28 Αυγούστου 2013

Τα τρία καρφιά εμπόδια, το 2013 και ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τι δουλειά έχει η  τούρκικη αλεπού μέσα στο παζάρι του  ΝΑΤΟ?
Μήπως έχει πάλι πλιάτσικο  και μοιρασιά και το μυρίσθηκαν οι Αγαρηνοί?
Γιατί την μουσούδα της  την έχει στραμμένη στο Αιγαίο και την Θράκη? Τα μπροστινά της πόδια στο Καστελλόριζο και την Κύπρο και με τα οπίσθια της θέλει να στηριχθεί στην Αλεξανδρέττα της Συρίας?

Τι είδους παγίδα στήνουν στην Συρία οι Ξανθοί στους δυτικούς?
Γιατί οι δυτικοί με τους πυραύλους τους θα   ανοίξουν στους Ξανθούς διαδρόμους διέλευσης για την πιθανή κατεβασιά τους στο Σουέζ?

Πόσα επίπεδα γεωπολιτικών αποφάσεων ήδη ενεργούνται ερήμην της ανθρωπότητας?
Έρημε άνθρωπε, τι σου έμελλε να πάθεις την δεκάτη Τρίτη χρονιά της δεύτερης χιλιετίας…?

¨Να ξέρατε πόσες φορές τύλιξε ο πονηρός με την ουρά του ολόκληρο τον πλανήτη με σκοπό να τον καταστρέψει και ο Θεός τον απέτρεψε¨
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Άραγε τα πυρηνικά υποβρύχια  με το πυρηνικό τους φορτίο δεν είναι  η ουρά του πονηρού  που σφίγγει με κεφαλοκλείδωμα θανάτου την πλάση ολάκερη?

Ο φαρμακερός λογαριασμός έρχεται μετά την Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ και είναι ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται θάλασσα της Μεσογείου.

Εδώ λοιπόν στην Μέση της Υδρογείου η ανθρωπότητα θα δώσει εξετάσεις απέναντι στον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και θα λάβει τα αντίστοιχα επιτίμια των βάρβαρων πράξεων της.
Σύντομα ο κομπασμός  του Αμερικάνικου Αετού θα σιγάσει  και θα ανατείλει πρόσκαιρα η  δύναμη της Αρκούδας των Ρώς.

Γιατί όλα θα οδηγούν στην ματαιότητα της πλανητικής υπερεξουσίας κόντρα στο ΘΕΛΗΜΑ του πραγματικού  ΚΥΡΙΟΥ του Σύμπαντος Κόσμου για να γίνει τελικά ¨¨ η Παλαιστίνη γήπεδο ποδοσφαίρου και η Νεκρά Θάλασσα ο Τάφος τους¨¨ αυτών δηλ.  των σημερινών επικυριάρχων όπως πριν χρόνους σημείωνε ο πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος.

Και με εμάς ΚΥΡΙΕ τι θα γίνει?

Αν οι ισχυροί του κόσμου αποφάσισαν να αυτοκαταστραφούν, εμείς σαν Έλληνες και σαν  Ελλάδα τι κάνουμε?

Εμείς ούτε τάσεις μεγαλοιδεατισμού έχουμε, ούτε τάσεις αυτοκαταστροφής. Γιατί λοιπόν να πηδήξουμε στο καμίνι της φωτιάς μαζί με τους άλλους τρελούς? Μήπως για να ικανοποιήσουμε τους ηγέτες μας ¨που δεν μας χαλνούν τα χατίρια και φροντίζουν τα τελευταίους χρόνους να μας εξαθλιώνουν¨? 

Σε λίγες ώρες και αυτοί που δεν προσεύχονται θα προσεύχονται!! εκλιπαρώντας να βρεθούν διέξοδοι ανάμεσα στα τσιμεντένια αδιέξοδα που μας εγκλώβισαν, με την μόνη διαφορά ότι τώρα θα θέλουμε εδώ και τώρα να δραπετεύσουμε από τα στρατόπεδα των καταναγκαστικών δυσβάστακτων οικονομικών και άλλων μέτρων που μας επέβαλλαν παρά την θέληση μας. 

Το γεγονός  είναι ότι η Ελλάδα σε άθλια κατάσταση από οικονομικής, κοινωνικής κ.α πλευράς εισέρχεται μέσα στο παγκόσμιο καμίνι των δοκιμασιών ενός προαποφασισμένου πολέμου που σκοπό έχει να αλλάξει την ρότα του ανθρώπινου πολιτισμού και να τον φέρει κοντά στα γούστα των κατεξοχήν πολιτισμικών δολοφόνων. 

Αν οι κατ επίφαση επικυρίαρχοι θέλουν να φτιάξουν  ένα νέο πολιτισμό πάνω σε εκατόμβες θυμάτων αθώων γυναικόπαιδων και αμάχων… τους τον χαρίζουμε αυτόν τον δήθεν νέο πολιτισμό της νέας φασιστικής τάξης γιατί δεν επιθυμούμαι να γίνουμε ηθικοί συναυτουργοί των ειδεχθών εγκλημάτων τους. 

Και ερχόμασθε  στο δια ταύτα. Αυτός ο νέος πόλεμος δεν γίνεται για τις ενεργειακές πηγές και τους ενεργειακούς γεωπολιτικούς διαδρόμους, ούτε λόγω της αντιπαράθεσης θρησκειών και κουλτούρας. Όλα αυτά είναι οι κατ επίφαση δικαιολογίες των στρατηγικών αποβλήτων των δεξαμενών σκέψης που βάλθηκαν άμεσα να τελειώνουν με τα τρία μοναδικά εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση του Μυστηρίου της ασεβείας και ανομίας που ήδη ενεργείται. 

Ποιά είναι  τα τρία αυτά εμπόδια που τους αναβάλλουν τα δολοφονικά σχέδια τους??? 

1.ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

2.Η ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας και των Μαρτύρων μας.
3.Και ο στυλοβάτης της Παγκόσμιας Ειρήνης ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Άραγε θα τα καταφέρουν? 

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Προσωπικά πιστεύω οι επικυρίαρχοι  ήδη κλωτσούν και ματώνουν τα ολόγυμνα πόδια τους πάνω σε αυτά τα τρία καρφιά με τα οποία ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ φρόντισε και στερέωσε την Οικουμένη στο Φιλάνθρωπο σχέδιο της οικονομίας της ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ για το αθώο πλάσμα του!!! 

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.