7 Δεκεμβρίου 2023

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Αν κάποιος περιδιαβεί τα όρια του Δήμου Αθηναίων, θα διαπιστώσει πως η Πρωτεύουσα της Ελλάδος, δεν είναι πια ελληνική πόλη, αφού οι αλλοδαποί είναι περισσότεροι των Ελλήνων. 
 
Ακόμη και τα παραδοσιακά μικρά καταστήματα της Αθήνας, έχουν περάσει σε χέρια αλλοδαπών. Οι Έλληνες κάτοικοι των Αθηνών που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και πέριξ αυτού ιστορικών συνοικιών του Δήμου Αθηναίων (Κεραμικό, Κολωνό, Κυψέλη κλπ.), πουλάνε τα μαγαζιά και τις κατοικίες τους και όπου φύγει – φύγει! 
 
Έτσι σε λίγα χρόνια από σήμερα στην Αθήνα δεν θα κατοικούν Έλληνες. Θα είναι δείγμα δυσεύρετο.
 
Αυτή η κατάσταση βεβαίως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, συμβαίνει στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου! Δημιουργώντας μια καταστροφική κατάσταση για τους συμπολίτες – συνέλληνες κατοίκους των!
 
Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας, πολλές φορές έχει εκδηλωθεί και έχει ισχυριστεί πως, “η Ελλάς αποτελεί μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας”!
 
Δηλαδή, επί της ουσίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί χωρίς αιδώ, όλους τους παράνομους μετανάστες να έλθουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα! 
 
Θεωρώντας – αν είναι δυνατόν – πως έτσι θα λύσει το τεράστιο εθνικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και το οποίο δημιούργησαν οι ενδοτικές πολιτικές των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ!
 
Δηλαδή, πού αποσκοπεί αυτή η εθνοκτόνος πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη; Αφού ως σκοπό έχει να αφομοιώσει όλους αυτούς στον ελληνικό ιστό!
 
Η λαθρολάγνα πολιτική των κομμάτων Εξουσίας…
 
Σήμερα πλέον, όλοι γνωρίζουμε, ότι η παράνομη μετανάστευση μαζί με το δημογραφικό αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού Έθνους!
 
Από αυτήν την αθρόα παράνομη μετανάστευση εξαρτάται πλέον η επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων! 
 
Αυτή η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών (χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα) σε ένα, επί της ουσίας, χρεωκοπημένο κράτος αλλοιώνει την ταυτότητα του Έθνους μας!
 
Έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αύξηση της εγκληματικότητας, πρωτόγνωρη για την Πατρίδα μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες!
 
Συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομική ανέχεια των Ελλήνων, αφού σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού οδηγείται μέσω επιδομάτων πάσης φύσεως σε αυτούς. Οι οποίοι απολαμβάνουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Υποβαθμίζουν την μάθηση μετέχοντας της δημόσιας παιδείας. 
 
Αυτή η πολυπολιτισμική πολιτική των κομμάτων Εξουσίας, δημιουργεί όμως θρησκευτικές μειονότητες στην Πατρίδα μας, με τα Τζαμιά να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, όπως και οι πάσης φύσεως λατρευτικοί χώροι, όπως προσφάτως δημοσιεύθηκε για ελληνικά αεροδρόμια!
 
Μια εθνοκτόνος πολιτική, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπέρασαν και τα πιο τρελά όνειρα της αριστεράς. 
 
Όταν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προηγούμενη κυβέρνηση, προκήρυξε 40 χιλιάδες θέσεις εργασίας μέσω του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ με δωρεάν διαμερίσματα και επιδόματα! 
 
Όταν οι πολυτελείς καταυλισμοί (πρώην hot Spot) επικοίζουν την Ελλάδα, στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικότητας των κομμάτων Εξουσίας.
 
Όταν οι δυο διακρατικές συμφωνίες με το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, όπου προβλέπεται η νομιμοποίηση εργατών γης και οι οποίοι ήδη παρανόμως βρίσκονται στην Ελλάδα!
 
Δηλαδή, ο κ. Νότης Μηταράκης δημιούργησε δυο “Μνημόνια Κατανόησης” μεταξύ της Ελλάδας και των δύο ασιατικών χωρών, με σκοπό την εργασία στην Ελλάδα, αυτών των παρανόμως διαμενόντων στην χώρα μας!
 
Μάλιστα αυτές οι δυο συμβάσεις – συμφωνίες εκτρώματα για την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, όταν ο κ. Νότης Μηταράκης επισκέφτηκε το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές!
 
Έτσι τον Ιούλιο του 2022, με τις ψήφους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης, από την Ελλάδα και την χώρα του Μπαγκλαντές!
 
Διαβάστε τι λέει αυτή η νομοθετική ρύθμιση:
«…οι μετανάστες εργάτες γης που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και δεν έχουν “νόμιμα χαρτιά”, μπορούν να αποκτήσουν άδεια διαμονής αποκλειστικά για προσωρινή απασχόληση σε εποχικές αγροτικές εργασίες. Η άδεια αυτή ισχύει για 30 έως 90 ημέρες. 10 ημέρες πριν από τη λήξη της, η άδεια αυτή μπορεί να παραταθεί για το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή έως 90 ημέρες. Ο εργάτης πρέπει να είναι κάτω από 60 χρονών. Η Ελλάδα πρέπει να χορηγήσει 15.000 άδειες προσωρινής διαμονής, για τους εργαζόμενους από το Μπαγκλαντές, που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα καθώς και 4.000 νέες άδειες προσωρινής διαμονής κάθε χρόνο, σε όσους εργαζόμενους από το Μπαγκλαντές θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα…»!
 
Σύμφωνα λοιπόν με καταγεγραμμένα στοιχεία παράνομων μεταναστών που έφθασαν στην Ελλάδα από το 2001-2019 ήταν περί τα 3 εκατομμύρια! 
 
Με το συντριπτικό τους ποσοστό, να προέρχεται από την Ανατολή (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Σομαλία, Συρία, Ιράν, Ιράκ κ.α.) και οι περισσότεροι να εισέρχονται από την Τουρκία!
 
Αντιδρά η Ευρώπη κι εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα…
 
Από την εχθρική χώρα προς την Ελλάδα, Τουρκία! 
Στους οποίους παράνομους μετανάστες υπάρχουν αρκετά εγκληματικά στοιχεία, αλλά και αρκετοί πυρήνες σκληροπυρηνικών ισλαμιστών (τζιχαντιστές) του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, αλλά και της τρομοκρατικής ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς!
 
Ισλαμικοί θύλακες στην ελληνική Επικράτεια και οι οποίοι είναι βέβαιο πως θα παίξουν σκληρό ρόλο σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδος!
 
Έτσι τα τελευταία χρόνια και κυρίως επί των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κακό έχει παραγίνει και χτυπάει κόκκινο στην ελληνική κοινωνία!
 
Πρωταγωνίστρια σε αυτήν την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα η Άγκυρα του Ρ. Τ. Ερντογάν. Ο οποίος την εργαλειοποιεί προκειμένου να διασπάσει την εθνική συνοχή της Ελλάδος, με τη δημιουργία μελλοντικών μειονοτήτων με την εγκατάσταση στην Ελλάδα όλων αυτών των φιλικών στην Άγκυρα Μουσουλμανικών πληθυσμών!
 
Αλλά ακόμη για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως!
Ταυτόχρονα το ίδιο επιδιώκει για την Κύπρο, κατέχοντας ήδη παρανόμως το μισό νησί, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη!
 
Πλέον όμως στην Ευρώπη, κράτη της επαναστατούν, βλέποντας πως αυτή η αθρόα μετανάστευση βάζει βόμβα στα θεμέλια των κρατών τους, αφού εντείνεται συνεχώς η πολιτική αστάθεια, με τα παραδοσιακά μεγάλα κόμματα να έχουν συρρικνωθεί! 
 
Όπως η Ιταλίδα Πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, η οποία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το μεταναστευτικό! Αφού οι παράνομοι μετανάστες στην Ιταλία, σύμφωνα με τις δηλώσεις Ιταλού Υπουργού Μέλο Μουαουμέτσι: “οι παράνομοι μετανάστες ξεπέρασαν το 10% του πληθυσμού της χώρας, δηλαδή σχεδόν 5,5 εκατ. οι οποίοι είναι κυρίως Αφρικανοί”! 
 
Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε επίσης, πως κλείνει τα λιμάνια στα δουλεμπορικά πλοία που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες από οπουδήποτε κι αν προέρχονται!
 
Αλλά και στην Γαλλία και στην Σουηδία, οι κυβερνήσεις τους ξυπνούν έστω καθυστερημένα, αλλά ξυπνούν και θεσπίζουν μέτρα κατά της αλλοίωσης της εθνοτικής τους υπόστασης με τη δημιουργία μουσουλμανικών κοινοτήτων! 
 
Τι πράττει όμως η ελληνική κυβέρνηση;
 
Η ελληνική κυβέρνηση, γίνεται ακόμη πιο λαθρολάγνα, λες και έχει ως σκοπό το διαμελισμό της Ελλάδος!
 
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους…
 
Υποδέχεται τον Τούρκο Σουλτάνο στην Αθήνα, με τον ΥΠΕΞ Γεώργιο Γεραπετρίτη να κάνει ως ραγιάς βαθιά υπόκλιση:
 
Τον δε Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμφωνεί με τον Τούρκο Σουλτάνο, ώστε να χορηγείται προσωρινή βίζα στους Τούρκους πολίτες, για να διευκολύνονται οι επισκέψεις τους στα ελληνικά νησιά μας!
 
Σε αυτά που αποστρατικοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Δηλαδή, την Λήμνο, την Λέσβο, την Χίο, την Ρόδο, την Σύμη, το Καστελόριζο, την Σάμο, την Λέρο, την Κάλυμνο και την Κω!
Αν ζούσε σήμερα ο παμμέγιστος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, τι θα έλεγε;
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.