6 Ιουνίου 2024

Ετοιμάζεται το «Family Pride» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πριν το Euro Gay Pride

Το Pride, που διεξάγεται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο, διοργανώνεται φέτος στην Θεσσαλονίκη, όμως πριν από αυτό, έρχεται και το family pride.
 
Όπως γίνεται γνωστό από την αφίσα, «μετά την Σερβία και την Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα, οι Ελληνίδες μάνες», φέρνουν την γιορτή της οικογένειας στην Ελλάδα. Χωρίς να είναι πραγματικά σαφές ποιοι είναι οι διοργανωτές, το «Θεσσαλονίκη Family Pride», πρόκειται να ειναι μία «γιορτή για την Ελληνική Οικογένεια», όπως αναφέρεται στην αφίσα.
 
Η αφίσα αναρτήθηκε σε ομάδα στο facebook, με τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση να παίρνουν και να δίνουν, υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας και κατά της «νέας τάξης πραγμάτων». Η εκδήλωση προετοιμάζεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου στον Λευκό Πύργο.
 
Παρέλαση της οικογένειας και στην Αθήνα
 
Την ίδια ημέρα, όπως προκύπτει από το familypride.gr, το ραντεβού της Αθήνας για το οικογενειακό pride είναι στο Παλαιό Φάληρο, όπου η πορεία θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.
 
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το Pride Family είναι «η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου. 1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση»!
 
Βασικά μηνύματα του Pride Family:
 
«Δημογραφικό πρόβλημα. Η ιδέα της Οικογένειας να ξανά γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους. Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Απαιτείται η συμμετοχή όλων μας σε αυτές τις πορείες για να τρομάξουμε λίγο αυτούς που προωθούν την διαστροφή και τα αίσχη στην κοινωνία μας.
Φτάνει πια η πλύση εγκεφάλου ειδικά στα παιδιά μας... Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς σήμερα ένα καινούριο σκηνικό παρουσιάζεται και η φυσική και συναισθηματική επιβίωση της άλλοτε χρηστής Ελληνικής οικογένειας έρχεται αντιμέτωπη µε την αποπροσωποποίηση των κοινωνικών σχέσεων, την αυτονόμηση του ατόμου από την ομάδα, την απώλεια της εξουσίας που είχε η οικογένεια πάνω στα µέλη της, την επικράτηση των υλιστικών αξιών, τον καταναλωτισμό, τον ανταγωνισμό, την εργασιομανία προς απόκτηση υλικών αγαθών.
Ταυτόχρονα η πλύση εγκεφάλου από την νέα αταξία πραγμάτων όσον αφορά τους ΛΟΑΤΚΙ, που διαφημίζουν την πρωκτική τους ανωμαλία ως υπερήφανη πράξη, οδηγεί πλέον τα παιδιά μας σε κακοτράχαλους ατραπούς. Ελληνίδες μάνες και Έλληνες πατέρες και παππούδες, αντισταθείτε σθεναρά σε αυτή την αισχρή προπαγάνδα, για να προστατέψετε την νέα γενιά, από την ανωμαλία, που προσπαθούν να μας επιβάλουν, για να αλώσουν την Ελληνική Χριστιανική οικογένεια. Σκοπός τους και στόχος τους είναι ένας και μοναδικός. Η ηθική κατάπτωση ότι Ελληνικού και Χριστιανικού ….. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Διότι ….δια τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας. 
αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την 
παρά φύσιν. ομοίως τε και οι άρρενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν 
της θήλειας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους άρσενες εν 
άρσεσιν την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν, ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες .


Στο πρώτο κεφάλαιο της Αγίας Γραφής περιγράφεται η αυγή της Δημιουργίας. Το ανθρώπινο γένος δημιουργήθηκε εξαρχής από τον Θεό σε δύο φύλα με σεξουαλική συμπληρωματικότητα. “Δημιούργησε, λοιπόν, ο Θεός τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του εικόνα, κατ’ εικόνα Θεού τον δημιούργησε, τους δημιούργησε άντρα και γυναίκα” 2 (Γένεση 1:27).
Σε επόμενο κεφάλαιο, βλέπουμε την αντίδραση του Αδάμ, όταν πρωτοαντίκρισε την Εύα, και γινόμαστε μάρτυρες της πρώτης έλξης της ανθρωπότητας … μεταξύ άνδρα και γυναίκας ….
Γι’ αυτόν το λόγο θα εγκαταλείπει ο άντρας τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα ενώνεται με τη γυναίκα του· θα ενώνονται σε μία σάρκα 3 (Γένεση 2:24).
Όταν ακόμη δεν υπήρχαν ούτε γονείς ούτε και σεξ, ο Αδάμ προφητεύει πως χάρη στη γυναίκα θα γίνεται η συνουσία και η ένωση των δύο ανθρώπων σε ένα σώμα. Έτσι, ο σεξουαλικός διμορφισμός των ανθρώπων συνδέεται άμεσα με την ετεροσεξουαλική συμπεριφορά, που ευλογείται στα πρόσωπα των πρωτοπλάστων.
Συνέχεια.....

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά υπερήφανους ανώμαλους η τιμωρία τους δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτή που επεβλήθη τότε στις δύο κακόφημες πόλεις ...
“Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε ποΌσον αφορά και την επερχόμενη τιμωρία των … υπερήφανων ανωμάλων δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτή που επεβλήθη τότε δια πυρός λύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά” 4 (Γένεση 18:20), μας πληροφορεί ο ίδιος ο Θεός και στέλνει τους αγγέλους του να επισκεφθούν τα Σόδομα.
Στο 19ο κεφάλαιο της Γένεσης, εξελίσσονται τα τραγικά γεγονότα. που έφεραν την οριστική καταστροφή της πόλης. Τα Σόδομα ήταν μια πόλη πλούσια και δοξασμένη, αλλά είχε κατοίκους παραδομένους στις ηδονές, που είχαν αναγάγει το σεξ μεταξύ αντρών σε τέχνη τόσο διαδεδομένη και αποδεκτή που οποιαδήποτε αντίρρηση συναντούσε την οργή και την αντεκδίκηση. Όπως έχουμε γράψει αναλυτικά, στα Σόδομα δεν εφευρέθηκε απλά το ομοφυλοφιλικό σεξ αλλά έγινε μόδα, κανόνας και κοινωνική επιταγή. Στη φοβερή αυτή περιγραφή αντικρίζουμε μια πρώιμη σεξουαλική ταυτότητα, που ξέρει όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να επιβάλλεται.
Και τότε ο Κύριος άφησε να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα, από τον ουρανό 5 (Γένεση 19:24).
Έτσι, τα Σόδομα έμειναν στην ιστορία ως η πόλη που έκανε μόδα τον σοδομισμό, δηλαδή έναν συνδυασμό αφύσικων σεξουαλικών πράξεων, υπερηφάνειας και διαφήμισης της αμαρτίας, που οδήγησε τελικά στην καταστροφή τους.
Νομίζω ότι όλα τα πιο πάνω σαφώς αντικατοπτρίζουν και την σημερινή μας κατάντια, η οποία διόλου δεν διαφέρει από τις ασυγχώρητες αμαρτίες των ανώμαλων, που ζούσαν στα Σόδομα και Γόμορρα και οι οποίοι τελικά πλήρωσαν επί της γης τις έκφυλες πράξεις τους ….
Και ….

Στο Λευιτικό, το τρίτο βιβλίο της Αγίας Γραφής, ο Θεός παραδίδει λεπτομερείς λειτουργικές και ηθικές διατάξεις για τον λαό Του. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και μια απερίφραστη αποδοκιμασία των ομόφυλων σεξουαλικών πράξεων.
Δεν πρέπει να πλαγιάσεις με άντρα όπως πλαγιάζεις με γυναίκα, είναι βδελυρό 8 (Λευιτικό 18:22).
Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, λίγο παρακάτω το επαναλαμβάνει:
Αν κάποιος συνευρεθεί με άντρα όπως με γυναίκα, διαπράττουν και οι δύο πράξη βδελυρή 9 (Λευιτικό 20:13).
Το σεξ μεταξύ αντρών περιγράφεται στις διατάξεις αυτές ως κοίτη μετ’ άρσενος ή αρσενοκοιτία και χαρακτηρίζεται ως βδέλυγμα και ισχυρό παράδειγμα προς αποφυγή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ξεκάθαρη αποδοκιμασία των ομοσεξουαλικών πράξεων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων παραγόντων.
Και τέλος αν υπάρχει τέλος για τους εκφυλισμένους ...
Μέσα από την καρδιά των ανθρώπων πηγάζουν οι κακές σκέψεις, μοιχείες, πορνείες, φόνοι, κλοπές, πλεονεξίες, πονηριές, δόλος, ακολασία, φθόνος, βλασφημία, αλαζονεία, αφροσύνη. Όλα αυτά τα κακά πηγάζουν μέσα από τον άνθρωπο και τον κάνουν ακάθαρτο 10 (Μάρκον 7:21-23)
Αυτά τα ολίγα, που πρέπει να είναι το χειρόφρενο μας στην απότομη κατηφόρα μας ...που μας οδηγούν.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ....
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ.... ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .....
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
Μ.

Ανώνυμος είπε...

Κσθε αρθρο και σχολιο στο koukfamily κτυπουν κατακεφαλα και ανωμαλους και απατριδες.
Ντ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πούτιν προς τιμή του για να προστατεύσει την χώρα του σκληρούς νόμους εφάρμοσε κατά αθέων και ανωμάλων. Αυτός είναι και ο λόγος., που το εγκληματικό συνδικάτο ευρωπαίων που συμπεριλαμβάνει τους πιο πάνω βάλθηκε να τον καταστρέψει, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Και εσείς έλληνες κυβερνώντες ... άρατε πύλας για να εισέλθουν όλα αυτά τα αποβράσματα και μας καταστρέψουν. Παραφράζω ένα γνωμικό, που είναι για την τουρκιά .... Η πουστιά και η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά ...
Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΜΜΕ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.
ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ή ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
Η ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ....
Π.Β.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να μας πείσουν ότι οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί είναι γκεμπελικη προπαγάνδα μια χούφτα είναι σε σχέση με τον πληθυσμό πολλοί είναι αυτοί που σιγονταρουν και καταπίνουν το παραφυσικό αυτό παιδοκτονο αφήγημα που μας επιβάλλεται από το εξωτερικό! Αντισταθείτε εδώ είναι η Ελλάς!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.