30 Αυγούστου 2013

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Αγαπητές  συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, 

Οι Δυνάμεις του  σκότους γιγαντώνονται και κανείς δεν μπορεί να τις σταματήσει.
Ο υπαρκτός Σιωνισμός  σε όλο του το μεγαλείο, αφού δολοφόνησε τους Κένεντυ που ήθελαν τον δημόσιο έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, κατέστρεψε την Σερβία, δολοφόνησε τον Μιλόσεβιτς και δημιούργησε το Κόσσοβο.

Με την έναρξη του 21ου Αιώνα, η Νέα Τάξη με το φιάσκο των διδύμων Πύργων και το κυνηγητό του Μπιν Λάντεν… ισχυροποίησε τις ανά τον κόσμο τρομοκρατικές οργανώσεις, υπό το πρόσχημα της Εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Με την συμμετοχή της παράνομης Στρατιωτικής Συμμαχίας  του ΝΑΤΟ, κατέστρεψε και λεηλάτησε τις πλούσιες χώρες του λεγομένου τρίτου κόσμου, ενώ παράλληλα μέσα από ένα πλέγμα κοινωνικών-οικονομικών-πολιτικών θρησκευτικών και στρατιωτικών συστημάτων προώθησε και ελέγχει σχεδόν ολοκληρωτικά τα κέντρα αποφάσεων των περισσοτέρων χωρών και τα εκτελεστικά τους όργανα.

Το Διεθνές Δικαστήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, λειτουργεί μόνο για να καλύπτει τα εγκλήματα των μεγάλων χωρών.

Αχυράνθρωποι  και καλά προσκοπάκια, στις υπηρεσίες  του μεγάλου αδελφού.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί Λαοί αφιονίσθηκαν, διεφθάρησαν, έχασαν τις αξίες και τα ιδανικά τους υπό την επήρεια  του βρώμικου χρήματος και των ψυχολογικών επιχειρήσεων που διεξάγονται σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και πνευματικής ζωής των Λαών.

Λαοί φέρονται και άγονται από τα μέσα της μεγαλύτερης και χειρότερης μορφής προπαγάνδας, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Οι στρατοί του μεγάλου αδελφού αποτελούνται από δολοφόνους τρομοκράτες και φανατικούς ισλαμοφασίστες που για μια χούφτα δολάρια σκοτώνουν αθώους.

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει παύσει να λειτουργεί, το Σύνταγμα αγνοείται, η βουλή των  ασπόνδυλων βρίσκεται σε μακροχρόνια αγρανάπαυση.

Η περίφημη ψήφος του κυρίαρχου Λαού, όποιον και να αναδείξει, θα ανήκει στον μεγάλο αδελφό, ο οποίος τα πάντα σοφά ποιεί.

Ο Σιωνισμός φοβάται  τις αξίες, φοβάται τον ζορμπά, φοβάται ότι παράγει ηθική, φοβάται την ελευθερία και την αγάπη, τρέμει τον Ελληνισμό του Πλάτωνα και του Σωκράτους. 

Μπορεί ο Βαρθολομαίος και ο Ιερώνυμος να εξυπηρετούν  τον μεγάλο τους αδελφό αλλά η ορθοδοξία, η οικογένεια, η πατρίδα, ο πατριωτισμός, του δημιουργούν σοκ.

Ο Paul Craig Roberts, πρώην Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών για την Οικονομική Πολιτική και συνεργάτης συντάκτης της Wall Street Journal, στο τελευταίο του βιβλίο η αποτυχία του Καπιταλισμού και οικονομική διάλυση της Δύσης, γράφει ότι η Αμερική μετατρέπεται σε ένα αστυνομικό κράτος και κανείς από τους αντιπροσώπους του Λαού , τους γερουσιαστές έχει το θάρρος να υποβάλει ερωτήσεις για τις παραβιάσεις των Νόμων του Συντάγματος, για την μη πληροφόρηση της γερουσίας από τα αρμόδια εκτελεστικά όργανα του κράτους, τα οποία δίδουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα εγκλήματά τους στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, τη Σομαλία, το Γκουαντάναμο και αλλού. Το Κογκρέσο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της «μομφής» και ότι το Σύνταγμα προβλέπει και να παύσει να είναι υποταγμένο στην άνομη εκτελεστική εξουσία.

Οι  ΗΠΑ δεν αντιμετωπίζουν καμία απειλή που να δικαιολογεί την ανομία και την κατάχρηση εξουσίας της αστυνομίας που χαρακτηρίζουν την εκτελεστική εξουσία του 21ο αιώνα.

Με το να συναινεί με  τις παράνομες πράξεις, το Κογκρέσο επέτρεψε στην εκτελεστική εξουσία να θέτει τον εαυτό της υπεράνω του νόμου και να ξεφεύγει  της λογοδοσίας για τις παραβιάσεις του νόμου και του Συντάγματος. 

Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James R. Klaketa παρά τα κατάφορα ψέματα που είπε στο Κογκρέσο, παραμένει στο γραφείο του.

Ο Keith B. Alexander, διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, παραπλάνησε το Κογκρέσο, και αυτός παραμένει στο γραφείο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας αποφεύγει να πει στο Κογκρέσο την αλήθεια για κάθε θέμα, και αυτός παραμένει στο γραφείο του.

Το  ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον  πρόεδρο Ομπάμα, ένας από τους μεγάλους απατεώνες της εποχής μας, που  είναι τόσο αντίθετος με την αλήθεια ώστε σπάνια η αλήθεια βγαίνει από το στόμα του.

http://www.paulcraigroberts.org/2013/08/13/humanity-is-drowning-in-washingtons-criminality-paul-craig-roberts/ (lefana@shaw.ca) 

Το  τοπίο στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρο. Τα κόμματα και οι πολιτικοί ξεγυμνώθηκαν, αγύρτες και απάτριδες, δεν έχουν  ούτε ιερό ούτε όσιο. Κάθε μέρα η Τρόικα τους βαθμολογεί κατά πόσο υπάκουοι και συνεργάσιμοι είναι. Το τραμπολίνο θα καθιερωθεί σαν Ολυμπιακό αγώνισμα σε αντικατάσταση της Ελληνορωμαϊκής πάλης, προς τιμήν των Ελλήνων πολιτικών για τις μεγάλες κωλοτούμπες που πραγματοποιούν. 

Πρέπει  να έχεις θράσος για να πηγαίνεις  κόντρα στην παγκόσμια δύναμη που  λέγεται Σιωνισμός, που χρησιμοποιεί ατέλειωτο χρήμα, στρατιές δολοφόνων, προδοτών, ερπετών, διεφθαρμένων, πνευματικά λοβοτομημένων και πολιτικά κολλημένων ατόμων. 

Ο μεγαλύτερος  Ρατσισμός που υπάρχει λέγεται  Σιωνισμός. Ο Καπιταλισμός, ο Κομμουνισμός, ο ισλαμοφασισμός, ο χιτλερισμός  κλπ είναι τα παράγωγα του.

Η τελευταία ελπίδα που υπάρχει είναι η ένωση όλων των πατριωτικών Δυνάμεων, η κομματική αποτοξίνωση και πατριωτική σύμπλευση των συμπατριωτών μας.

Η αριστεροφοβία και η δεξιοφοβία είναι τα φαντάσματα του παρελθόντος που κάθε τόσο οι Έλληνες Πολιτικάντηδες βγάζουν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας για να περιχαρακώνουν τους αφελείς ψηφοφόρους τους, μέσα στο μαντρί.

Η Γενοκτονία συνεχίζεται και οι Έλληνες Πατριώτες άρχισαν  επί τέλους να συμπλέουν.

Ίσως είναι  ιστορική στιγμή ότι δύο νέα κόμματα, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας και το ΕΠΑΜ απεφάσισαν να συνεργασθούν με απώτερο σκοπό την Σωτηρία της Πατρίδος.

Η σύμπλευση είναι  ανοιχτή, χωρίς αρχηγούς αλλά με ένα συντονισμένο σχέδιο δράσης.

Στέργιος Σμυρλής
6944325056 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.