενοχών» στον γηγενή πληθυσμό λόγω, δήθεν, «μη ανεκτικότητας» και την ανάγκη κοινής πορείας του γαλλικού λαού απέναντι στην επέλαση του Ισλάμ. 

Μετάφραση (ΚΟ):

Μια μέρα, εκατομμύρια άνδρες θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να πάνε στον Βορρά. Δεν θα πάνε εκεί ως φίλοι, επειδή θα πάνε εκεί για να κατακτήσουν. Και θα κατακτήσουν μαζί με τους γιους τους. Η κοιλιά των συζύγων μας, θα μας δώσει τη νίκη. Houari Boumediene, πρόεδρος της Αλγερίας, 1974.

Σήμερα θα ξεκινήσω με τη συνέντευξη μιας γυναίκας που εξέρχεται από το τζαμί. Λέει η μουσουλμάνα γυναίκα: "μεταξύ μουσουλμάνων αδελφών μπορεί κανείς να επιτεθεί στον άλλο, μπορεί κανείς να επιτεθεί σε Χριστιανό, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε μουσουλμάνο". 

Μπράβο κυρία. 

Μας είπατε φωναχτά αυτό που το Ισλάμ ψιθυρίζει Έτσι:. μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν καθολικό, αλλά δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν μουσουλμάνο. Καλό. 

Και είμαι εγώ αυτός που δεν έχω σεβασμό; 

Μας λένε, εδώ στη Γαλλία, ότι εμείς δεν δείχνουμε σεβασμό και ότι δεν δείχνουμε καθόλου ανεκτικότητα. 

Έτσι, σήμερα ας μιλήσουμε σχετικά με την ανεκτικότητα. 

Επιτρέψτε μου να σταθώ σε κάποια σημαντικά πράγματα: 

Στη Γαλλία είχαμε συνηθίσει να λέμε τις θρησκευτικές γιορτές «Πάσχα» και «Χριστούγεννα».

Τώρα τις λέμε "διακοπές της άνοιξης" και "χειμωνιάτικες γιορτές". Εντάξει, δεν είμαστε ανεκτικοί. 
Ας μιλήσουμε για την αλλαγή του μενού στα γαλλικά κυλικεία για να ευχαριστηθούν όλοι. Εντάξει, δεν είμαστε ακόμα ανεκτικοί. 
Ας μιλήσουμε για όλα τα Χαλάλ κρεοπωλεία. Πάνω από το 70% των σφαγείων μας άλλαξαν και έγιναν Χαλάλ σφαγεία. Ακόμα δεν είμαστε ανεκτικοί. 

Στη Γαλλία έχουμε 2248 τζαμιά. Δεν είμαστε ανεκτικοί. 

Για να σας δώσω μια ιδέα: στην Αλγερία, υπάρχουν 50 εκκλησίες. 7 από αυτές θα πρέπει να κατεδαφιστούν σύντομα. Και είμαστε εμείς οι μη ανεκτικοί. 

Το 2008 υπήρξε ένας ιερέας (μόνο ένα μικρό παράδειγμα από τα πολλά), ο οποίος καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκιση στο Οράν (της Αλγερίας), επειδή γιόρταζε μια θρησκευτική εορτή έξω από την εκκλησία του. Αν κάποιος μιλά για ανοχή, ενώ βλέπει το τι συμβαίνει στη χώρα μας, κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της (μουσουλμανικής) «προσευχής», ας μιλήσει για ανοχή! (Μουσουλμανικές προσευχές στους δρόμους της Γαλλίας). 

Κάποιος μου λέει ότι δεν έχουμε σεβασμό προς τη θρησκεία τους. Εμείς δεν έχουμε σεβασμό;

Έχετε δει ποτέ πέτρες να εκτοξεύονται κατά των τζαμιών σας; Δεν νομίζω. Όμως την περασμένη χρονιά μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε μια καθολική εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Θα μας πουν και πάλι να μην συγχέουμε τα πράγματα. 

Εφημερίδα: Πιστοί λιθοβολήθηκαν την ώρα της λειτουργίας. 

Αφήστε τους αριθμούς να μιλήσουν: Στις γαλλικές φυλακές μας το 60 - 70% είναι μουσουλμάνοι. Αυτός ο αριθμός δεν προέρχονται από εμένα, προέρχεται από το Μεγάλο Ιμάμη της Γαλλίας. (Το Ισλάμ, πρώτη θρησκεία στην γαλλικές φυλακές) Ένας άλλος αριθμός που μόλις κυκλοφόρησε: το 80% των Αφρικανών του Μαγκρέμπ (Βόρεια Αφρική) δεν εργάζονται και ζουν από τα επιδόματα του κράτους. 

Όταν βλέπω σε ένα λεωφορείο ένα μόνο (Γάλλο), ενώ 50 άλλα άτομα φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ". Μπορείτε να το χαρακτηρίσετε αυτό "σεβασμό"; Εγώ το λέω πρόκληση. 

Φωνές πλήθους μουσουλμάνων: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο Αλλάχ είναι ο μόνος Θεός και οι Εβραίοι είναι ο εχθρός του Αλλάχ και οι Εβραίοι είναι ο εχθρός του Αλλάχ». 

Ήρθε η ώρα για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν να μας λένε ότι επειδή έχουμε μια άποψη για το Ισλάμ είμαστε ‘ισλαμόφοβοι’. Στοπ. 

Είναι μια δικαιολογία για την άρνηση της αλήθειας. Δεν έχω τίποτα εναντίον των Μουσουλμάνων. 

Έχω ένα πρόβλημα με το Ισλάμ, που υποτίθεται ότι μας λέει ότι το (Κοράνι) είναι ένα βιβλίο ειρήνης και αγάπης. Ένα βιβλίο ειρήνης και αγάπης που έχει 255 προτροπές για μίσος, για Τζιχάντ και μίσος κατά των Εβραίων. 

Ας δούμε τα στοιχεία: 2.248 τζαμιά, άλλα 200 χτίζονται, αλλά καθεδρικός ναός (του Saint Jacques στην Abbeville) ισοπεδώθηκε πλήρως με μπουλντόζες, γιατί απαιτούντο 3 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις. Και έχουμε 200 τζαμιά υπό κατασκευή; Ναι! Εμείς οι Γάλλοι πρέπει να πορευτούμε μαζί. 

Το Ισλάμ είναι μια μεγάλη θρησκεία, ισχυρή και δυνατή. Το πρόβλημα των Γάλλων και των Ευρωπαίων είναι η έλλειψη αλληλεγγύης. Δεν κάνω καμία έκκληση σε μίσος, ούτε σε βία. Σας καλώ μόνο να προβληματιστείτε σχετικά με το μέλλον της χώρας μας. 
Είναι σημαντικό. 

Ευχαριστώ όλους όσους υποστηρίζουν και δημοσιεύουν τα βίντεο μου. Σας ευχαριστώ όλους. Στέλνω ένα φιλάκι σε όλους εσάς. Merci και Vive la France.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / ΠηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.