3 Δεκεμβρίου 2023

Oι Nαζιστικές Ρίζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μετάφραση: Απολλόδωρος
12 Δεκεμβρίου 2018 | Jon Rappoport | Διαβάστε το εδώ
 
Πρόκειται για ενημέρωση πληροφοριών. Εδώ παρουσιάζω τα γυμνά οστά αυτού που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας... αν το βλέπαμε.
 
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένας βιομηχανικός όμιλος στη ναζιστική Γερμανία που ονομαζόταν IG Farben. Ήταν το μεγαλύτερο χημικό/φαρμακευτικό χταπόδι στον κόσμο. Κατείχε εταιρείες και είχε ευνοϊκές επιχειρηματικές συμφωνίες με εταιρείες από την Αγγλία μέχρι την Κεντρική Αμερική και την Ιαπωνία.
 
Ο συγγραφέας του βιβλίου The Devil’s Chemists, Josiah DuBois, ταξίδεψε στη Γουατεμάλα, σε μια αποστολή διερεύνησης γεγονότων, τις πρώτες ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και επέστρεψε με το σχόλιο ότι, απ' όσο μπορούσε να πει, η Γουατεμάλα ήταν "μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Farben".
 
Η φαρμακευτική αυτοκρατορία ήταν και είναι μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες ασκούν τέτοια δύναμη. Δεν εμπλέκονται μόνο στον έλεγχο του ιατρικού καρτέλ- είναι πολιτικοί σχεδιαστές.
 
Αυτός είναι ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ταιριάζει τόσο στενά με αυτό που χαλαρά αναφέρεται ως Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο στόχος της εγγραφής κάθε ανθρώπου σε ένα σύστημα διάγνωσης ασθενειών και θεραπείας με τοξικά φάρμακα από την κούνια μέχρι τον τάφο έχει έναν ευρύτερο σκοπό: να εξουθενώσει, να αποδυναμώσει τους πληθυσμούς.
 
Αυτός είναι ένας πολιτικός στόχος. Διευκολύνει τον έλεγχο.
 
Οι κύριες εταιρείες που αποτελούσαν συστατικά της IG Farben, κατά την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν η Bayer, η BASF και η Hoechst. Ήταν εταιρείες χημικών και φαρμάκων. Οι Farben έβαλαν τον Χίτλερ στην κορυφή της Γερμανίας ως αρχηγό του κράτους και ο πόλεμος σχεδιάστηκε για να οδηγήσει σε μια ενωμένη Ευρώπη, στην οποία θα κυριαρχούσε ο σύνδεσμος Farben.
 
Η απώλεια του πολέμου δεν εκτροχίασε αυτό το σχέδιο. Μετατοπίστηκε σε ένα οικονομικό σχέδιο, το οποίο έγινε, τελικά, η Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο Walter Hallstein, ο ναζιστής δικηγόρος που, κατά τη διάρκεια του πολέμου, είχε αναλάβει τον μεταπολεμικό νομικό σχεδιασμό της νέας Ευρώπης.
 
Όπως αναφέρει το Ίδρυμα Rath: Το 1939, στα πρόθυρα του πολέμου, ο Hallstein είχε δηλώσει: "Η δημιουργία του Νέου Δικαίου [των Ναζί] είναι ΜΟΝΟ καθήκον των νομοθέτων"!
 
Το 1957, με τη φήμη του εξυγιανμένη, ο Hallstein είπε τα λόγια αυτά με τον εξής τρόπο: "Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει πλήρη και απεριόριστη εξουσία για όλες τις αποφάσεις που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική αυτής της ευρωπαϊκής κοινότητας".
 
Μεταπολεμικά, η IG Farben διασπάστηκε σε ξεχωριστές εταιρείες, αλλά οι εταιρείες αυτές (Bayer, Hoechst και BASF) επανήλθαν δυναμικά, επιτυγχάνοντας νέα υψηλά κέρδη.
 
Σας παραπέμπω στο εκρηκτικό βιβλίο "Οι ναζιστικές ρίζες της ΕΕ των Βρυξελλών" των Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Dr. Matthias Rath και August Kowalczyk. Μπορείτε επίσης να το διαβάσετε στο relay-of-life.com. Πρόκειται για ένα μαχαίρι στην καρδιά της ΕΕ.
 
Στο Ίδρυμα Rath μπορείτε επίσης να διαβάσετε το κλασικό βιβλίο του Joseph Borkin, "Το έγκλημα και η τιμωρία της IG Farben".
 
Το 1992, ήμουν βαθιά αφοσιωμένος στην έρευνα για τις συγκεκριμένες καταστροφικές συνέπειες των ιατρικών φαρμάκων. Τελικά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, στα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας, τα φάρμακα αυτά δεν ήταν καταστροφικά κατά λάθος. Είχαν σκοπό να προκαλέσουν βλάβη. Επρόκειτο για συγκεκαλυμμένο χημικό πόλεμο εναντίον του πληθυσμού του πλανήτη. Η σύνδεση Rockefeller-Standard Oil-Farben ήταν ένα πρωταρχικό κομμάτι του παζλ.
 
Ήταν, φυσικά, η δύναμη του Rockefeller (και του Carnegie) που είχε επιβάλει τη γέννηση της φαρμακευτικής ιατρικής στην Αμερική, με τη δημοσίευση της Έκθεσης Flexner του 1910. Η Έκθεση χρησιμοποιήθηκε για να αφορίσει και να περιθωριοποιήσει τη Χειροπρακτική, την Ομοιοπαθητική, τη Νατουροπαθητική και άλλες μορφές παραδοσιακής φυσικής πρακτικής, υπέρ αυτού που θα γινόταν ο σύγχρονος κολοσσός της φαρμακευτικής θεραπείας.
 
Σε ένα άρθρο για τον FDA, “Medical Murder in the Matrix,” επισημαίνω το γεγονός ότι αυτή η ομοσπονδιακή υπηρεσία έχει επιτρέψει τουλάχιστον 100.000 θανάτους Αμερικανών, ετησίως, από τις άμεσες επιπτώσεις των φαρμάκων που ο ίδιος, ο FDA, έχει πιστοποιήσει ως ασφαλή. (Βλέπε, για παράδειγμα, JAMA, 26 Ιουλίου 2000, ‘Is US Health Really the Best in the World,’, Dr. Barbara Starfield).
 
Ο FDA γνωρίζει αυτά τα νούμερα θανάτων. Τα "ακούσια" και "τυχαία" δεν μπορούν πλέον να εφαρμοστούν σε αυτό το συνεχιζόμενο ολοκαύτωμα.
 
Η ίδια η φαρμακευτική βιομηχανία γνωρίζει επίσης αυτά τα στοιχεία θανάτου.
 
Για να κατανοήσουμε τις διαστάσεις και την ιστορία του συνεχιζόμενου χημικού πολέμου κατά του πληθυσμού, με τη μορφή ιατρικών φαρμάκων (και φυσικά φυτοφαρμάκων), πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το αρχικό χταπόδι, την IG Farben.
 
Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ. Απλώς άλλαξε τις στρατηγικές του.
 
Σε κάθε φασιστικό σύστημα, ο κύριος όγκος των ανθρώπων που εργάζονται μέσα στο σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων, αρνούνται να πιστέψουν τις αποδείξεις για το τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. Επιμένουν ότι κάνουν καλό. Πιστεύουν ότι βρίσκονται στη σωστή πλευρά. Βλέπουν τον μεγαλύτερο έλεγχο από πάνω προς τα κάτω ως αναγκαίο και σωστό. Προβάλλουν "λογικές" εξηγήσεις για τη βλάβη και το θάνατο που προκαλούνται.
 
Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Το πεδίο της μάχης έχει αλλάξει και τα μέσα είναι πολύ πιο έξυπνα.
 
Ο Sun Tzu έγραψε: "Επομένως, το να πολεμάς και να κατακτάς σε όλες τις μάχες σου δεν είναι η ύψιστη τελειότητα- η ύψιστη τελειότητα συνίσταται στο να σπάσεις την αντίσταση του εχθρού χωρίς να πολεμάς... Η καλύτερη νίκη είναι όταν ο αντίπαλος παραδίδεται με τη θέλησή του πριν υπάρξουν πραγματικές εχθροπραξίες... Είναι καλύτερο να νικάς χωρίς να πολεμάς".
 
Αυτό ακριβώς συμβαίνει: αόρατος πόλεμος.
 
Δικτυογραφία:
Exposed: the Nazi roots of the European Union | The Liberty BeaconShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.