Τελευταίες αναρτήσεις

12 Μαρτίου 2017

Ο ΣΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Γράφει το σποράκι 

     Σιγά που θα περιμένω απάντηση! Φαίνεται πως εσείς δεν με παίρνετε στα σοβαρά κι επειδή είμαι ανωτέρας σποράς φίλος σας, αντί να… θυμώσω, την κοπάνησα μαζί με τον Περικλή για τα πάτρια εδάφη. Τι λέτε; Να επιστρέψω σε σας; Γιατί; Μήπως με περιμένει κανείς; ΄Η μήπως σας έλειψα; Θα το δείξει η ΑΠΟ-ΣΤΑΣΗ! 
     Χωρίς στάση στην χώρα σας συνέχισα το μακρύ ταξίδι μου στην ροή του χρόνου, για να συμπληρώσω το βιβλίο της Ιστορίας σας. Φυτεύτηκα σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και είδα όλες τις αναταράξεις της, που απέβησαν μοιραίες για το μέλλον της φυλής σας και του ΠΛΑΝΗΤΗ.
     Πόλεμοι σε εξέλιξη παντού, πείνα και δυστυχία και στρατιές ρακένδυτων ανθρώπων να σέρνονται με άδεια μάτια και να σωριάζονται εξαθλιωμένοι στο χώμα. Σίγουρα αυτή η τραγική εικόνα οφείλεται στις επεκτατικές βλέψεις των ισχυρών  και παράλογα σκεπτόμενων ΗΓΕΤΩΝ.
     Οι απάνθρωποι δολοφόνοι διέλυσαν τα Έθνη-Κράτη και δουλοποίησαν ανύποπτους λαούς, για να ικανοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους. Αυτοί που δεν σεβάστηκαν την Φύση και την ανθρώπινη ύπαρξη με τον πολιτισμό της. Αυτοί που δεν γνωρίζουν πως ό,τι σπείρεις θα ΘΕΡΙΣΕΙΣ!
     Αυτοί δεν είχαν σύμβουλο ένα χαρισματικό σποράκι, όπως έχετε εσείς φίλοι μου Έλληνες και δεν το εκτιμάτε. Όταν το χάσετε θα καταλάβετε την αξία του και θα το αναζητάτε. Μα θα είναι πολύ αργά. Αχ συγκινήθηκα κι έχασα τον ειρμό μου. Τι μου κάνει η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ! 
     Γιατί έπρεπε οι λαοί να πληρώσουν το τίμημα της μισαλλοδοξίας των στυγνών δικτατόρων; Γιατί έπρεπε να υποστούν τις φονικές επιθέσεις με τα τεχνολογικά και τα οικονομικά τους όπλα; Μόνο επειδή από απερισκεψία έκαναν λανθασμένες επιλογές των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ; 
     Κρύωσε η καρδιά μου στη θέα των ερειπίων, που κάλυπταν την επιφάνεια της γης. Ούτε σύνορα ξεχώριζαν, ούτε κράτη ούτε πόλεις… όλα τα σκέπαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Πολύ ζοφερό το μέλλον σας φάνταζε σε μια πινακίδα στη μέση του πουθενά ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! 
     Επιτέλους μια πνοή φωτός διαλύει την καταχνιά και με οδηγεί στον Ιερό Βράχο, όπου το φωτεινό ΟΡΑΜΑ του Περικλή δόξασε την Αθήνα του. Αγέρωχο ξεχωρίζει το διατηρημένο ιστορικό μνημείο και προβάλλει στο μέλλον, με ό,τι απέμεινε απ' τον δοξασμένο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ! 
     Αφήνω την χαρά μου να με κυριεύσει, σα να είμαι κι εγώ γνήσιος πατριώτης σας. Θαυμάζω το μεγαλείο του κι ευχαριστώ τον Δημιουργό του κόσμου σας για την διάσωσή του. Όμως η απόλυτη σιωπή που βασιλεύει… με ανησυχεί… δεν υπάρχει ζωή εδώ, ούτε ΑΝΘΡΩΠΟΙ; 
     Ερευνώντας το περιβάλλον, το μάτι μου πέφτει σε δυο ανθρώπινες σκιές καθισμένες στα σκαλοπάτια. Πλησιάζω και βλέπω έναν ηλικιωμένο άντρα και μια φιγούρα μαυροφορούσα απ' την κορυφή ως τα νύχτα. Μόνο τα γαλάζια μάτια της πρόδιδαν το φύλλο και την ΦΥΛΗ ΤΗΣ. 
     Ενστικτωδώς φυτρώνω ανάμεσά τους με ανοιχτές τις κεραίες μου. Με έκαιγε η περιέργεια για την εκεί παρουσία τους. Με το που άνοιξαν το στόμα τους ταρακουνήθηκε το φυλλοκάρδι μου… η χαρά μου με… πέταξε στα ουράνια, ακούγοντάς τους να μιλάνε σε άπταιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ! 
- Μοναχοκόρη μου αγαπημένη… πόση ευτυχία με γέμισε ο ερχομός σου! Με φόβο σου έστειλα το κρυφό μου μήνυμα  στα ξένα, που κατέφυγες για να επιβιώσεις… δεν ήμουν σίγουρος πως θα φτάσει στα χέρια σου… σ' ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στην επιθυμία του ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. 
- Πατέρα κι εγώ χάρηκα όταν πήρα το απεγνωσμένο σου μήνυμα να με ξαναδείς… κι όπως βλέπεις ήρθα αμέσως. Περιττό να σου θυμίσω τους κινδύνους αυτής της απόφασής μου. Ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η μετακίνησή μας απ' τις ξένες χώρες, στις οποίες ξενιτευτήκαμε…
-Το γνωρίζω κόρη μου και λυπάμαι όπως και για όλα τα άλλα δεινά, που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια…
- Ναι πατέρα όλη η δική μας γενιά πληρώνει τις… αμαρτίες σας. Μα δεν ήρθα εδώ για να σε κατηγορήσω…
- Ευχαριστώ παιδί μου που η ελληνική ψυχή σου, δεν σου επιτρέπει να την γεμίζεις με μίσος και κατηγορίες. Σ' αυτά τα ευγενικά συναισθήματά σου στηρίζομαι, για να σου ανοίξω την καρδιά μου και να απολογηθώ μπροστά σου…
- Τι θες να πεις πατέρα… πως μετάνιωσες;
- Ακριβώς! Τώρα συνειδητοποιώ το κακό που έκανε η γενιά μου στην δική σας σκοτώνοντας τα όνειρά σας. Τώρα που  η δυστυχία που μας επέβαλλαν οι στυγνοί εγκληματίες και καταστροφείς της χώρας μας, επιβαρύνουν την υγεία μας και στερούν μέρες απ' την ζωή μας… πόσο λυπάμαι…
- Πατέρα δεν έχουν νόημα οι ενοχές τώρα. Όταν ύπουλα ισλαμοποιούσαν την πατρίδα μας, τί έκανες; Όταν οι λαθραίοι εισβολείς έπαιρναν ιθαγένεια κι έκλεβαν τα δικαιώματά μας, τι έκανες; Όταν κάθε είδους τριτοκοσμικοί φυγάδες έπαιρναν τα μεροκάματα των Ελλήνων τι έκανες; Τίποτα δεν έκανες πατέρα ούτε εσύ ούτε και οι όμοιοί σου κι επιτρέψατε να μας κάνουν μετανάστες και μέσα στην πατρίδα μας. Εσείς μας αναγκαστήκαμε να ξενιτευτούμε.
- Έχεις δίκιο παιδί μου και λυπάμαι αφάνταστα γι' αυτό. Ναι, είμαι υπόλογος απέναντί σ' όλη τη γενιά σας και εκλιπαρώ την συγνώμη σας. Φάνηκα πολύ δειλός απέναντι στο πατριωτικό μου χρέος, τότε που έπρεπε να βάλω την ελευθερία της πατρίδας πάνω απ' την προσωπική μου επιβίωση. Ναι, φταίω, μα τότε με τον ρατσιστικό νόμο και την σχεδιασμένη ισλαμοποίηση της Ελλάδας μας, εμείς ο λαός βρεθήκαμε απροετοίμαστοι κι ανήμποροι να σηκώσουμε το βάρος μιας επανάστασης. Ναι, δεν αντιδράσαμε, δεν ξεσηκωθήκαμε σαν απόγονοι ηρώων… την δειλία μας εκμεταλλεύτηκαν τα προδοτικά υποκείμενα των διεθνιστών και μας υποδούλωσαν τόσο εύκολα. Μας έπιασαν στον ύπνο, γιατί ο καθένας μας κουτοπόνηρα σκεφτόμενος έριχνε την ευθύνη στους άλλους.  Ποιοι ήταν οι άλλοι που αγωνίζονταν; Οι αληθινοί πατριώτες Έλληνες, που έδωσαν και την ζωή τους για τον Αγώνα. Ήταν όμως τόσοι λίγοι απέναντι στο θηρίο της παγκοσμιοποίησης. Μας νίκησαν και σήμερα ζούμε σαν σκλάβοι και φοβόμαστε και την σκιά μας. Ναι, είμαστε υπόλογοι απέναντί σας. Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα;
- Τώρα πατέρα είναι πολύ αργά. Κοίταξέ με… βλέπεις την κόρη σου την Ελληνίδα με την μαντίλα; Με αναγνωρίζεις έτσι; Την φόρεσα αναγκαστικά για να έρθω να σε δω.
- Αλήθεια δεν σ' αναγνωρίζω ελληνίδα στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! 

(συνεχίζεται ΕΔΩ)

το σποράκι

(της Μαίρης Καρά)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.