22 Σεπτεμβρίου 2025

Αφρασιατικό ουρητήριον «Αι Αθήναι»

Ντεμέκ «υπερπατριώτες» δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, μαρκάρουν τη λαθρομετανάστευση με τα… μάτια και επιβλέπoυν τη μετατροπή της Ελλάδας σε οθωμανικό σαντζάκι
 
Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος
 
Και είπεν ο Θάνος ο Πλεύρης, ο γιαλαντζί εθνικιστής, που ανακάλυψε τον Ελληνα Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα* εις το πρόσωπον (δηλαδή εις το επίθετον και τα οφίτσια) του Κούλεως: «Είχαμε μια αυξημένη ροή μετά από δυο μήνες, σε ένα Σαββατοκύριακο σε δυο μέρες δηλαδή ήρθαν 850 άτομα. Από χθες ξεκίνησε η αποσυμφόρηση του νησιού, σήμερα θα συνεχιστεί και μέσα στις επόμενες δύο τρεις ημέρες θα έχει αποσυμφορηθεί πλήρως το νησί».
 
Το ενδιαφέρον του πορθητού των Εξαρχείων** δεν είναι για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας -και δη για την Αθήνα, που στεγάζει το ήμισυ του πληθυσμού-, αλλά μόνο για την Κρήτη. Εκεί είναι η έδρα του Κούλεως, εκεί υπάρχει άφθονη κομματική πελατεία, εκεί δούλευε η μηχανή του ΟΠΕΚΕΠΕ νυχθημερόν και -πάνω απ’ όλα- εκεί μπορεί η επιχείρηση της αντικατάστασης πληθυσμού να συναντήσει σφοδρότατες αντιστάσεις και όχι νερομπουλίστικες σαν την άνευ όρων παραδομένη στις δυνάμεις της παρακμής Αθήνα.
 
Αι Αθήναι επί Νέας Δημοκρατίας, προηγουμένως του ΣΥΡΙΖΑ και παραπροηγουμένως της ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Α.Ε. (όπως χαρακτήριζε τον δικομματισμό ο Αδωνις) έχουν καταντήσει αφρασιατικό ουρητήριο και αφοδευτήριο και, καθώς φαίνεται, όχι μόνο θα παραμείνουν έτσι, αλλά η κατάσταση της πρωτευούσης θα επιδεινωθεί.
 
Γι’ αυτό λέει ο Πλεύρης ότι σε δύο ημέρες «θα έχει αποσυμφορηθεί πλήρως το νησί». Ο εποικισμός της Αθήνας από ισλαμιστές δεν τον ενοχλεί. Εκεί σκοπεύει να παρκάρει τους άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες. Μόνο, να, για την τιμή των όπλων (αν έχει απομείνει ίχνος τιμής σε πρόσωπο της κυβέρνησης) τσαμπουνάει κάτι αερολογίες τού στιλ «εμείς ως υπουργείο Μετανάστευσης υποδεικνύουμε χώρους που θα πάνε για να εκτελεστεί η διοικητική κράτηση ή ο περιορισμός».
 
Αν τους δείτε τους ισλαμιστές μουσαφίρηδες να τελούν υπό κράτηση ή υπό… περιορισμό (αλήθεια, ποια η πρακτική διαφορά;) και να μην περιφέρονται στο κέντρο της πόλης, να μας το πείτε κι εμάς να χαρούμε…
 
*Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, 1ος Δούκας του Πρίμο ντε Ριβέρα, 3ος Μαρκήσιος της Εστέγια. Ο σημαντικότερος ιδεολογικός καθοδηγητής του ισπανικού εθνικισμού του 20ού αιώνα, ιδρυτής του κόμματος «Φάλαγγα». Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1903 στη Μαδρίτη και δολοφονήθηκε από αναρχοκομμουνιστές στο φρούριο του Αλικάντε, στις 20 Νοεμβρίου 1936.
 
**Παρακολουθήστε το θρυλικό βιντεάκι του 2019, όπου ο Πλεύρης υποσχόταν πάταξη της ανομίας, έχοντας πάει στην πλατεία Εξαρχείων τα χαράματα, ψέλλιζε μην τυχόν και τον ακούσει κάνας ανάρχας και είχε βγάλει μάτια και στην πλάτη από την τρομάρα του.
 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.